Μη χάσετε , Μουσική

Οι συναυλίες που θα πάμε τον Αύγουστο

Ο Αύγουστος, ο πιο καυτός μήνας του καλοκαιριού, είναι εδώ κι εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να σου φτιάξουμε το πρόγραμμα!

Δημοσιεύτηκε στις 08 Αυγούστου 2018

Δίνουμε και φέτος ραντεβού σε χωριά, πάρκα, πλατείες, ανοιχτά θέατρα, μουσικές σκηνές και καλοκαιρινά μαγαζιά, εντός και εκτός πόλης, για να ακούσουμε ζωντανή μουσική, να αποθεώσουμε αγαπημένους καλλιτέχνες που επισκέπτονται για πρώτη φορά την Κύπρο, ή που αγαπούν να επιστρέφουν συχνά εδώ, να δούμε φίλους και γνωστούς, να σιγοτραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να πιούμε, να φλερτάρουμε, να γελάσουμε, να ιδρώσουμε, να ξεφαντώσουμε, έτσι απλά για να 'χουμε βρε αδερφέ κάτι να θυμόμαστε από το φετινό καλοκαίρι.

Εδώ θα την βγάλουμε λοιπόν τον Αύγουστο, σ' αυτές τις συναυλίες!

 

Πάνος Κιάμος & Super Sako
Ο Πάνος Κιάμος με special guest τον Super Sako, θα ερμηνεύσουν για πρώτη φορά μαζί την απόλυτη επιτυχία του καλοκαιριού 'Θέλω να σε ξαναδώ'. Μια αξέχαστη βραδιά στο γραφικό λιμάνακι της Αγίας Νάπας.
>> Πεμ 9 Αυγ, Λιμανάκι Αγίας Νάπας. 21.00. €20 (Early Bird μέχρι την 1η Αυγ), €30 (γενική είσοδος), €10 (6-12 χρονών), VIP κρατήσεις: €100 (σε ψηλό τραπέζι μέχρι 6 άτομα) & €300 (σε καναπέ μέχρι 12 άτομα). Πληρ. 77777040.

 

Ελένη Φουρέιρα
Το Συμβούλιο Νεολαίας Αγίας Νάπας παρουσιάζει την Ελένη Φουρέιρα για να ανεβάσει την θερμοκρασία του Ayia Napa Youth Festival σε ρυθμούς 'Fuego'!
>> Παρ 10 Αυγ, Λιμανάκι Αγίας Νάπας. 21.00. €20 (Early Bird μέχρι την 1η Αυγ), €30 (γενική είσοδος) & €10 (6-12 χρονών). Πληρ. 77777040.
>> Σ 11 Αυγ, Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου, 20.30, €15 κερκίδα, €10 αρένα & €10 παιδικό (παιδιά κάτω των 5 ετών δωρεάν). Μέρος των εσόδων θα δοθούν για στήριξη των πυρόπληκτων της Αττικής. Πληρ. 26934239
.
>> Σ 25 Αυγ, Δημοτικό Στάδιο Ύψωνας, Λεμεσός, 21.00. Πληρ. 96848493

 

Γιώργος Τσαλίκης
Ο Γιώργος Τσαλίκης κάνει την…ΑΝΑΤΡΟΠΗ σ' ένα μοναδικό live στο Iguana Beach Bar στο Μακένζυ.
>> Σάββατο 11 Αυγούστου, Iguana Beach Bar, Μακένζι, Λάρνακα, 22.00, €10 (προπώληση). Πληρ. 96099758.

