Eating News , Εστιατόρια

Το νέο McDonald's στα Λατσιά είναι εντυπωσιακό και με πολλές καινοτομίες

Εστιατόριο, drive through, McCafe και παιδότοπος, με πολλές καινοτομίες

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουλίου 2018

Ένα εστιατόριο για όλα τα γούστα, για όλες τις ηλικίες, για όλες τις περιστάσεις. Αυτή είναι η φιλοσοφία πίσω από το νέο εστιατόριο της McDonald's στα Λατσιά, που έρχεται για να αλλάξει άρδην τα δεδομένα για τους χώρους εστίασης στην Κύπρο. 

Τα εγκαίνια του νέου εστιατορίου, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μακαρίου 50 στα Λατσιά, τελέστηκαν το Σάββατο 30 Ιουνίου. Ο Γενικός Διευθυντής της McDonald's Κύπρου, Ρένος Ανδρέου, αναφέρθηκε στα καινοτόμα χαρακτηριστικά και στις υπηρεσίες του νέου εστιατορίου: 

«Δεν θέλουμε οι πελάτες μας να έρχονται εδώ μόνο για τα προιόντα μας. Θέλουμε να έρχονται εδώ και για να απολαμβάνουν το περιβάλλον και γι αυτό δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, που είναι προσιτό και ευχάριστο για οικογένειες με παιδιά, για παρέες και για οποιονδήποτε θέλει να περάσει το χρόνο του εδώ, απολαμβάνοντας τα προιόντα μας, του εστιατορίου και του McCafe». 


Εστιατόριο, drive through, McCafe, παιδότοπος. Όλα αυτά στο νέο εστιατόριο των Mc Donalds στα Λατσιά, όπου έχουν εισαχθεί επίσης οι καινοτόμες υπηρεσίες με τα table service αλλά και τους ηλεκτρονικούς πίνακες αυτοεξυπηρέτησης. 

Στα εγκαίνια, o Διευθύνων σύμβουλος της McDonald’s Κύπρου Μιχάλης Ανδρέου, παρέδωσε εξάλλου χρηματική επιταγή στον Δήμαρχο Λατσιών, ως δωρεά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. 

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με συναυλία από τον Hovig. Το πάρτυ ωστόσο συνεχίστηκε με πολλές δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά όλη τη μέρα αλλά και συναυλία από το συγκρότημα Onirama. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close