Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Νέο, εντυπωσιακό πρόσωπο για γνωστό ξενοδοχείο της Κύπρου

Ένααπό τα κορυφαία θέρετρα στην Κύπρο, με πολυετή επαναλαμβανόμενη πελατεία, που ανανεώθηκε

Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2018

Tο πολυτελές πέντε αστέρων ξενοδοχείο Annabelle, του Oμίλου Thanos Hotels & Resorts, βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Πάφου. Με την ολοκλήρωση των πρόσφατων ανακαινίσεων, τα εστιατόρια του ξενοδοχείου έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά και μετατράπηκαν σε μοντέρνους, άνετους χώρους, ενώ η περιοχή γύρω από την κεντρική πισίνα έχει επεκταθεί.

Το παραθαλάσσιο εστιατόριο Mediterraneo ανανεώθηκε με νέο διάκοσμο, επίπλωση και μενού, υπό την καθοδήγηση του Executive Chef των Thanos Hotels, David Goodridge. Το εστιατόριο Amorosa επίσης ανακαινίστηκε κι έγινε ένα νέο, εντυπωσιακό και διασκεδαστικό σημείο αναφοράς και συνάντησης. Έχει κατασκευαστεί ένας καινούριος όροφος με 26 δωμάτια και πέντε διπλές σουίτες (Duplex Suites), εσωτερική πισίνα, εστιατόριο-μπαρ με εσωτερικό και εξωτερικό χώρο αναψυχής και τζάκι, κέντρο ευεξίας-spa με σάουνα, γυμναστήριο και δωμάτια αποθεραπείας (συμπεριλαμβανομένης σουίτας-spa δύο ατόμων) και βεράντα με πανοραμική θέα. Επιπλέον, έγινε ανανέωση όλων των δωματίων, του λόμπι, του καθιστικού και του χώρου της πισίνας του εστιατορίου Amorosa.

Το Annabelle αναγνωρίζεται ως ένα από τα κορυφαία θέρετρα στην Κύπρο, με πολυετή επαναλαμβανόμενη πελατεία. Είναι μέλος των Preferred Hotels. Έχει λάβει Conde Nast Traveller Awards και άλλα βραβεία από UK Tour Operators.

 

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ
Στο roo f-bar Ouranos, τις Παρασκευές έχει ελαφρολαϊκές βραδιές από τετραμελή μπάντα με guest εμφανίσεις. Τα Σάββατα, τριμελής μπάντα ταξιδεύει τους θαμώνες με jazz standards τραγούδια, αλλά και jazz διασκευές από το pop ρεπερτόριο. Και τις Κυριακές, διοργανώνονται βραδιές retro με επιτυχίες των 70s-80s.

 

ΔΙΑΜΟΝΗ
Το ξενοδοχείο διαθέτει 244 πολυτελή δωμάτια και σουίτες και υπάρχουν όμορφα διαμορφωμένοι τροπικοί κήποι γύρω από τη μεγάλη εξωτερική πισίνα. Οι Deluxe Suites, Studio Suites, Studio Suites με πισίνα και Superior Suites, έχουν επίσης αναβαθμιστεί με νέα επίπλωση. Τα δωμάτια του Annabelle περιλαμβάνουν κομψά, μαρμάρινα στοιχεία και πολυτελείς ανέσεις.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Μπορείς να απολαύσεις εκλεκτό φαγητό στα αναβαθμισμένα εστιατόριά του. Το Mediterraneo, το οποίο σερβίρει μεσογειακή κουζίνα και το Amorosa που αποτελεί το εστιατόριο πολυτελείας του ξενοδοχείου, με διεθνή κουζίνα. Επίσης, το roofbar Ouranos που μόλις άνοιξε, προσφέρει ένα ξεχωριστό και πολύ προσεγμένο μενού.

Πληροφορίες/κρατήσεις
Tηλ.: 26885000
Φαξ: 26945502
Website: www.annabelle.com.cy
e-mail: annabelle@thanoshotels.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close