 

Windcraft Music Fest 5
Εννιά μουσικά σχήματα με καταξιωμένους καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό, επηρεασμένα από τις μουσικές παραδόσεις του κόσμου, θα παρουσιάσουν την προσωπική τους μουσική άποψη στις τρεις σκηνές του Φεστιβάλ: στο Χάνι, στο Περβόλι και στη Μικρή Πλατεία. Έχοντας πλέον καθιερωθεί ως μια από τις πιο ξεχωριστές καλοκαιρινές εκδηλώσεις της κυπριακής υπαίθρου, το Windcraft Music Fest υπόσχεται να συνεχίσει να παρουσιάζει προσεγμένες μουσικές παραστάσεις, παντρεύοντας αρμονικά το χθες με το σήμερα, προβάλλοντας το αξιόλογο μουσικό έργο Κύπριων και ξένων καλλιτεχνών και δημιουργώντας ένα πεδίο πολιτιστικής αλληλοκατανόησης και μια ατμόσφαιρα γιορτινή!
>> Σ 11 & K 12 Αυγ, Κατύδατα Σολέας, επ. Λευκωσίας. €20 (μονοήμερο) & €25 (διήμερο), παιδιά κάτω των 12, εργαστήρια και παράλληλες δράσεις δωρεάν. Πληρ. 22377748 & info@windcraftmusic.com.

 

Λάμπης Λιβιεράτος
Ο Ελλαδίτης τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος στο Buono Lounge Bar στην Λευκωσία την Πέμπτη 9 Αυγούστου για να μας χαρίσει κλασικές κι αγαπημένες δικές του ή ξένες επιτυχίες, που θα μας ταξιδέψουν στα παλιά.
>> Πεμ 9 Αυγ, Buono Lounge Bar, Λευκωσία, 21.00. Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com/

 

Ηλίας Βρεττός
Ο Ηλίας Βρεττός έχει κατακτήσει τις μεγάλες πίστες χάρη στο ταλέντο την καταπληκτική του σκηνική παρουσία. Είναι ένας χαρισματικός καλλιτέχνης που τα τελευταία χρόνια γράφει τη δική του ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο και φυσικά είναι αγαπητός σε όλους. Το Dolce Summer παρουσιάζει τον Ηλία Βρεττό live. Και σου το ορκίζομαι θα έρθω την Παρασκευή 10 Αυγούστου στο Dolce Summer με τον Ηλία Βρεττό έτοιμο να μας πετάξει ψηλά.
>> Παρ 10 Αυγ, Dolce Summer Cllub, Λεμεσός, 23.00. Πληρ. 25314900.

 

Πάνος Καλίδης
Ο Πάνος Καλίδης ξεσηκώνει και διασκεδάζει τον Αγρό στο Απεήτειο Γυμνάσιο, σε μία συναυλία που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των καλοκαιρνών εκδηλώσεων του χωριού. Κοπιάστε στις 11 Αυγούστου το βράδυ να διασκεδάσουμε με μουσική, ποτό και μπόλικο κέφι.
>> Σ 11 Αυγ, Απεήτειο Γυμνάσιο, Αγρός, 21.30, €15 (6 άτομα 1 μπουκάλι), €10 με ένα ποτό. Πληρ. 99514035, 99343189.

 

Ρετρό πάρτι
Το μεγαλύτερο ρετρό πάρτι του φετινού καλοκαιριού είναι γεγονός! Για μία και μοναδική βραδιά οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες Σοφία Αρβανίτη, Στέλλα Γεωργιάδου, Θάνος Καλλίρης, Γιώργος Λεμπέσης και Δημήτρης Μεντζέλος (Ημισκούμπρια) ενώνουν τις φωνές και τα τραγούδια τους, μοιράζονται τη σκηνή με τον Dj Jimmy the Destroyer και μετατρέπουν την αυλή του Δημοτικού Σχολείου Λευκάρων σε μια μεγάλη ντισκοντέκ.
Μουσική, χορός, άφθονο ποτό και φαγητό αλλά και 90s εκπλήξεις θα δημιουργήσουν μια μαγική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα!
>> Κ 12 Αυγ, Δημοτικό Σχολείο Λευκάρων, επ. Λάρνακας, 21.00. Εισιτήρια: €10 προπώληση, €15 στην είσοδο.

