Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2018
Μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην φετινή Eurovision από την Ελένη Φουρέιρα και το Fuego, άνοιξαν οι δρόμοι για διεθνή καριέρα για την γνωστή τραγουδίστρια όπως μας ενημερώνει σε δημσοσίευμά του το infegreece.gr.
Πριν από περίπου δύο μέρες όπως έγινε γνωστό, στο πακέτο τραγουδιών που εξασφάλισε η Sony Music (International)είναι και το Fuego της Ελένης Φουρέιρα. Εκτός από το Fuego η Sony Music εξασφάλισε και άλλα κομμάτια από το φετινό διαγωνισμό, μεταξύ αυτών και τη συμμετοχή της Τσεχίας.
Αρχικά μετά την Eurovision το Fuego και η καριέρα της φετινής εκπροσώπου της Κύπρου έφτασαν στα ύψη! Συγκεκριμένα το Fuego σκαρφάλωσε σε διεθνή charts των Itunes (17 χώρες), Spotify (20 χώρες) και Apple Music (31 χώρες) σε πολλές χώρες. Επίσης η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε πολύ στο global ranking αγγίζοντας καλλιτέχνες όπως η Nicki Minaj και η Beyonce! Επομένως ένα τέτοιο επαγγελματικό βήμα με την Sony Music ήταν αναμενόμενο!
Να σας ενημερώσουμε πως στο δυναμικό της Sony Music ανήκουν και έχουν υπάρξει καλλιτέχνες όπως οι: Alicia Keys, Beyonce, Britney Spears, Camila Cabello, David Guetta, Calvin Harris, Justin Timberlake, Katy Perry κλπ. Κάποιοι από τους Eurostars που κατάφεραν να συνεργαστούν με την Sony Music είναι οι Mikolas Josef, Conchita Wurst, Jessica Mauboy κλπ.
Όσον αφορά Έλληνες καλλιτέχνες, λίγοι από αυτούς κατάφεραν να συνεργαστούν μόνο με το ελληνικό παράρτημα της Sony Music (Άννα Βίσση, Αντώνης Ρέμος, Έλενα Παπαρίζου, Ήβη Αδάμου, Καίτη Γαρμπή κλπ). Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως η μόνη τραγουδίστρια με καριέρα στην Ελλάδα που κατάφερε να υπογράψει διεθνές δισκογραφικό συμβόλαιο ήταν η Έλενα Παπαρίζου με την Universal Music!
Την επίσημη ανακοίνωση έκανε το παράρτημα της Sony Music στην Πολωνία μέσα από την σελίδα του στο Facebook.
Η Ελένη Φουρέιρα σε πολύ πρόσφατη συνέντευξη της είχε δηλώσει πως είχε πάρα πολλές νέες επαγγελματικές προτάσεις και ανέφερε πως έρχονται καινούρια ελληνικά και αγγλόφωνα singles, καθώς και ξενόγλωσσο άλμπουμ. Σχετικά με τις εμφανίσεις της ανέφερε: «Θα λείπω συνέχεια, αλλά πάντα θα είναι στην Αθήνα η βάση μου. Πού να πας πιο όμορφα;»
Η νέα της συνεργασία σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί την συνεργασία της με την Panik Records καθώς η συνεργασία τους ανανεώθηκε λίγο πριν την Eurovision.
Πηγή: infegreece.gr
Σχετικά

Ευθύβουλε Θεοχάρους, μίλησε μας για τις Πέμπτες στην πρωτεύουσα
Από την Eurovision στην Κύπρο: το ταξίδι ενός δημιουργού

Eurovision 2026: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που φημολογείται ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό
Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια με τις δυνατές συνεργασίες που φέρεται να πηγαίνει στον διαγωνισμό

Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία με Γιοκαρίνη, Ζιώγαλα, Καζούλη και Παπαδόπουλο
Τέσσερις αγαπημένοι δημιουργοί και αυθεντικοί ρόκερ μοιράζονται με το κοινό «τα τραγούδια της ζωής τους»

Τρεις μουσικοί μας ταξιδεύουν στην Κρήτη με παραδοσιακά τραγούδια
Ένα ταξίδι σε παραδόσεις και μελωδίες του Αιγαίου και της Μικράς Ασίας

Ο διεθνούς φήμης κοντραμπασίστας Kham Meslien στην Αξιοθέα
Έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο για να παρουσιάσει στο κοινό της Αξιοθέας, την αφηγηματική δύναμη του κοντραμπάσου του

Οι Prospectus επιστρέφουν ανανεωμένοι για μία ξεχωριστή εμφάνιση στην Λευκωσία
Το πρώτο live μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μεσημέρη

Σοφία Αρβανίτη, Δημήτρης Μεντζέλος & Group In Therapy band, στο απόλυτο πάρτι
Το απόλυτο 80s-90s πάρτυ στην Πλατεία Αμφιθεάτρου Ιδαλίου

Η μουσικοχορευτική δημιουργία "Αιθέρας" των Άντη Σκορδή και Παναγιώτη Μηνά στο Φεστιβάλ Αξιοθέας
Το έργο επιδιώκει να προκαλέσει το κοινό να αναστοχαστεί καθώς φωτίζει μύθους και λατρευτικές πρακτικές της προελληνικής Κύπρου

"Κυπριακές φωνές και μελωδίες" από την μουσική παράδοση της Κύπρου
Η μουσική διαδρομή ξεκινά από τα διαλεκτικά ποιητικά κείμενα και τους καρτσιλαμάδες, και φτάνει μέχρι τη μελοποιημένη ποίηση

Νέα ημερομηνία για τη μουσική βραδιά στο χωριό, με τον Κώστα Καραφώτη
Στη Σωτήρα Λεμεσού το φθινόπωρο ανεβαίνει μελωδικά!

Φιλανθρωπική συναυλία «Στο Δρόμο της Καρδιάς» με τη μουσική και τα τραγούδια των Κώστα Κακογιάννη και Πάμπου Κουζάλη
Με τις Γεωργία Νεοκλέους, Μάριαμ Βενιζέλου, Άντρεα Μάρκου, Ειρήνη Κακογιάννη, Άντρεα Νεοκλέους και Μάρα Κωνσταντίνου

"Αγγέλων ήχοι" με τον Κύπριο τενόρο Μάριο Χαραλάμπους και την Λιβανέζα σολίστ Ribale Wehbe στην Αξιοθέα
Δύο διεθνούς φήμης σολίστ και ερμηνευτές της βυζαντινής μουσικής