Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2018
Ήταν μία πανέμορφη, καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη μουσική και αγαπημένους καλλιτέχνες. Ο παλμός της μεγαλύτερης μουσικής γιορτής της χρονιάς χτυπούσες το βράδυ της Τρίτης 19 Ιουνίου ξεσηκώνοντας με μουσικές και τραγούδια το κοινό που βρέθηκε στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου. Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή βρέθηκαν καταξιωμένοι Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες και κάποιοι εξ αυτών ανέβηκαν στη σκηνή εντυπωσιάζοντας το κοινό με τα live performances τους, που απογείωσαν την άψογη και μαγική βραδιά!
Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο γνωστός και δημοφιλής παρουσιαστής και παραγωγός του Super FM, Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος με το γνωστό στιλ και χιούμορ του έδωσε μία ευχάριστη νότα στην όλη εκδήλωση.
Οι νικητές της βραδιάς

Βραβείο Καλύτερο video clip: Stan. Το βραβείο απένειμαν οι ηθοποιοί της “Γαλάτειας”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, Βαρβάρα Χριστοφή και Ιάκωβος Χατζηβασίλη.

Βραβείο Καλύτερο Ντουέτο/Συνεργασία: Ευρυδίκη feat. Demy. Το βραβείο απένειμαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Super FM, Μάρκος Κωμοδρόμος και Χριστίνα Δημητρίου.

Βραβείο Young Idol By Volkswagen T- ROC: Βαγγέλης Κακουριώτης. Το βραβείο απένειμαν η Λίζα Γιωρκάτζη, Διευθύντρια Διαφήμισης και Επικοινωνίας Unicars και ο Ερωτόκριτος Ερωτοκρίτου, Διευθυντής Μάρκετιγκ Συγκρότημα ΔΙΑΣ.

Βραβείο Δημοφιλέστερο τραγούδι 20ετίας SUPER FM: Χρήστος Δάντης. Το βραβείο απένειμαν η Μαρίνα Φιλιππίδου, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός του Super FM και ο ηθοποιός, Μαρίνος Χατζηβασιλείου.

Βραβείο Καλύτερη τραγουδίστρια (ποπ/ροκ): Ελένη Φουρέιρα. Το βραβείο απένειμαν ο μουσικοσυνθέτης, Γιώργος Θεοφάνους και ο καλλιτέχνης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Βραβείο Καλύτερος τραγουδιστής (ποπ/ροκ): Γιώργος Παπαδόπουλος. Το βραβείο απένειμαν η Μικαέλα Πασχάλη, Pringles Brand Manager, Argosy Trading Company και ο Aντώνης Αντωνίου, Τraditional Trade Area Sales Manager, Argosy Trading Company.

Βραβείο Καλύτερη τραγουδίστρια λαϊκό: Νατάσα Θεοδωρίδου. Το βραβείο απένειμαν η σχεδιάστρια Έφη Παπαϊωάννου και ο ηθοποιός, Χρήστος Τουμάζου.

Βραβείο Καλύτερος τραγουδιστής λαϊκό: Κωνσταντίνος Αργυρός. Το βραβείο απένειμαν η Γεωργία Τουτουζιάν, Group Advertising Manager, Συγκρότημα Δίας και ο Μάριος Πρίαμος.

Βραβείο Καλύτερο γκρουπ: Μέλισσες. Το βραβείο απένειμαν το μοντέλο και παρουσιάστρια, Έβελυν Καζαντζόγλου και ο ηθοποιός, Γιώργος Αναγιωτός.
Βραβείο Καλύτερο international single: Ed Sheeran. Το βραβείο απένειμαν ο Golden X, DJ και Music Director Super FM και ο DJ Christoph G, Resident DJ Super FM.

Βραβείο Δημοφιλέστερο τραγούδι της χρονιάς ακροατών SUPER FM: Αναστάσιος Ράμμος. Το βραβείο απένειμαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Super FM, Άντρη Καραντώνη και Κωνσταντίνος Τσιολής.
Βραβείο No1 Airplay της χρονιάς by SUPER FM: Μέλισσες. Το βραβείο απένειμαν η παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Κώστας Γαλάτης, DJ και Ραδιοφωνικός Παραγωγός SUPER FM.
Τιμητικό βραβείο Super Inspiration Award: Ελένη Φουρέιρα. Το βραβείο απένειμαν ο Παναγιώτης Σεντώνας, Πρόεδρος Δ.Σ. Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και η πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, Διαμάντω Ευριπίδου.
Βραβείο Τραγουδοποιός της Χρονιάς: Πέτρος Ιακωβίδης. Το βραβείο απένειμαν η ηθοποιός, Χριστίνα Κυριάκου και ο παρουσιαστής, Ανδρέας Δημητρόπουλος.

