Μη χάσετε , Μουσική

Οι 7 συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις το φετινό καλοκαίρι

Τα πιο "δυνατά" live που δεν πρέπει να χάσεις αυτό το καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουλίου 2018

Μπορεί να βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του φετινού καλοκαιριού, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι συναυλίες και τα ονόματα που θα μας διασκεδάσουν έχουν όλα ανακοινωθεί και "κλειδώσει".

Ωστόσο, από όλα όσα έχουν μέχρι σήμερα φτάσει σε εμάς, τα πιο κάτω είναι αυτά που αναμένεται να συγκεντρώσουν πλήθος κόσμου και φυσικά τα βλέμματα όλων!

 

Μιχάλης Χατζηγιάννης

 

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ζωντανά στο Nava Seaside στον Πρωταρά σε μια μοναδική βραδιά του φετινού καλοκαιριού με όλα τα αγαπημένα τραγούδια του. Απολαύστε τον μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη σε ένα πρόγραμμα με τα πιο γνωστά και τρυφερά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες «σταθμούς» στην πορεία του από την έκπληξη της πρώτης εποχής («Άγγιγμα Ψυχής», «Κρυφό Φιλί») ,την εξωτερίκευση της εποχής των μεγάλων συναυλιών («Όλα ή Τίποτα», «Δεν Φεύγω», «Χέρια Ψηλά», «Το Καλοκαίρι μου», «Πιο Πολύ», «Αν μου Τηλεφωνούσες» κ.α.), μέχρι την εσωτερικότητα των: «Ο Βυθός», «Το Πάρτι», «Σε Ποιόν να Πω», «Μέσα σου Βρίσκομαι» και την ανήσυχη εποχή του «Θα Χαθώ Πριν Φύγω» και φυσικά την καινούργια του επιτυχία «Κοίταμε».
>> Παρασκευή 13 Ιουλίου, Nava Seaside, Πρωταράς, 21.00. Πληρ. 70076000.

 

Onirama

Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα που τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί από όλους και έχει ξεχωρίσει για την ενέργεια και το πάθος στις ζωντανές εμφανίσεις, έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στο NALU COCKTAIL BAR στις 13 Ιουλίου. Οι ONIRAMA, θα «έχουν μαζί τους» τραγούδια από όλη τη δισκογραφία τους, αλλά και διασκευές αγαπημένων ελληνικών και ξένων τραγουδιών όπως μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν, σε μια συναυλία για όλους, γεμάτη ένταση και χρώματα.
>> Παρασκευή 13 Ιουλίου, Nalu Cocktail Bar, Πρωταράς, 21.00. Πληρ. 96212041.

 

 

Μαστίχομα σάμμερ με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι δύο εμφανίσεις του στη Λεμεσό, το διήμερο 6 & 7 Ιουλίου, ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής που αγαπά ιδιαίτερα η νεολαία και όχι μόνο, ετοιμάζεται να επιστρέψει εκ νέου στο νησί! Ο λόγος για τον Νίκο Οικονομόπουλο, που έρχεται για να μας διασκεδάσει με τις επιτυχίες του, σε ένα απόλυτα καλοκαιρινό Μαστίχομα!
>> Σάββατο 28 Ιουλίου, παραλία Αγίας Τριάδας, Πρωταρά, 18.30. Πληρ. 99 830260.

 

Πάνος Κιάμος

Τα μεγαλύτερα σουξέ των τελευταίων χρόνων φέρουν το όνομά του. Οι εμφανίσεις του όπου και να γίνουν είναι sold out. Το φαινόμενο πλέον Πάνος Κιάμος έρχεται για μία ξεσηκωτική συναυλία στην Κύπρο τον Αύγουστο για να μας τραγουδήσει όλες του τις επιτυχίες και όχι μόνο. Μαζί του και ο Super Sako με τον οποίο έφτιαξαν την μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού "Θέλω να σε ξαναδώ".
Ο Πάνος Κιάμος έρχεται στην Κύπρο στο πλαίσιο του Ayia Napa Youth Festival για μία μεγάλη συναυλία την Πέμπτη10 Αυγούστου στο λιμανάκι Αγίας Νάπας με special guest τον Super Sako για να ερμηνεύσουν για πρώτη φορά μαζί την απόλυτη επιτυχία του καλοκαιριού ''Θέλω να σε ξαναδώ''!
>> Πέμπτη 9 Αυγούστου, λιμανάκι Αγίας Νάπας, Τιμές εισιτηρίων: Early Bird: € 20 (μέχρι την 1η Αυγούστου), Γενική είσοδος: € 30 (μετά την 1η Αυγούστου). VIP κρατήσεις: Υψηλό τραπέζι €100 ελάχιστη δαπάνη (max 6 άτομα), Καναπές € 300 ελάχιστη δαπάνη (max 12 άτομα). Για πληροφορίες/Κρατήσεις: 77 77 70 40 & Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy.

