Things to Do , Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις TELETHON 2013

Εκδηλώσεις για το Telethon διοργανώνονται καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου με αποκορύφωμα τις μεγάλες εκδηλώσεις και τον τηλεμαραθώνιο του που πραγματοποιούνται κάθε Ιούνιο. Οι φετινές μεγάλες εκδηλώσεις του Telethon 2013 θα είναι οι ακόλουθες:

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2013

Παρασκευή 14 Ιουνίου: Πανηγύρι Χαράς για το Telethon
Ένα απόγευμα γεμάτο ζωντάνια, παιχνίδι και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους στο Πάρκο Ακρόπολης μεταξύ των ωρών 18.00 και 21.00. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Telethon και η Κοινοτική Αστυνόμευση Λευκωσίας. Στην εκδήλωση η Κοινοτική Αστυνομία Λευκωσίας θα διοργανώσει πολλά παιχνίδια και επιπρόσθετα θα έχουμε τοίχο αναρριχήσεων, ζωγραφική προσώπου, φαγητό που θα ετοιμάσει η εταιρία Catercom, μουσική με DJ καθώς και την μπάντα του Δήμου Στροβόλου.

Σάββατο 15 Ιουνίου: Oι εθελοντές του Telethon θα διεξάγουν έρανο σε υπεραγορές Παγκύπρια.

Τρίτη 18 Ιουνίου: Συναυλία στο Προεδρικό Μέγαρο

Η Μαργαρίτα Ζορπαλά και η "Διάσταση" θα δώσουν συναυλία στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.00 ενώ στις 20.00 θα προηγηθεί κοκτέιλ. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προεδρικού ζεύγους. Η τιμή εισιτηρίου είναι 30 ευρώ και κρατήσεις γίνονται μέσο του γραφείου του Telethon στο Ινστιτούτο. Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι η Russian Commercial Bank, οι υπεραγορές αλφαμέγα, η Iron FX, Phtos Photiades διανομείς, και η εταιρία α/φοι Λανίτη. Χορηγός επικοινωνίας είναι ο Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ.

Τετάρτη 19 Ιουνίου: Και πάλι οι εθελοντές του Telethon θα διεξάγουν έρανο, αυτή τη φορά σε γραφεία κυβερνητικών υπηρεσιών και ιδιωτικών εταιριών.

Πέμπτη 20 Ιουνίου: Τηλεμαραθώνιος από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ

Στις 21.30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ο τηλεμαραθώνιος του Telethon από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. Πρόκειται για ένα ζωντανό, πολυδύναμο πρόγραμμα με στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό με έντονη ψυχαγωγική διάθεση. Το πρόγραμμα θα πλαισιώνουν καλλιτεχνικά οι Γιώργος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Πετράκης, Σοφία Πατσαλίδου, Μάριος Κούμας, το Φωνητικό Σύνολο Potenzia, ο Χρίστος Γρηγοριάδης και οι In Unison. Θα θέλαμε εδώ να ευχαριστήσουμε τον Άλεξ Παναγή για την αφιλοκερδή συνεισφορά του. Όπως κάθε χρόνο οι τηλεθεατές θα μπορούν να κάνουν την εισφορά τους καλώντας τον αριθμό 1494. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close