Cine News , Κινηματογράφος

Συνέντευξη: Emilia Clarke

Από το 'Game of Thrones' στο 'Star Wars'!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2018

Το όνομα της Emilia Clarke είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτό της Daenerys Targaryen (της Μητέρας των Δράκων), του 'Games of Thrones', ρόλο που της χάρισε δύο υποψηφιότητες για Emmy.

Γεννημένη στο Λονδίνο, η 31χρονη Βρετανίδα σταρ, πήγε σε δημόσιο σχολείο της Οξφόρδης και αποφάσισε να γίνει ηθοποιός εμπνεόμενη από τον πατέρα της που εργάζεται ως μηχανικός ήχου στο θέατρο.

Η πρώτη στιγμή που κατάλαβε ότι έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα της, ήταν όταν πήγε στην οντισιόν για τον ρόλο της Daenerys. Η τεράστια επιτυχία που σημείωσε η σειρά σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ήταν το εισιτήριο για μία καριέρα στο Χόλιγουντ.

To 2015 υποδύθηκε το ρόλο της Sarah Connor στο 'Terminator Genisys' στο πλευρό του Arnold Schwarzenegger, ενώ ένα χρόνο μετά, ενσάρκωσε το ρόλο της Lou Clark στη μεταφορά του βιβλίου 'Me Before You' στη μεγάλη οθόνη.

Αυτός ήταν και ο λόγος που απέρριψε (με βαριά καρδιά) την πρόταση του Oliver Stone για να πρωταγωνιστήσει στο 'Snowden', αφού είχε υπογράψει ήδη για το ρόλο της Lou. Επίσης απέρριψε το ρόλο της Anastasia Steele στο 'Fifty Shades of Grey' και δεν μετάνιωσε καθόλου γι' αυτό, παρά τη μεγάλη εμπορική επιτυχία της ταινίας, επειδή είχε κάνει γυμνό στο παρελθόν και δεν ήθελε να την κατηγοριοποιήσουν για αυτό.

Καθώς τα γυρίσματα της 7ης και τελευταίας σεζόν του 'Game of Thrones' ολοκληρώνονται, η Clarke βρίσκεται στο cast της δεύτερης αυτόνομης ταινίας 'Star Wars', όπου θα παίξει την Qi'Ra, την τρίτη της παρέας των μικροαπατεώνων, στο πλευρό των Alden Ehrenreich (Han Solo) και Donald Glover (Lando Calrissian).

Πώς είναι να συμμετέχεις σε ένα spin-off του 'Star Wars';

Είναι εξαιρετικό να εργάζομαι σε κάτι τόσο μεγάλο με πολύ καλούς ηθοποιούς και ευγενικούς ανθρώπους. Αλλά είναι πιο τρομακτικό να μιλάω για αυτό από ότι για το 'Game of Thrones'.

Έχεις απορρίψει το ρόλο της Anastasia στο 'Fifty Shades of Grey'. Μετάνιωσες γι' αυτό;

Καθόλου. Και αυτό εξαιτίας των γυμνών σκηνών που είχα στην πρώτη σεζόν του 'GOT', που ήταν μέρος της πλοκής. Δεν κυκλοφορώ γυμνή όλη την ώρα. Σίγουρα δεν λέω ότι δεν θα ξανακάνω γυμνό, αλλά δεν είναι κάτι που θέλω να με χαρκτηρίζει ως ηθοποιό.

Η διασημότητα πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σου;

Είναι τέλειο όταν μπορώ να κάνω υπέροχα πράγματα και να τα μοιράζομαι με τους φίλους μου που δεν είναι διάσημοι. Πήγαμε για πάραδειγμα σε ένα πάρτυ στο Λος Άντζελες με τον φίλο μου τον Mike και ήρθε ενθουσιασμένος να μου πει ότι είδε την Jennifer Lopez να χορεύει!

Πριν το 'Game of Thrones' εργαζόσουν σε μπαρ. Πώς ήταν αυτό;

Δεν θυμάμαι το όνομα της μπυραρίας, αλλά ήταν πολύ τρέντι!

Τι είναι πιο δύσκολο να διαχειριστείς: οι δράκοι ή οι μεθυσμένοι;

Σίγουρα οι μεθυσμένοι! Η συνήθης ατάκα μου ήταν 'θα μπορούσα να είμαι κόρη σου. Φύγε από δω!'.

Ποια ήταν η τελευταία ταινία που σε έκανε να δακρύσεις;

Το 'Big Hero 6'.

Αν μπορούσες να υποδυθείς κάποιο άλλο ρόλο στην τηλεόραση, ποιον θα επέλεγες;

Το χαρακτήρα του Ben Whishaw στο 'London Spy'.

 

Info: Η Emilia Clarke πρωταγωνιστεί στην ταινία 'Solo: A Star Wars Story' που κάνει πρεμιέρα την Πεμ 24 Μαί, σε όλους τους κινηματογράφους της Κύπρου.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close