 

Ελένη Φουρέιρα

 

Μετά την τεράστια επιτυχία της στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει για ένα super summer live στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο Νεολαίας Αγίας Νάπας περήφανα παρουσιάζει την ανεπανάληπτη σταρ Ελένη Φουρέιρα LIVE για να ανεβάσει την θερμοκρασία σε ρυθμούς "FUEGO"! Διασκεδάστε μαζί μας για μια αξέχαστη βραδιά στο γραφικό λιμάνακι της Αγίας Νάπας στις 10 Αυγούστου.
>> Παρασκευή 10 Αυγούστου, Λιμανάκι, Αγία Νάπα, 21.00. Τιμές εισιτηρίων: Early Bird: € 20 (μέχρι την 1η Αυγούστου), Γενική είσοδος: € 30 (μετά την 1η Αυγούστου), Παιδικό: € 10 (6-12 χρονών). Για πληροφορίες: 77 77 70 40. Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy.

 

Αντώνης Ρέμος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Έλενα Παπαρίζου

Ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Έλενα Παπαρίζου, ενώνουν τις φωνές τους σε μια μοναδική, μεγάλη συναυλία στη Λάρνακα, στο παραλιακό μέτωπο (Φοινικούδες), την Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 9 το βράδυ. Με οδηγό τις σπουδαίες επιτυχίες τους, οι τρεις καλλιτέχνες θα δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι , συμπαρασύροντας σε μελωδικά μονοπάτια τον κόσμο που θα τους απολαύσει σε μία σπάνια συνύπαρξη.
Ραντεβού, για μια μοναδική βραδιά , για μία ξεχωριστή μουσική συνεύρεση, την Παρασκευή 13 Ιουλίου, στην εντυπωσιακή παραλία της Λάρνακας, που θα πλημμυρίσει με υπέροχα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες, αξεπέραστες ερμηνείες και πολύ κέφι. Ένα μεγάλο πάρτι, θα στηθεί στο παραλιακό μέτωπο με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, που περίτρανα έχουν αποδείξει ότι αγαπούν και στηρίζουν την Κύπρο κάτι που αμοιβαία κάνει και ο λαός της μεγαλονήσου για εκείνους.
>> Παρασκευή 13 Ιουλίου, στάδιο ΓΣΖ, Λάρνακα, 21.00. Εισιτήρια: https://shop.tickethour.com.

 

Πυξ Λαξ



Είναι γεγονός: Οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν για να γιορτάσουν 30 απίστευτα χρόνια από την ίδρυσή τους. Έρχονται από το παρελθόν, φέρνοντας άπειρη αγάπη για να την προσφέρουν στο μέλλον μας, στήνοντας μεγάλες συναυλίες- γιορτές, αφιερωμένες στους χιλιάδες οπαδούς τους.
Γιατί, «οι παλιές αγάπες» δεν χάνονται ποτέ και επιστρέφουν όταν τις χρειαζόμαστε, για να μας δώσουν ξανά ζεστασιά και φως! Τα 30 χρόνια από την ίδρυση του γκρουπ είναι μια αφορμή για γιορτή! Μια γιορτή με όλους εσάς που κάνατε τους Πυξ Λαξ, ότι ήταν, είναι και θα είναι για τη μουσική της χώρας μας. Την πιο δημοφιλή και επιδραστική μπάντα στην ελληνική μουσική σκηνή. Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε λοιπόν, με όπλο τις μουσικές και τα τραγούδια που αγαπήσαμε, δεν θα μπορούσε μια μπάντα όπως οι Πυξ Λαξ να μην παρέμβει με διάφορους τρόπους, όπως ξέρει και μπορεί.
Το όνομά τους στα αρχαία ελληνικά, σημαίνει «με κλωτσιές και με μπουνιές». Έτσι εισέβαλαν στα ελληνικά μουσικά δεδομένα της εποχής, και άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική. Με ορμή και πάθος ενός μαχητή, μοναχικού στην αρχή αλλά με ένα ολόκληρο στρατό φανατικών οπαδών στο τέλος!
>> ​Σάββατο 28 Ιουλίου, Τσίρειο Στάδιο, Λεμεσός, 20.30. Προπώληση εισιτηρίων:https://shop.tickethour.com & ACS COURIER.

 

*Κεντρική φωτογραφίαLee Lee (μαστίχομα σάμμερ, παραλία Αγίας Τριάδας)

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close