 

Αντώνης Ρέμος
Έναν μήνα μετά τη μεγάλη συναυλία, που έδωσε μαζί με τις Έλενα Παπαρίζου και Νατάσα Θεοδωρίδου στη Λάρνακα, ο Ρέμος επιστρέφει στο νησί για άλλο ένα live, στον Πρωταρά αυτήν τη φορά. Συγκεκριμένα, θα βρεθεί στο Nava Seaside για ένα πάρτι που θα στηθεί στο απόλυτο open air bar της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.
>> Δ 13 Αυγ, Nava Seaside, Πρωταράς. Πληρ. 99920444.
>> Παρ 24 Αυγ, Breeze Summer Club, Λεμεσός, 23.30. Πληρ. 7000 5868.

 

Χρήστος Μενιδιάτης
Μετά την επιτυχία του με τίτλο "Αδυναμία μου", που τον έχει φέρει στις πρώτες θέσεις των ακουσμάτων του κοινού και με εκατομμύρια views στο youtube, ο λαϊκός τραγουδιστής δείχνει να απολαμβάνει την καλύτερη στιγμή της καριέρας του.
Ο αγαπημένος Ελλαδίτης καλλιτέχνης θα βρεθεί στην Κακοπετριά αυτό το καλοκαίρι για να μας διασκεδάσει στο 1ο Φεστιβάλ Μπύρας και Κρασιού (Beer and Vine Country Festival), σ' ένα μεγάλο πάρτι που θα στηθεί στον προαύλιο χόρο του Δημοτικού σχολείου Κακοπετριάς. Το φεστιβάλ παρουσιάζει η Μινέρβα Ασφαλιστική.
>> Τρίτη 14 Αυγούστου, Δημοτικό Σχολείο Κακοπετριάς, 17.00-24.00. Είσοδος: €7 με ποτό, €3 κάτω των 12 ετών.

 

Πέτρος Ιακωβίδης
Σε ηλικία μόλις 13 ετών ξεκίνησε να ασχολείται σοβαρά με τη μουσική, έχοντας κάνει μουσικές σπουδές σε όργανα, όπως η κιθάρα, το μπουζούκι, τα κρουστά και το πιάνο. Από το 2015 που έχει κυκλοφορήσει το πρώτο του επίσημο single, σε μουσική και στίχους του ίδιου, αλλά και του Stan, έχει κάνει πολλά και διάφορα πράγματα, ενώ έχει δώσει στην κυκλοφορία πολλά hit, όπως 'Βάλε', 'Αγκαλιά' και 'Κοριτσάκι μου', 'Ακροβάτης', 'Αποτυπώματα' κ.ά.
>> Τρ 14 Αυγ, Lush, Λάρνακα. Πληρ. 70008089. / Κ 26 Αυγ, Breeze Summer Club, Λεμεσός. Πληρ. 70005868.

 

 

Μέλιsses
Στα πρόσφατα Super Music Awards οι Μέλιsses, πέραν από το live act, βγήκαν και δυο φορές στη σκηνή για να παραλάβουν βραβεία: αυτό του 'Καλύτερου Group' και το βραβείο για το 'Νο1 Airplay Της Χρονιάς'. Αυτό, από μόνο του, λέει πολλά για τις πολύ ταλαντούχες Μέλιsses, μια ποπ μπάντα που έχει εδραιωθεί τόσο για τη μουσική όσο και για τη σκηνική παρουσία της.
>> Πεμ 16 Αυγ, Nava Seaside, Πρωταράς. Πληρ. 99920444.
>> Παρ 17 Αυγ, Dolce club, Λεμεσός, 23.30. Πληρ. 25 314 900.

 

