Μη χάσετε , Μουσική

Τα μουσικά φεστιβάλ του καλοκαιριού που δεν πρέπει να χάσεις

10+1μουσικές στιγμές που θα μας δροσίσουν και αυτό το καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουνίου 2018

Για ακόμη ένα καλοκαίρι απολαμβάνουμε σε γήπεδα, πλατείες, χωριά και υπαίθριους χώρους μουσικές και τραγούδια κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Κράτα σημειώσεις για φεστιβάλ του φετινού καλοκαιριού και κάνε πρόγραμμα.

Εις Λήδραν 2018
Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ έρχεται αυτό το καλοκαίρι με αγαπημένα ονόματα επί σκηνής. Πρόκειται για το Εις Λήδραν 2018 το οποίο θα πραγματοποιηθεί αρχές Ιουνίου στην Τάφρο Κωνστάντζα. Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ ο Γιάννης Χαρούλης θα εμφανιστεί με την μπάντα του παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με τραγούδια που τον βοήθησαν να καταξιωθεί στην συνείδησή μας ως ένας από τους πιο δυνατούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής. Τη δεύτερη μέρα, τη βραδιά (και το stage) θα μοιραστούν δύο επιβλητικές μορφές της ελληνικής ροκ. Φυσικά μιλάμε για τον Γιάννη Αγγελάκα μαζί με την μπάντα του και τον Παύλο Παυλίδη με τους B-Movies. Την τρίτη και τελευταία μέρα το Εις Λήδραν 2018 παρουσιάζει τον Φοίβο Δεληβοριά με την μπάντα του, την Μαρίνα Σάττι και τις υπέροχες Fonές της για να μας πουν τραγούδια από όλο τον κόσμο.
Presale/ Συναυλία: €18
Eίσοδος Συναυλία: €22
Πακέτο για 3 συναυλίες: €35
Ώρα Έναρξης: 19:00
Πληροφορίες: 99810011
6, 7, 8 Ιουν, Τάφρος Κωνστάντζα, Λευκωσία

Faneromeni 18
Όπως συνέβη τα προηγούμενα δύο χρόνια, έτσι και φέτος, η μεγαλύτερη αυλή της Λευκωσίας, η αυλή του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου, ανοίγει την πύλη της και υποδέχεται κάθε Πέμπτη, από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο, όσους επιθυμούν να απολαύσουν κινηματογραφικές ιστορίες, μουσικές διαδρομές, μουσικοχορευτικές παραστάσεις και δυνατά συναισθήματα. Ένα πολυδιάστατο φεστιβάλ με εγχώριες και διεθνείς συμμετοχές, στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού, φιλοδοξεί να γίνει το πιο ζωντανό κύτταρο πολιτισμού της πόλης. Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ
06 Ιουν - 20 Σεπτ, Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, Λευκωσία.

31ο Φεστιβάλ ΕΔΟΝ
Δεν χρειάζεται να πλατειάσουμε αναφέροντας πολλά. Αυτό που ενδιαφέρει είναι το πρόγραμμα, σωστά; Την πρώτη μέρα, λοιπόν, οι Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Θηβαίος και Ρίτα Αντωνοπούλου θα παρουσιάσουν ένα ταξίδι στο τεράστιο έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, ακολούθως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα στήσουν μαζί την απόλυτη, ροκ συναυλιακή εμπειρία, ενώ το φεστιβάλ θα ρίξει αυλαία με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα, με τους Γιάννη Κότσιρα, Δημήτρη Μπάση, Γιώτα Νέγκα και Μίλτο Πασχαλίδη.
Τετ 04- Παρ 06 Ιουλ, Τάφρος Πύλης Αμμοχώστου, Λευκωσία.

13ο Cyprus Rialto World Music Festival
Στο πλαίσιο μιας σειράς υπαίθριων μουσικών εκδηλώσεων, με δωρεάν είσοδο, το Φεστιβάλ στοχεύει να αναδείξει μουσικές με κοινές αφετηρίες και επιρροές, που αντλούν την έμπνευσή τους από την παράδοση της κάθε χώρας, δημιουργώντας ωστόσο γέφυρες με το μουσικό παρόν.
Ιουλ, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός.

