Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μία φημισμένη ψαροταβέρνα σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά μέρη της Κύπρου

Το ψάρι είναι πάντοτε φρέσκο, που το φέρνουν τα τέσσερα ιδιόκτητα αλιευτικά σκάφη

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2018

Η φημισμένη ψαροταβέρνα, στην όμορφη περιοχή του Λατσιού Γιάγκος και Πέτρος, παραμένει ανοιχτή 364 -από τις 365 ημέρες- τον χρόνο για πρόγευμα, γεύμα και δείπνο από το 1939. Αποτελεί σταθερή αξία για τους εκατοντάδες πελάτες της που έρχονται από όλη την Κύπρο, για να απολαύσουν τα νόστιμα πιάτα και τα ολόφρεσκα ψάρια που σερβίρει. Ο επαγγελματισμός και η ποιότητα είναι στοιχεία, στα οποία οι ιδιοκτήτες δίνουν ιδιαίτερη σημασία κρατώντας έτσι το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρει το εστιατόριο και που το έχουν κάνει γνωστό παγκύπρια! Στον μεγάλο, ευρύχωρο, στεγασμένο χώρο με τα εντυπωσιακά φωτιστικά με ψάθινο καλάθι να δημιουργούν ένα όμορφο νησιώτικο αέρα, αλλά και στην όμορφη βεράντα δίπλα στον πεζόδρομο απολαμβάνεις τις ψαρόβαρκες του λιμανιού και αριστερά την εκπληκτική θέα προς το δάσος του Ακάμα με τα μαγικά ηλιοβασιλέματα. Ο τέλειος συνδυασμός καλού φαγητού, εξαιρετικής τοποθεσίας και άψογης εξυπηρέτησης!

Δοκίμασε
Το ψάρι είναι πάντοτε φρέσκο, που το φέρνουν τα τέσσερα ιδιόκτητα αλιευτικά σκάφη. Γι' αυτό και σερβίρουν ντόπια ψάρια αλιευμένα από τα κρύα και κρυστάλλινα, καθαρά, θαλασσινά νερά του Ακάμα.

Ο ψαρομεζές
Σαλάτα, ταραμάς, τζατζίκι, ελιές, ταχίνι, γαρίδες, μύδια, τηγανητό καλαμάρι, χταπόδι, σουπιές (ή γλώσσα ή ξιφία), μικρό, τηγανητό ψάρι και ψάρι στη σχάρα περιλαμβάνει ο μεζές (€18.50/άτομο).

Σπεσιαλιτέ
H Chef Κατίνα προτείνει τις μυρωδάτες τηγανητές και άριστης ποιότητας γαρίδες με φρέσκο σκόρδο, βούτυρο και λεμόνι περιοχής. Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις και το χταπόδι σαγανάκι με φέτα, σοταρισμένα κρεμμυδάκια, φρέσκο σκόρδο, άσπρο κρασί και μυρωδάτη φρέσκια ρίγανη, όπως και τον σπιτικό μπακλαβά και το κανταΐφι με φρέσκα αμύγδαλα, που σερβίρεται με παγωτό βανίλιας.

(26321411, www.latchihotel.com, info@latchihotel.com) Λεωφόρος Ακάμαντος, Λατσί, Πάφος. Δ-Κ 08.30-22.00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close