Βραβείο άλμπουμ της χρονιάς by FA Feel Fantastic: Μιχάλης Χατζηγιάννης. Το βραβείο απένειμαν η Κυριακή Σάββα, Senior Brand and Trade Manager Laundry Care CY και ο Iωσήφ Ιωσήφ, Οικονομικός Διευθυντής Super FM.
Βραβείο single της χρονιάς: Κωνσταντίνος Αργυρός. Το βραβείο απένειμαν ο Ζήνων Ζιντίλης, Γενικός Διευθυντής SUPER FM και Καλλιτεχνικός Διευθυντής των SMA και ο Aντώνης Παπαδουκάκης, Διευθυντής Αγορών Μεσογείου για τα Pringles.
Βραβείο δημοφιλέστερη γυναίκα καλλιτέχνης 20ετίας SUPER by Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδης-Κρίστης: Νατάσα Θεοδωρίδου. Το βραβείο απένειμαν η Μαρία Κυριάκου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος, Συγκρότημα ΔΙΑΣ και ο τραγουδιστής και συνθέτης, Γιώργος Παπαδόπουλος.
Βραβείο δημοφιλέστερος άντρας καλλιτέχνης 20ετίας SUPER, By Γαλατάκι, Χαραλαμπίδης –Κρίστης: Μιχάλης Χατζηγιάννης. Το βραβείο απένειμαν ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, Διευθύνων Σύμβουλος, Συγκρότημα ΔΙΑΣ και τηλεόραση SIGMA και η Έλενα Χαραλαμπίδη, Mέλος Δ.Σ. Χαραλαμπίδης – Κρίστης.
Σχετικά
Πέθανε η εμβληματική τραγουδίστρια Μαρινέλα
Η κορυφαία τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της, ολοκληρώνοντας μια πορεία δεκαετιών στο ελληνικό τραγούδι.
ZAZZA Music Theater: Η εκρηκτική Ελληνίδα τραγουδίστρια που θα μας διασκεδάσει το Πάσχα
Ένα δυναμικό live πρόγραμμα με αγαπημένες επιτυχίες, έντονο ρυθμό και αληθινή διασκέδαση κάνει πρεμιέρα το Πάσχα και υπόσχεται αξέχαστες βραδιές
Άννα Βίσση: Μεγάλο φινάλε για μια δεκαετία στο Hotel Ερμού
Στις 4 Απριλίου η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ρίχνει αυλαία σε δέκα χρόνια ανεπανάληπτων εμφανίσεων, σε μια βραδιά που αναμένεται γεμάτη ένταση, συγκίνηση και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.
Η Άννα Βίσση εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία της, παρουσιάζοντας τη Vission Music
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο της label σε συνεργασία με τη Δήμητρα Κούστα
Μια βραδιά γεμάτη retro, disco, funk και rock επιτυχίες στη Λάρνακα
Oι Time Surfers Party Band επιστρέφουν για μια βραδιά γεμάτη non-stop επιτυχίες από τις δεκαετίες του ’70, ’80, ’90 και ’00
Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος (και) στη Λάρνακα
Ανακοινώθηκε και δεύτερο "Μέτρημα" στην Κύπρο
Πασχαλινές συναυλίες από τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου με το «Requiem» του Τζον Ράτερ
Το «Requiem» του Ράτερ ξεδιπλώνεται σε επτά μέρη
The Model: Αυτή η χώρα θα νικήσει στη Eurovision 2026 – Ποιες θα βρεθούν στην πρώτη 5άδα
Οι προβλέψεις που προκαλούν μια μικρή ανησυχία...
Η Κατερίνα Στανίση στην Κύπρο για ένα βράδυ
Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια σε ένα live που δεν πρέπει να χάσεις
Ο Σωκράτης Σινόπουλος στο 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας
Ο μουσικοσυνθέτης θα είναι καλεσμένος σε δύο δράσεις οι οποίες είναι ανοικτές τόσο για επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς όσο και για το ευρύ κοινό