Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ανακαλύψαμε ένα υπέροχο αγροτουριστικό για διακοπές στο χωριό

Η θέα και το φυσικό πράσινο του τοπίου του, η δροσερή του πισίνα και ηγαλήνη που αποπνέει η περιοχή θα σου χαρίσουν τις διακοπές που ονειρεύεσαι!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουλίου 2018

Το πλήρως εξοπλισμένο σπίτι που θα σου προτείνουμε σήμερα τα έχει όλα! Ηρεμία, γραφικότητα, δύο υπνοδωμάτια, με δικό του κήπο και πισίνα, και θα σου χαρίσει ένα πραγματικό συναίσθημα φύσης και ηρεμίας! Βρίσκεται στο χωριό Μέσανα της Πάφου, σε ένα από τα ωραιότερα φυσικά μονοπάτια της Κύπρου, απέχοντας μόλις 30 λεπτά από την πόλη της Πάφου και τις όμορφες παραλίες της.

Ο χώρος
Αποτελώντας μέρος του Σχεδίου Χρηματοδότησης Αγροτουρισμού της ΕΕ, το Boubouki Cottage είναι μοναδικό με την έννοια ότι συνδυάζει την παράδοση με τις σύγχρονες και καλλιτεχνικές λεπτομέρειες. Και παρόλο που είναι ένα απλό σπίτι στην εξοχή, έχει τη δική του ιδιωτική πισίνα και έτσι μπορεί να το απολαύσετε  όλες τις εποχές. Για να μην αναφέρουμε τον υπέροχο κήπο του, που αυτήν την εποχή είναι στα καλύτερά του.

Σίγουρα, αυτό το κατάλυμα, είναι ιδανικό για  ταξιδιώτες, ζευγάρια και οικογένειες. Χρησιμοποιείται επίσης ως Resident Artist's / Writer's Residency, καθώς είναι ένα πολύ εντυπωσιακό μέρος.

Πέρα από το ίδιο το κατάλυμα και το χωριό, πολύ κοντά βρίσκεται και το χωριό Σαλαμιού με καφετέριες, ταβέρνες, μίνι μάρκετ, υπαίθριο κινηματογράφο (εποχιακό), το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κλπ. Απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια.

Ακόμα, η Πάφος με τις όμορφες παραλίες και τα διάσημα ιστορικά μνημεία απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο. Το γεφύρι του Τζελεφού που είναι  ένα κρυφό φυσικό κόσμημα, απέχει μόλις 15 χιλιόμετρα και είναι ιδανικό για τους λάτρεις της φύσης. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τα δύο ποδήλατα Boubouki και να εξερευνήσουν περαιτέρω την περιοχή. Έχουν επίσης πρόσβαση σε κήπο με μίνι βότανα, ενώ μπορούν να ζητήσου ακόμα και παραδοσιακό πρωινό (διαθέσιμο κατόπιν αιτήματος - με επιπλέον χρέωση). 

Το Boubouki διαθέτει επίσης παραδοσιακό τζάκι ("τσιμινιά"), προγράμματα τηλεόρασης Internet και ταινίες (Netflix), επιλογή μουσικής USB και πολλά άλλα. Η πισίνα είναι επίσης φωτεινή και τη νύχτα. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το μέλι Mesana, ένα από τα καλύτερα στην Κύπρο! Ένα φορτηγό γεμάτο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά  περνάει από το χωριό ορισμένες ημέρες την εβδομάδα. Ακούστε το όταν θα περνά απ' έξω, αγοράστε και απολαύστε!

Καλή διαμονή....

Πληρ. 99 404072.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close