19ο Paradise Jazz Festival
Τζαζίστες από Κύπρο και εξωτερικό ενώνουν δυνάμεις, δημιουργώντας ένα δυνατό line up. Το φετινό πρόγραμμα θα ανοίξουν την Παρασκευή οι Trio Misteriozo (Γιώργος Κούλας, Ερμής Μιχαήλ, Αντρέας Ροδοσθενους), με τη μουσική τους να είναι επηρεασμένη από στοιχεία σύγχρονης μουσικής blues, jazz και funk. Μαζί τους θα είναι και ο ταλαντούχος Έλληνας τρομπετίστας Αντρέας Πολυζογοπουλος. Αμέσως μετά οι Macumba θα παίξουν νοτιοαμερικανικούς (αφρο-κουβανέζικους και βραζιλιάνικους) ρυθμούς. Η Παρασκευή θα τελειώσει με jam session. Το Σάββατο, η νύχτα θα ξεκινήσει με ένα κουαρτέτο που έχει δημιουργηθεί για τους σκοπούς του φεστιβάλ. Ο Pavel Skornyakov (σαξόφωνο) και Leonid Nesterov (πιάνο), που συχνά εμφανίζονται ως ντούο, θα συμπράξουν για πρώτη φορά με δύο νεαρούς, αλλά ταλαντούχους εκπροσώπους της κυπριακής jazz σκηνής, τους Όμηρο Μιλτιάδους (ντραμς) και Κυριάκο Κέστα (ακουστικό μπάσο). Θα μας παρουσιάσουν ένα μείγμα κλασικής και μοντέρνας jazz μουσικής. Το Σάββατο η βραδιά θα κλείσει με συναυλία των Gilad Atzmon, Ειρηναίου Κουλλουρά, Αντρέα Παντελή και Στέλιου Ξυδιά, με ένα μεγάλο μέρος του act να είναι αφιερωμένο στη μουσική του Gilad, λόγω και της κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ του με τίτλο 'Tribute to John Coltrane'. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με άλλο ένα jam session οργανωμένο από τους Cyprus Jazz Musicians.
>> Παρ 17 & Σ 18 Αυγ, Paradise Place, Πωμός, επ. Πάφου. 21.00. €12 (για κάθε βράδυ) & δωρεάν για παιδιά κάτω των 14.

 

Αναστάσιος Ράμμος
Ο Ράμμος άρχισε να γίνεται πιο γνωστός στο ευρύ κοινό μετά τη νίκη του στον διαγωνισμό του Jumping Fish, με το τραγούδι μου 'Όλα τα μυστικά'. Επίσης, οι δύο συμμετοχές του στο Madwalk, το 2016 με την Ευρυδίκη και το 2017 με τους Playmen, είχαν αφήσει θετική εντύπωση στον κόσμο, ενώ οι μετοχές του σίγουρα εκτοξεύτηκαν μετά το ντουέτο που έκανε με την Παπαρίζου στο τραγούδι 'Αν με δεις να κλαίω', το οποίο έγραψε ο ίδιος.
>> Παρ 17 Αυγ, Nava Seaside, Πρωταράς. Πληρ. 99920444.

 

Μελίνα Ασλανίδου
Η Μελίνα Ασλανίδου έρχεται να μας συνεπάρει με τις μεγάλες της επιτυχίες όπως: "Τι σου' κανα και πίνεις", "Ναι θα πω", "Πάει καιρός", "Το λάθος", "Όσα δεν σου είπα", "Δεν έχω διάθεση", "Τετάρτη βράδυ", "Καλοκαίρι αγκαλιά μου", "Αχ Κινδυνεύω", "Ψηλά Τακούνια", "Άλλη Μια Φορά", ''9 μήνες'', "Νερό και χώμα", ''Με φωνάζουνε με το μικρό μου'' και τόσες μα τόσες άλλες που όλοι αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε στη ζωή μας αμέτρητες φορές. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την αγαπημένη μας Μελίνα σε μια καλοκαιρινή συναυλία που θα μείνει αξέχαστη.
>> Σάββατο 18 Αυγούστου, Verano Lounge Bar, Πρωταράς. Πληρ. 96766292.

 

Μάκης Δημάκης
Μεγάλη συναυλία στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Δεκαπενταυγούστου στη Λόφου το οποίο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Αποδήμων Λόφου. Συμμετέχει η Πωλίνα Χριστοδούλου.
>> Σ 18 Αυγ, Δημοτικό Σχολείο Λόφου, επ. Λεμεσού, 21.00. Η γενική τιμή προπώλησης ανέρχεται στα 15 ευρώ και για μαθητές δημοτικού στα 5 ευρώ. Η γενική τιμή εισόδου στα ταμεία την μέρα της εκδήλωσης είναι 18 ευρώ και 7 ευρώ για μαθητές δημοτικού. Προπώληση εισιτηρίων σε όλους τους φούρνους Sunfresh στη Λεμεσό.

