Things to do με το παιδί , Things to Do

Ένα ιδιαίτερο πάρκο παιδιού και παιχνιδιού θα μας διασκεδάσει στη Λευκωσία

Πολλές και εναλλακτικές δραστηριότητες θα δώσουντην ευκαιρία στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους να διασκεδάσουν με την ψυχή τους

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2018

Ποιος είπε ότι η Ημέρα Παιδιού είναι μόνο για τα παιδιά; Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα ο μήνας μας, με την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

Την 1η Ιουνίου ο Δήμος Γερίου και τα οργανωμένα σύνολα των σχολείων διοργανώνουν την πρώτη  εκδήλωση του μήνα για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού με την επωνυμία «Πάρκο παιδιού και παιχνιδιού», για μικρούς και μεγάλους. 

Πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να διασκεδάσουν και να χαρούν με ένα διαφορετικό τρόπο την ημέρα τους και να γίνουν οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης!

Στο Πάρκο Αγ. Χαραλάμπους θα υπάρχουν αυτοκίνητα αντίκες που θα μπορούν τα παιδιά να πάνε βόλτα στις κύριες Λεωφόρους του Δήμου. Η εκδήλωση θα έχει πολύ ωραία έναρξη με θεατρική παράσταση από το Θέατρο ένα, ο Τζακ και η Φασολιά.

Εκτός από τη Ζωγραφική Προσώπου (face painting) που γίνεται από τους  υπέροχους κλόουν που είναι εκπαιδευμένοι στο να χρωματίζουν τα προσωπάκια των παιδιών με καταπληκτικά σχέδια, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να μεταμορφωθούν σε πειρατές, λουλούδια, πεταλούδες κλπ.

Όλες οι μπογιές και τα υλικά που χρησιμοποιούνται από τους κλόουν μας  είναι ειδικά για παιδιά, αντιαλλεργικά και φεύγουν εύκολα με νερό, ενώ στον χώρο θα βρίσκονται η ομάδα Fairy tale entertainers, μεταμορφωμένοι ειδικά για την εκδήλωση μας σε Γοργόνες, Πειρατές Kαραϊβικής στον κόσμο των σαπουνόφουσκων με παιχνίδια νερού, που άλλωστε σε ποιον δεν αρέσουν; Και φυσικά μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να φωτογραφίζονται στο καράβι με τους πειρατές. Από την εκδήλωση μας δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα φουσκωτά με θεματική τους αγαπημένους ήρωες των παιιδών.

Για τους πιο αθλητικούς τύπους, που τους αρέσει η δράση θα υπάρχει επίδειξη ποδηλασίας και αγώνας με ποδήλατα ισορροπίας για παιδάκια από 3-5 χρόνων, ετσι τα παιδιά θα ηταν καλό να φερουν τα ποδήλατα ισορροπίας χωρίς ρόδες.

Τώρα για αυτούς που ξέρουν να χειρίζονται τις ρόδες, η επιθυμούν να μάθουν στο χώρο θα βρίσκεται η ομάδα RSA για roller skate.

Και για να μην αφήσουμε κανένα παραπονούμενο, επίσης στο χώρο θα υπάρχει πίστα  για επίδειξη εκμάθησης bowling από τους εκπαιδευτές της ομοσπονδίας bowling. Ελατε μαζί με την παρέα σας για ένα αγώνα bowling

Για αυτούς που θέλουν να ακονίσουν το μυαλό, θα υπάρχει διαγωνισμός σκακιού με βραβεία ενώ παράλληλα θα υπάρχειεπίδειξης ρομποτικής καθώς και τοξοβολία .

Όσοι θέλουν ακόμη περισσότερη δράση θα υπάρχουν παιχνίδια survivor στο χώρο για παιδιά που θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους.

Για όσους πάλι θέλουν κάτι πιο χαλαρό υπάρχει το glitter tattoo, οι μπαλονοκατασκευές καθώς και το kids καραόκε, όπου θα μπορείτε να συμμετέχετε ομαδικά ή ατομικά επιδεικνύοντας το ταλέντο σας στη μουσική, ενώ προηγουμένως θα προηγηθεί ένα όμορφο μουσικό μισάωρο από την Πυθαγόρεια Μουσική σχολή

Κι επειδή νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, και οι δραστηριότητες προϋποθέτουν δύναμη, αντοχές, σκέψη, στρατηγική, κέφι, ενημερώνουμε ότι στο χώρο θα προσφέρονται δωρεάν παγωτό, ποπ κορν και hot dogs σε όλα τα παιδιά, μια προσφορά του Δήμου Γερίου, όπως δωρεάν είναι κι όλες οι πιο πάνω δραστηριότητες. Σας κακομαθαίνουμε αλλά μια ημέρα γιορτάζουν τα παιδιά!! Όλα τα παιδιά της γης , ελάτε να παίξουμε και να αθληθούμε μαζί!!

Σημειώστε το, μην το χάσετε! Παρασκευή 1η Ιουνίου στις 5.30-8.30 Πάρκο Γλυπτών Αγίου Χαραλάμπους, Γέρι, Λευκωσία 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close