Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα φημισμένο εστιατόριο για ψάρι, σε περιμένει πλάι στο κύμα

Η ίδια η τοποθεσία του, το καλό φαγητό,αλλά και ο παιχνιδότοπός του, το καθιστούν κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους

Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2018

Η θάλασσα είναι μόλις ένα βήμα μακριά από το φημισμένο εστιατόριο Ψαρόπουλος στο Λατσί.

Η θέα του κόλπου της Πόλης Χρυσοχούς είναι μια υπέροχη εικόνα που την απολαμβάνεις προνομιακά στον χώρο του εστιατορίου.

Κλείσε έγκαιρα τραπέζι, για να απολαύσεις το φρέσκο ψάρι, που φέρνουν οι βάρκες του, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με παγωμένο κρασάκι ή μπιρίτσα.

Ετοιμάσου, όμως, να γευτείς και όλες τις άλλες λιχουδιές του μαγαζιού, που φτιάχνονται με πατροπαράδοτες συνταγές και με πολλή αγάπη και μεράκι. Κι ύστερα, κάθισε αναπαυτικά και θαύμασε τον γαλάζιο ορίζοντα, που απλώνεται μπροστά σου! Μάθε, ακόμη, ότι στον Ψαρόπουλο όλη η οικογένεια περνά υπέροχα!

Η ίδια η τοποθεσία του, αλλά και ο παιχνιδότοπός του, το καθιστούν κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους.

Δοκίμασε
Οι λογικότατες τιμές όλων των πιάτων που σερβίρει από την πλούσια κάρτα του, θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Το φρέσκο ψάρι του, κατευθείαν από τις ψαρόβαρκες, είναι το σήμα κατατεθέν του. Όμως, ο Ψαρόπουλος φροντίζει και ικανοποιεί κάθε γούστο! Γι' αυτό θα ενθουσιαστείς με τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει και σε κρεατικά, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.

Ο ψαρομεζές
Ο πλουσιότατος ψαρομεζές του περιλαμβάνει σαλάτα, ταχίνι, ταραμοσαλάτα, καλαμάρι, μύδια, καβουροπόδαρα, ψάρι μικρό τηγανητό, γαριδούλες, σουπιές και τσιπούρα. Ο μεζές είναι για 2 άτομα και πάνω και στην τιμή των €18.50 το άτομο.

Σπεσιαλιτέ
Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το χταπόδι στη σχάρα (€15.50), το οποίο είναι μπόλικο στο πιάτο, πολύ μαλακό και εύγευστο. Για να πετύχει η νοστιμιά του, πρώτα το βράζουν, μετά το βάζουν για λίγο στη σχάρα και το σερβίρουν με ξίδι, λάδι και ρίγανη. Όλο ο κόσμος έχει να πει για αυτό το τέλειο χταπόδι που σερβίρει και ότι δεν έχει φάει πουθενά αλλού πιο εύγευστο!

(26321089) Λεωφόρος Ακάμαντος, Λατσί, Πόλη Χρυσοχούς, επ. Πάφου. Δ-Κ 11.00-23.00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close