Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουνίου 2018
Ο πρώτος παγκύπριος διαγωνισμός Zivana LOEL Challenge, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 12 Ιουνίου στο Old Market St. στη Λάρνακα.
Για πρώτη φορά, η ZIVANA LOEL, η πρώτη ζιβανία της Κύπρου προσκάλεσε bartenders να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν σε κριτική επιτροπή και κοινό, μοναδικά cocktails με βάση τα προϊόντα ZIVANA LOEL, ZIVANA Red και ZIVANA Gold.
Στόχος ήταν να αναδειχθεί η καταλληλόλητα της ZIVANA LOEL στη δημιουργία cocktails και αυτό να ενθαρρύνει τόσο τους bartenders όσο και το κοινό να δοκιμάσει και νέους τρόπους κατανάλωσης και απόλαυσης της ZIVANA LOEL.
Η ανταπόκριση ήταν ιδιαίτερα θερμή και δεκαεπτά ταλαντούχοι bartenders του νησιού διαγωνίστηκαν παρουσιάζοντας τα δικά τους μοναδικά cocktails εμπνευσμένα από την αγαπημένη μας Zivana LOEL.
Η κριτική επιτροπή ανέδειξε νικητή του Zivana LOEL Challenge Cocktail Competition, τον Αλέξανδρο Draghia, από το Grand Resort με το Cocktail “The Secret Crush”, που με την άψογη εκτέλεση και παρουσίασή του συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και πέραν του τίτλου κέρδισε το ταξίδι και τη συμμετοχή του στο φετινό Athens Bar Show, που θα γίνει τον Νοέμβριο στην Αθήνα.
Το δεύτερο και τρίτο βραβείο, έλαβαν οι: Χρίστος Τιρζλάκης, από το Madam με το cocktail “Evviva Ziva” και ο Στέλιος Αριστείδου με το cocktail “Sunday Village Memory”.
Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι: Αργύρης Αργυρού, Μπάμπης Καϊδαλίδης, Στυλιανός Λάμπρου και Πάμπος Πιττάκας οι οποίοι δοκίμασαν και αξιολόγησαν τις 17 δημιουργίες των διαγωνιζομένων, με κριτήρια την ανάδειξη του γευστικού προφίλ της ZIVANA LOEL, το άρωμα, τη γεύση, την παρουσίαση και την ονομασία του κάθε cocktail.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απένειμαν το πρώτο και δεύτερο βραβείο στους νικητές ο κ. Βασίλης Πετρίδης, CEO και ο κ. Γιώργος Τσακκιστός, Γενικός Διευθυντής της Laiko Cosmos Trading.
Ο κ. Βασίλης Πετρίδης αναφέρθηκε στην ηγετική θέση της ZIVANA LOEL και επεσήμανε ότι “ο πρώτος αυτός παγκύπριος διαγωνισμός Zivana LOEL Challenge είναι μόνο το πρώτο, αλλά πολύ σημαντικό βήμα, για την εξέλιξη της ZIVANA LOEL και την επέκτασή της στον χώρο των cocktails, αναδεικνύοντας όχι μόνο το παραδοσιακό Κυπριακό απόσταγμα αλλά και την Κύπρο γενικότερα”.
Μετά τον διαγωνισμό ακολούθησε party όπου δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου και συνεργάτες της Laiko Cosmos Trading απόλαυσαν Zivana LOEL signature cocktails.
H Zivana LOEL, παράγεται από τo οινοποιείο LOEL και διανέμεται αποκλειστικά από την εταιρεία LaikoCosmos Trading Ltd.
Fb: https://www.facebook.com/ZivanaLOEL
Insta: zivanaloel
Σχετικά
Ο Φίλιος και ο Σεμπάστιαν έφτιαξαν Το Πιτσόμπαρο και σε περιμένουν για πίτσα στο χωριό!
Δύο φίλοι από τη Λόφου στήνουν τα πιο cool pizza pop-ups και φέρνουν το live pizza cooking όπου κι αν βρίσκεσαι
Η νέα γευστική άφιξη φέρνει smash burgers, southern fried chicken και κοκτέιλ, στο κέντρο της πόλης
Το νέο Afterbite στη Λάρνακα φέρνει smash burgers, southern fried chicken και ένα από τα πιο εντυπωσιακά interiors της πόλης
Τραπέζωμα στο κυπριακό γουάιν μπαρ (λίγο έξω από την πόλη)
Ένα τραπέζι και μια κουβέντα για την αποκέντρωση
Πρώτες εικόνες από τη νέα άφιξη που έρχεται να ταράξει τα νερά της Λεμεσού
Το νέο beach restaurant της Λεμεσού, με boho αισθητική, βελτιώνει την εμπειρία της ξαπλώστρας, της μουσικής και της μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας στο νησί
Η νέα άφιξη -πάνω στη θάλασσα- είναι άκρως εντυπωσιακή
Ένα από τα -πιο πάνω στο κύμα- εστιατόρια του νησιού, ανανεώθηκε κι έγινε κούκλα
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο AMARA: Ένα εμβληματικό διήμερο με τον Chef Nobu Matsuhisa
Ο σεφ πίσω από τη μαγειρική «μαγεία» του Matsuhisa θα βρίσκεται ο ίδιος στην Κύπρο
Ανοίγει ξανά το πιο καλοκαιρινό μεζεδοπωλείο της Λευκωσίας δίπλα στην πισίνα
Mια ξεχωριστή εμπειρία δείπνου δίπλα στην πισίνα, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.
Καμπαναρκό: Εκεί που τα καλοκαιρινά βράδια αποκτούν γεύση και οι αναμνήσεις γεννιούνται γύρω από ένα τραπέζι
Η γεύση της Κύπρου, η ψυχή του καλοκαιριού.
Η επιστροφή του 7Skies Roof bar στον Πρωταρά σηματοδοτεί τη νέα σεζόν
To απόλυτο rooftop destination του Πρωταρά, άνοιξε πρόσφατα ξανά τις πόρτες του
Η Ice Cream Week του Colors Café επιστρέφει με άρωμα Κύπρου
To Ice Cream Week του Colors Café σάς προσκαλεί να γευτείτε την Κύπρο αλλιώς, μέσα από δημιουργίες που συνδυάζουν παράδοση, φαντασία και καλοκαιρινή διάθεση!
Τρεις οθόνες, παγωμένες μπύρες και ειδικό menu: Εδώ θα δεις το Μουντιάλ στη Λεμεσό
Εσύ έκλεισες τραπέζι; Το Maison Anemi μπαίνει σε ρυθμούς Μουντιάλ
Οι 15 pubs που θα «παίζουν» μπαλίτσα όλο το καλοκαίρι
Μεγάλες οθόνες, δυνατός ήχος, απολαυστικό φαγητό, παγωμένες μπίρες και τη σωστή παρέα. Όλα όσα χρειάζεσαι για ένα καλοκαίρι γεμάτο Μουντιάλ βρίσκονται σε αυτά τα 15 pubs