Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου 2018
Το Σάββατο 02/06/2018 στις 8:30 π.μ. στο Εθνικό Πάρκο Αθαλάσσας, τρέχουμε για τα παιδιά.
Το International Police Association Κύπρου, σε συνεργασία με τον Όμιλο Folli Follie Κύπρου διοργανώνουν μαραθώνιο για τα δικαιώματα των παιδιών.
Η Αστυνομία Κύπρου, στα πλαίσια του συνεδρίου Μεσογειακών χωρών του International Police Association, που για το έτος 2018 εδρεύει στην Κύπρο, καλεί τους πολίτες να τρέξουν μαζί με μέλη της Αστυνομίας για τον οργανισμό «Hope for Children» CRC Policy Center. Τρέξτε μαζί μας σε έναν «παιδικό» μαραθώνιο όπου Αστυνομία και πολίτες ενώνουν δυνάμεις!
Μερικά χιλιόμετρα, Μεγάλη η χαρά και η προσφορά…σε μια γιορτή που στόχο έχει την προώθηση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών.
Δηλώστε συμμετοχή μέσω της σελίδας του IPA Nicosia στο Facebook. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ίδρυμα Hope For Children. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρονται δωρεάν νερό και φρούτα. Ο κάθε συμμετέχοντας θα λάβει μπλουζάκι με τον αριθμό συμμετοχής του.
Μετάλλια συμμετοχής θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες, ενώ θα βραβευτούν οι δρομείς που θα καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις σε κάθε κατηγορία! Θα δοθούν συνολικά 102 βραβεία.
Ο Μαραθώνιος θα περιλαμβάνει τα πιο κάτω αγωνίσματα:
- Αγώνας Δρόμου 5 km (Άνδρες / Γυναίκες)
- Αγώνας Δρόμου 10 km (Άνδρες / Γυναίκες)
- Παιδικός Αγώνας Δρόμου 1 km (2 κατηγορίες: ως 12 ετών, 13-16 ετών)
Όλοι μαζί, για τα δικαιώματα των παιδιών! Για να έχει το κάθε παιδί την χαρά που του αξίζει.

Σχετικά
Οι Sooshi Mango έρχονται στην Λευκωσία με το “The Home Made World Tour”
Το χιούμορ τους μιλά για οικογένειες, συνήθειες, κουζίνες, γειτονιές, υπερβολές και όλα εκείνα τα μικρά στοιχεία που κάνουν την καθημερινή ζωή αστεία
9 πολύ καλοί λόγοι για να πας στο Κοιλάνι την Κυριακή
Έχουμε πολύ καλούς λόγους για να πάμε στο Κοιλάνι την Κυριακή
Στο Άρσος μαθαίνουμε να φτιάχνουμε παλουζέ, σουτζιούκκο και κουλουρούθκια με έψημα
Δωρεάν βιωματικά εργαστήρια κυπριακής γαστρονομικής παράδοσης ξεκινούν την Κυριακή 12 Ιουλίου, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να μάθουν, να δημιουργήσουν και να γευτούν.
Η Κυπερούντα ζει το πιο γεμάτο πολιτιστικό καλοκαίρι της χρονιάς – Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Από μουσικές βραδιές και θεατρικές παραστάσεις μέχρι φεστιβάλ, πανηγύρια, αστρονομικές βραδιές και το 22ο Φεστιβάλ Μήλου, η Κυπερούντα υποδέχεται κατοίκους και επισκέπτες με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τον Οκτώβριο.
Η κυπριακή παράδοση ζωντανεύει στην Αραδίππου με ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι
Ζωντανή μουσική από το συγκρότημα «Νομάδες», παραδοσιακοί χοροί, αυθεντικές κυπριακές γεύσεις και το αγαπημένο έθιμο του «τριψίματος του πιπεριού» συνθέτουν μια γιορτή αφιερωμένη στην πολιτιστική μας κληρονομιά.
Ο απόλυτος οδηγός του Ιουλίου: 15 εκδηλώσεις που ξεχωρίσαμε και αξίζει να ζήσεις
Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ, θερινό σινεμά, γαστρονομικές γιορτές και μεγάλες πολιτιστικές διοργανώσεις συνθέτουν τον απόλυτο οδηγό για τις πιο ξεχωριστές εξόδους του μήνα
Την Παρασκευή, οι πεζόδρομοι της Λευκωσίας θα γεμίσουν μουσικές, μελωδίες και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα!
Μια ξεχωριστή μουσική διαδρομή στους πεζόδρομους της Λήδρας και της Ονασαγόρου!
Τελευταίες παραστάσεις του Circus Atmosphere στην Κύπρο
Το Circus Atmosphere μπαίνει στις τελευταίες δύο εβδομάδες παραστάσεων στο νησί μας
Το 2ο φιλανθρωπικό κάλεσμα σειρήνων «The Sirens’ Call» επιστρέφει στο Παραλίμνι
Το «The Sirens’ Call» καλεί γυναίκες κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν σε μια μοναδική εμπειρία κολύμβησης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Οι «Βραδιές Κωμωδίας» κάνουν στάση στον Καλοπαναγιώτη για μια βραδιά γεμάτη γέλιο
Οι Χάμπης, Παύλος Παυλίδης και Κωνσταντίνος Ψυλλίδης ανεβαίνουν στη σκηνή του Παλιού Σινεμά, προσφέροντας μια ξεχωριστή stand-up comedy παράσταση
Μία έκθεση γεμάτη αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες... αλλά και street food
Mια εντυπωσιακή εκδήλωση αφιερωμένη στον κόσμο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας.
Ένα από τα πιο επιτυχημένα καλοκαιρινά events επιστρέφει και φέτος στα Λεύκαρα
Ονειροδιαδρομές, street food και μεγάλη συναυλία με ελλαδικό συγκρότημα