25 August 2018
Μη χάσετε , Μουσική

Ετοιμάσου για το μεγαλύτερο Hip-Hop Festival της Κύπρου

Το The Cyprus Hip-Hop Festival θα λάβει μέρος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην πρωτεύουσα του νησιού, στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας, στη Μουσική Σκηνή RED.

Δημοσιεύτηκε στις 07 Αυγούστου 2018

Ο Αύγουστος θα κλείσει και φέτος με το μεγαλύτερο Hip-Hop Festival της Κύπρου! Το The Cyprus Hip-Hop Festival θα λάβει μέρος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην πρωτεύουσα του νησιού, στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας, στη Μουσική Σκηνή RED.

Όλοι οι λάτρεις της hip-hop μουσικής και κουλτούρας καλούνται να παρευρεθούν σε μια μοναδική βραδιά με DJs, MCs, BeatBox και Breaking.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 17:00 με B-Boys και B-Girls να δίνουν το παρόν τους με χορευτικά battles και cyphers, και με τον D-Prank στη μουσική. Παρών θα είνα όπως πάντα και οι Bassick Crew καθώς και οι True Enforcers of Advance Movement ! Φυσικά όλοι οι B-Boys και Β-Girls του νησιού θα είναι ευπρόσδεκτοι στο χώρο για όλη τη διάρκεια του χορευτικού μέρους της βραδιάς.

Στις 19:30 την σκυτάλη στα decks θα πάρει ο DJ Bkas και τα μικρόφωνα θα ανάψουν για την φάση του Open Mic. Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία σέ όποιον θέλει από το κοινό να βγει στη σκηνή ζωντανά. Θα ακολουθήσει ζωντανό beat box show από τους Cyprus Beatbox

Στις 20:30 περίπου θα ξεκινήσουν οι ζωντανές εμφανίσεις των MCs.

Καλεσμένοι από Ελλάδα για φέτος είναι οι Anser με τον Eversor, καθώς επίσης και ο Χαρμάνης από τους θρυλικούς Ζωντανούς Νεκρούς, οι οποίοι θα μοιραστούν την σκηνή με τα Κυπριακά συγκροτήματα και καλλιτέχνες!

Παρουσιαστής και host της βραδιάς θα έιναι ο John Ioannou a.k.a. Pikpas, o οποίος θα μας χαρίσει και ένα αποκλειστικό DJ set κατά τη διάρκεια του event.

Eίσοδος: 15 ευρώ.
Προπώληση περιορισμένων εισiτηρίων στα δώδεκα (12) ευρώ θα ξεκινήσει αρχές Αυγούστου. (Tickethour.Com.Cy / Καταστήματα ACS Courier )

DJs:
D-Prank
Dj Bkas
DJ Andreas Alex aka Ice

Live MCs:
Anser + Eversor
Χαρμάνης
Barco Pirata Collective (Julio - Smiln - Pontikas - La slave)
Uchiha Rap Fam
Lyrical Eye
Εξωγήινος
Ndeimas Psyxas
Nerv
FiXiT
Ecko D

Σάββατο 25 Αυγούστου, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία, 17.00. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99885773

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close