Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Διαμονή σε ένα από τα καλύτερα και πιο μαγευτικά ξενοδοχεία στην Κύπρο

Ανακάλυψε τις όμορφα αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις τουξενοδοχείου

Δημοσιεύτηκε στις 14 Αυγούστου 2018

Με τη μοναδική, προνομιακή του θέα προς τη θάλασσα και το λιμανάκι της Πάφου, σε συνδυασμό με τους αναβαθμισμένους χώρους και τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις αναψυχής, το Alexander the Great είναι αποφασισμένο να διατηρήσει τη φήμη του ως ένα από τα καλύτερα και πιο μαγευτικά ξενοδοχεία στην Κύπρο, τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες. Γι' αυτό και συνεχίζει να λαμβάνει σημαντικές διακρίσεις, ανάμεσα τους και τα TripAdvisor Travellers Choice 2018.

Συγκεκριμένα αναδείχθηκε 7ο ανάμεσα στα top 25 ξενοδοχεία στη Κύπρο, 8ο ανάμεσα στα top 25 ξενοδοχεία για την εξυπηρέτηση του, και 4ο ανάμεσα στα top 25 ρομαντικά ξενοδοχεία στη Κύπρο.

Τα πέντε εστιατόριά του προσφέρουν γαστρονομικές απολαύσεις για κάθε γούστο, με κουζίνες απ' όλο τον κόσμο. Τα δύο μπαρ και το lobby terrace χαρίζουν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, ενώ η εσωτερική και εξωτερική του πισίνα είναι μια
όαση δροσιάς για μικρούς και μεγάλους.

Δεν είναι τυχαίο που το Alexander the Great έχει καθιερωθεί εδώ και δεκαετίες και ότι ένα αξιοζήλευτο ποσοστό επαναλαμβανόμενων επισκεπτών αποδεικνύουν την προτίμησή τους σε αυτό.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ
Ανακάλυψε τις όμορφα αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του superior ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων, με εγκαταστάσεις πέντε αστέρων και έναν γαλαξία γεμάτο από υπέροχες εμπειρίες.

ΔΙΑΜΟΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Διαθέτει 202 πολυτελή και ευρύχωρα υπνοδωμάτια προσφέροντας όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις με τα πλείστα να έχουν θέα προς την καταγάλανη θάλασσα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Οι υπηρεσίες που προσφέρει έχουν στόχο να σου χαρίσουν ευεξία, ψυχαγωγία και διασκέδαση. Τόσο τo health club όσο και το beauty salon, αλλά και οι εξωτερικοί χώροι δραστηριοτήτων, όπως τα γήπεδα τένις, μαζί με τις διασκεδαστικές βραδιές που διοργανώνει, σου εγγυώνται μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Πληροφορίες/κρατήσεις
Tηλ.: 26883300
Website: www.kanikahotels.com
e-mail: alexanderres@kanikahotels.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close