Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ο Τόνι Σφήνος άνοιξε καφέ στην Κύπρο και είναι ακριβώς όπως το φαντάζεσαι

Είναι πολύχρωμο, τρελό... και υπέροχο! Όπως ακριβώς και ο εμπνευστής του!

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουλίου 2018

O ένας και μοναδικός Τόνι Σφήνος εδώ και μερικούς μήνες αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον χώρο των street coffee shops, ανοίγοντας μια σειρά καφέ που θα φέρουν την προσωπική του σφραγίδα.

Η αρχή έγινε στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μάρνης όπου λειτούργησε το πρώτο Tonis Playz. Η συνέχεια δόθηκε φυσικά με τρία νέα καταστήματα franchise σε Κάτω Πατήσια και κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, αλλά και στην Κύπρο, όπου την Παρασκευή 29 Ιουνίου λειτούργησε το Tonis Playz.

Συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Σταυρού 7, στον Στρόβολο θα βρεις ένα πολύχρωμο καφέ, με έμπνευση από το στιλ και την πληθωρική προσωπικότητα του περφόρμερ, το οποίο θα σε εντυπωσιάσει. 

Όσο δε για το μενού του, σου προσφέρει ολοκληρωμένες, ποιοτικές και διαφοροποιημένες επιλογές, σε προσιτές τιμές. Πλήρη γκάμα καφέδων, τσάι και χυμοί, όπως και αλμυρά και γλυκά εδέσματα (μάφιν, cookies, κέικ καρότου), για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις εποχές του έτους, όπως φρέσκα σάντουιτς, σαλάτες, club sandwich, παγωτά, βάφλες κ.ά.

Μεταξύ των σπεσιαλιτέ του, όπως αναγράφεται και σε σχετική ταμπέλα, είναι ο εσπρέσο με κρόκο Κοζάνης. Πρέπει να τον δοκιμάσεις! 

Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Check In, στα πλάνα του επιχειρηματία είναι όπως λειτουργήσουν καταστήματα σε όλη την Κύπρο (6-8 μαγαζιά). Αρχικά ένα στο κέντρο της Λευκωσίας και στη συνέχεια σε όλο το νησί. Οπότε αναμένουμε.

Πληρ. 22434408.


Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close