Nightlife & Music

Close up: Jon Fitz

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιανουαρίου 2013

Ηλικία: 34
Από: Μάντσεστερ
Music Genre: House, Indie, Rock
Life motto: Positive thinking brings positive results.


Βρίσκομαι στην dance μουσική σκηνή από 11 χρονών, οπότε άκουγα μουσική από παλιές σχολικές κασέτες και έπαιζα στο ιστορικό night/rave club, ‘Fantazia’. Από τότε ερωτεύτηκα ό,τι περιλαμβάνει αυτή την κουλτούρα και λειτούργησαν ως καταλύτης για την ενασχόλησή μου με αυτήν. Η δυνατότητά μου να μεταδίδω την προσωπική μου ενέργεια στο κοινό και να κρίνω το τι θέλει ο κόσμος γύρω μου, το οποίο αλλάζει μέσα στη νύχτα, είναι τα δυνατά μου στοιχεία. Η βαθιά μου κατανόηση περί μουσικής θεωρώ πως είναι σπάνια στις μέρες μας με τον ‘υπερπληθυσμό’ τού DJ world. Λατρεύω κάθε πτυχή του επαγγέλματος, τόσο όταν παίζω σε μεγάλα στάδια, όπως το ‘Commonwealth Stadium’ στην Αυστραλία και διάσημα superclubs στην Ibiza, όσο και σε μικρότερα και πιο ζεστά venues. Το μόνο που αφαιρεί τον ενθουσιασμό ενός DJ είναι όταν αρχίσει να ‘ψειρίζει’ τα πάντα και δεν αφήνεται να ζήσει την εμπειρία σαν clubber, όπως όλοι ξεκινήσαμε. Το θετικό της δουλειάς του DJ για μένα είναι το γεγονός ότι κάνεις αυτό που αγαπάς, και παράλληλα ταξιδεύεις και εγώ είμαι αρκετά τυχερός γιατί έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Ονειρεύομαι μια μέρα να βρεθώ στο main stage του ‘Tomorrowland’ και του ‘Glastonbury’. Βρέθηκα ήδη μια φορά στο dance arena του Glastonbury αλλά το main stage είναι ‘τρελό’! Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος DJ που να μπορώ να χαρακτηρίσω ως τον καλύτερο. Υπάρχουν DJs που τους θαυμάζεις και σε οδηγούν στη δημιουργία, που θα δώσουν κάτι νέο και καλύτερο και ο καθένας βάζει το δικό του λιθαράκι. Τα αγαπημένα μου άλμπουμ; Είναι τόσα πολλά, ‘Rumours’ από Fleetwood Mac, ‘Songs in the key of life’ από Stevie Wonder, ‘Off the wall’ από Michael Jackson και η λίστα μεγαλώνει. Στην Κύπρο, παίζω κάθε Παρασκευή στο ‘Club Deep’ στη Λάρνακα, σε ένα Ibiza-style house night τύπου ‘Casa De La Musica’. Είναι το δικό μου brand, ένα club που ξεκίνησα στην Ibiza, ταξιδεύει ανά τον κόσμο και το έφερα και στην Κύπρο! Κρατώ επίσης το residency του ‘Castle Club’ στην Αγία Νάπα, όπου μπορείς να ακούσεις κάθε βράδυ Σαββάτου το ‘Saturday House Kitchen’ από τις 20.00 μέχρι τις 22.00, στο www.thecastleclub.com.


Set of 5

  1. Συνήθως παίζω στο warm up session ‘Hypnotized’-Sebastian Leger Το απόλυτο κομμάτι που σε οδηγεί στο dancefloor και σε προετοιμάζει γι’ αυτό που έρχεται.
  2. Mε κάνει να χορεύω ‘All this love’-Gwen Guthrie Ποτέ δεν καταντά βαρετό, τα drums, η μελωδία, το bass line, είναι διαχρονικό.
  3. Ξεσηκώνει το dancefloor ‘Speed up’-Funkerman Αν και υπάρχουν πάρα πολλά, θα επιλέξω αυτό γιατί κάθε φορά ‘δουλεύει’.
  4. Δεν λείπει ποτέ από το σετ μου ‘Just Can’t get enough - Jon Fitz Μου το ζητάνε συνεχώς και μάλλον με περιμένουν να το παίξω!
  5. Έχω κολλήσει μαζί του αυτή την εποχή ‘Love’ – Junk Yard Rhythm Section Killer chords και killer vocal μαζί με ένα bass line που κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά!

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close