Eating News , Εστιατόρια

Ξέρω πού θα φας φέτος το καλοκαίρι

Η ολική μεταμόρφωση ενός γνωστού εστιατορίου της Αγίας Νάπας

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2018

Στην καρδιά της Αγίας Νάπας στη διάσημη λεωφόρο Nissi θα συναντήσεις ένα από τα πιο γνωστά ασιατικά εστιατόρια της ευρύτερης περιοχής. Πρόκειται για το ασιατικό εστιατόριο Yo' Thai Asian Restaurant που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ταϋλανδέζικη, κινέζικη και γιαπωνέζικη κουζίνα. 

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου εστιατορίου είναι το live cooking κατά τη διάρκεια του γεύματος ή του δείπνου. Εδώ μπορείς να γευτείς κινέζικη, ταϊλανδέζικη και γιαπωνέζικη κουζίνα.

Το Asian Restaurant Yo'Thai φέρνει τη γεύση της Ασίας στην Αγία Νάπα παρέχοντας νόστιμο φαγητό και πολύ καλή εξυπηρέτηση σε μια ζεστή και ζωντανή ατμόσφαιρα. Το Yo Thai προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκους συνδυασμούς σούσι και σασίμι καθώς και αυθεντικά κινέζικα και ταϊλανδέζικα πιάτα καθώς και μια μεγάλη επιλογή για χορτοφάγους.

Το Yo'Thai πρόσφατα ανακαινίστηκε και έγινε κουκλίστικό. Το γνωστό ασιατικό εστιατόριο της Αγίας Νάπας μεταμορφώθηκε σε ένα πανέμορφο αισθητικά χώρο, με υπέροχο φωτισμό, εντυπωσιακά φωτιστικά, ξύλινες επενδύσεις στους τοίχους και μία καταπράσινη επένδυση στο εσωτερικό που προσδίδει μία άλλη αίσθηση στον χώρο. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close