Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Σε ένα χωριουδάκι λίγο έξω από τη Λευκωσία άνοιξε μία νέα, υποσχόμενη ταβέρνα

Ένα αναπαλαιωμένο διώροφοαγροτόσπιτο με εσωτερική αυλή, φούρνο για κλέφτικο και νόστιμα κυπριακά πιάτα θα γίνει ο νέος μας προορισμός

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου 2018

Μία νέα ταβέρνα μόλις άνοιξε και ανυπομονούμε να την επισκεφτούμε. Πρόκειται για ένα χώρο υποσχόμενο αφού ο ιδιοκτήτης της κ. Μιχάλης Σπανός και η σύζυγός του Χριστίνα έφτιαξαν αυτό το χώρο από την αρχή. Και για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή μιλάμε για τη νέα κυπριακή παραδοσιακή ταβέρνα Αργοφαγείον, Κέντρον Τεχνών και Τέρψις ιδανικό για "κουνουσμά" όπως μας ανέφερε αστειευόμενος ο ιδιοκτήτης. Ένα παλιό διώροφο σπίτι κτίσμα του περασμένου αιώνα αγοράστηκε, αναπαλαιώθηκε και μεταμορφώθηκε σε ένα πανέμορφο χώρο, το Πέρα Ορεινής στην επαρχία Λευκωσίας.

Η ταβέρνα διαθέτει ένα φροντισμένο χώρο, περιποιημένη ατμόσφαιρα που δείχνει το μεράκι και την αγάπη με την οποία φτιάχτηκε. Θα σερβίρει κυπριακούς μεζέδες, με πολύ καλά κρέατα όπως μας είπε ο κ. Σπανός, με 18 ευρώ το άτομο. Αν δεν θες μεζέ μπορείς να παραγγείλεις α λα καρτ πιάτα που διαθέτει το μενού. Πέραν του μεζέ τους καλοκαιρινούς μήνες και σίγουρα κάθε Πέμπτη το μαγαζί θα φτιάχνει κλέφτικο στον φούρνο της αυλή του και θα το σερβίρει με πουργούρι, πατάτες, σαλάτα και ορεκτικά σε μεγάλες μερίδες.

Η εσωτερική αυλή του είναι ιδανική για τα καλοκαιρινά βράδια που έρχονται και όπως όλα δείχνουν το Αργοφαγείον θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα φέτος το καλοκαίρι.

Πληροφορίες: 95120010, Πλατεία Πέρα Ορεινής Λευκωσία

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close