The AfroBanana Republic Festival 2018
Το AfroBanana εξερευνά φέτος τα όρια των δυνατοτήτων του και δημιουργεί καινούριες εμπειρίες, ένα βήμα από τη θάλασσα, στο δασύλλιο Κιτίου, για την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία! Καινούριος χώρος, λοιπόν, με διάθεση για καινούριες-αξέχαστες εμπειρίες.
Παρ 20-Κ 22 Ιουλ, Κίτι, Λάρνακα.

Φέγγαρος 2018
Έπειτα από επτά διοργανώσεις σε γραφικά χωριά της επαρχίας Λεμεσού (τρία χρόνια στη Λόφου και άλλα τέσσερα στον Κάτω Δρυ), για την όγδοη έκδοσή του, ο Φέγγαρος αποφάσισε να πάει παραλία. Συγκεκριμένα, το Φεστιβάλ θα διοργανωθεί στο Δημοσιογραφικό Χωριό, στα Περβόλια της επαρχίας Λάρνακας, μόλις λίγα μέτρα μακριά από τη θάλασσα. Σε σχέση με το line-up της όγδοης διοργάνωσης, οι δύο σκηνές Field και Playground θα φιλοξενήσουν σίγουρα σπουδαία ονόματα από Κύπρο και εξωτερικό.
Πεμ 02-Σ 04 Αυγ, Δημοσιογραφικό Χωριό, Περβόλια Λάρνακας.

Windcraft Music Fest 5
Το φεστιβάλ που αναδεικνύει κυρίως τη μαγεία των πνευστών και το οποίο πέρσι διακρίθηκε μάλιστα με το Βραβείο Πολιτισμού του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, έρχεται για πέμπτη φορά στα Κατύδατα. Μια γιορτή των πνευστών με ethnic και balkan ήχους, όπου θα εμφανιστούν ανάμεσα σε άλλους οι: Captain Stambolov (Γαλλία), Uriel Herman Quartet (Ισραήλ), Chouska Ensemble (Ελλάδα), Γιάννης Κουτής-Ruben Ruppik-Vahan Galstyan (Κύπρος, Γερμανία, Αρμενία), Alkis Agathokleous Quintet, Μάριος Τακούσιης-Στέλιος Ξυδιάς, Marlia Project, Windcraft Band.
Κ 12-Δ 13 Αυγ, Κατύδατα Σολέας, Λευκωσία.

Φεστιβάλ Ξαρκής
Ένα φεστιβάλ, που πατά γερά στην παράδοση και την εξελίσσει με έναν ωραίο, φρέσκο τρόπο, πραγματοποιώντας βιωματικά εργαστήρια και παρουσιάζοντας διάφορα μουσικά δρώμενα, θα πραγματοποιηθεί και φέτος (άγνωστο ακόμα πού).
Σ 18-Κ 19 Αυγ.

Reggae Sunjam Cyprus
Διοργανώνεται φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στις 11 και 12 Αυγούστου. Διήμερο και φέτος, λοιπόν, όμως αλλάζει location, φεύγει από τον Πωμό, και μένει να δούμε πού θα φιλοξενηθεί.
Σ 11-Κ 12 Αυγ.

19ο Paradise Jazz Festival
Άλλη μια σπουδαία διοργάνωση στον Πωμό αφού φιλοξενούν εκ νέου, στο δημοφιλές διήμερο φεστιβάλ, την αφρόκρεμα της κυπριακής jazz σκηνής και όχι μόνο. Σημείωσε τέλος και τις διάφορες δραστηριότητές, όπως work shop, yoga και εργαστήρια για παιδιά, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο.
Παρ17-Σ 18 Αυγ, Πωμός, Πάφος.

Flying Away Art And Music Festival
Εννέα χρόνια, 11 φεστιβάλ. Η μαγική συνάντηση εκατοντάδων δημιουργικών καλλιτεχνών, ταλαντούχων μουσικών, συγκροτημάτων και dj, των οποίων η δουλειά εκτιμήθηκε από χιλιάδες επισκέπτες, θα κλείσει φέτος τα 12 της χρόνια.
Παρ 07-Κ 09 Σεπ, Γήπεδο Ορφέα, Λευκωσία.

Το Φάρμα Projekt δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος, ακυρώθηκε.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close