 

 

Ματίχομα Σάμμερ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Το επόμενο Μαστίχομα Σάμμερ μόλις ανακοινώθηκε... ξεσηκώνοντάς μας ήδη. Ο λόγος ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο αγαπημένος μας καλλιτένης επιστρέφει για ένα απόλυτα καλοκαιρινό Μαστίχομα, σε μια υπερπαραγωγή που δεν ξανάγινε!
>> Σ 18 Αυγ, The Dock, Αγία Νάπα. Πληρ. 99830260.

 

Hot Summer Festival
Στη Λεμεσό ετοιμάζουν πολύ όμορφα πράγματα. Όπως είναι για παράδειγμα το επικείμενο τριήμερο HOT SUMMER FESTIVAL, στο οποίο θα συμμετάσχουν αγαπημένοι δημοφιλείς καλλιτέχνες που θα ταξιδέψουν το κοινό με τις υπέροχες φωνές τους.
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Ύψωνα "Στέλιος Χάρη" στη Λεμεσό, το τριήμερο 24, 25 και 26 Αυγούστου και στη σκηνή του θα εμφανιστούν οι Kings, Ελένη Φουρέιρα, Κώστας Δόξας, Γιώργος Λιανός και Γιάννης Βαρδής.
Παρασκευή 24.08.2018: Συγκρότημα Kings μαζί με Guest Star Έπληξη. Θα ακολουθήσει Foam Party με την DJ Jenny Tsiko - Tιμή εισιτηρίου για ενήλικες: προπώληση 10 ευρώ, στην είσοδος 15 ευρώ, παιδιά: προπώληση 8 ευρώ, στην είσοδος 10 ευρώ (μέχρι 10 ετών)
Σάββατο 25.08.2018: Ελένη Φουρέιρα και θα ακολουθήσει Foam Party με την DJ Jenny Tsiko - Tιμή εισιτηρίου για ενήλικες: προπώληση 15 ευρώ, στην είσοδος 20 ευρώ, παιδιά: προπώληση 10 ευρώ, στην είσοδος 12 ευρώ (μέχρι 10 ετών)
Κυριακή 26.08.2018: Κώστας Δόξας, Γιώργος Λιανός, Γιάννης Βαρδής - Tιμή εισιτηρίου για ενήλικες: προπώληση 10 ευρώ, στην είσοδος 15 ευρώ, παιδιά: προπώληση 8 ευρώ, στην είσοδος 10 ευρώ (μέχρι 10 ετών).
>> Παρ 24-Κ 26 Αυγ, Δημοτικό Στάδιο Ύψωνα "Στέλιος Χάρη", Λεμεσός, 20.30.

 

1ο Μουσικό Φεστιβάλ Λεμεσού
Ένα μεγάλο μουσικό καλοκαιρινό φεστιβάλ ετοιμάζεται τέλη Αυγούστου στην καρδιά της Λεμεσού. Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι θα βρεθούμε στο 1o Μουσικό Φεστιβάλ Λεμεσού στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού της πόλης για να απολαύσουμε αγαπημένους καλλιτέχνες. Το μουσικό φεστιβάλ αρχίζει στις 28 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου και φιλοξενεί αγαπημένους καλλιτέχνες.
Εκεί θα απολαύσουμε τους:
Τρίτη 28 Αυγούστου: Πέγκυ Ζήνα μαζί με το συγκρότημα Λοπωδύτες,
Τετάρτη 29 Αυγούστου: Βασίλη Καρά,
Πέμπτη 30 Αυγούστου: Χρήστο Δάντη και Stan
Παρασκευή 31 Αυγούστου: Πωλίνα, Σάσα Μπάστα και Νάσο
>> Τρ 28-Πεμ 31 Αυγ, Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Είσοδος: 10 ευρώ. Πληρ. 7000 0087.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close