Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

15+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτήν την εβδομάδα

Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτέμβρη μας φέρνει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για να κάνουμε στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2018

Όλες οι εκδηλώσεις των πρώτων ημερών του φθινοπώρου στην Κύπρο με θέατρο και πολλές συναυλίες. 

 

Φεστιβάλ Μπίρας στην Babylon
Για ακόμη μία χρονιά, η ιστορική μπιραρία της Λευκωσίας διοργανώνει το δικό της φεστιβάλ μπίρας στην μεγάλη αυλή της. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται φέτος για 20η χρονιά και θα διεξαχθεί από τις 4 μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα έχεις τη δυναντότητα να δοκιμάσεις πάνω από 50 είδη μπίρας, σε μορφή draught ή σε μπουκάλι σε χαμηλές τιμές. Ακόμη θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς πολλά και διαφορετικά είδη από νόστιμα λουκάνικα ενώ την τελευταία βραδιά του φεστιβάλ την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου η βραδιά θα γίνει ακόμα πιο όμορφη με μουσικές από σαξόφωνο. Η είσοδος θα είναι δωρεάν.
>> Τρίτη 4 – Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, Babylon, Λευκωσία.

 

Αρβανιτάκη – Τακίμ στην ίδια σκηνή
Ένα ιδιαίτερο μουσικό γεγονός είναι η συνάντηση επί σκηνής της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με τους Τακίμ, στο Κηποθέατρο Λεμεσού απόψε και αύριο στο Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία. Οι ΤΑΚΙΜ θεωρούνται το σημαντικότερο σχήμα σήμερα, που συνδυάζει την παραδοσιακή και όχι μόνο μουσική μας με φρέσκια ματιά. Ο ήχος τους θα μπορούσε να περιγραφεί ως μια προσπάθεια αναβίωσης του ήχου των παλιών πόλεων όπως η Σμύρνη, τα Ιωάννινα, η Πρέβεζα και η Κωνσταντινούπολη. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη συναντάται «Την ίδια στιγμή» επί σκηνής μαζί τους, με δικές τους διασκευές των σπουδαίων τραγουδιών που έχει ερμηνεύσει, από τα ρεμπέτικα, τους αρμένικους λυγμούς του Ara Dinkjian και την αιγυπτιώτικη ευαισθησία του Νίκου Ξυδάκη, ως και τις πιο λάτιν και pop της επιτυχίες.
>> Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.00. Πληρ. TICKETHOUR.COM.CY – τηλ. 77 77 70 40, ΑCS couriers σε όλες τις πόλεις. «Ταμείο  Οδού Ειρήνης 158» - τηλ. 25 87 87 44.
>> Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, Σχολή Τυφλών, Λευκωσία, 21.00. 


 
Συναυλίες για δυο πιάνα με τους Μ. Τιρίμο και Atsuko Kawakami
Με την Γιαπωνέζα πιανίστρια Atsuko Kawakami συμπράττει ο διεθνούς φήμης Κύπριος πιανίστας Μαρτίνος Τιρίμος. Οι δυο τους θα δώσουν την συναυλία «Ο Χορός στη Μουσική» / “The Dance in Music” στη μνήμη Νικόλα Οικονόμου με την ευκαιρία των 25 χρόνων από το θάνατό του, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Κυπρίων. Η Atsuko Kawakami από το 2016 έχει δώσει μαζί με τον Μαρτίνο Τιρίμο πολλές συναυλίες, μεταξύ άλλων, στο Διεθνές Φεστιβάλ Αιγαίου, το Φεστιβάλ Λάρνακας, το Reform Club του Λονδίνου, το Open University και το London School of Economics. Τα τελευταία χρόνια απέκτησε φήμη ως μια λαμπρή πιανίστρια μεγάλης ευαισθησίας. Ο Τιρίμος, τη χαρακτηρίζει ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει συναντήσει ως καθηγητής.
>> Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο & Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο, Πάφος, 20.30.



Ο «Ερωτόκριτος» από το ΘΕΠΑΚ
Το Θεατρικό Εργαστήρι του Πανεπιστημίου Κύπρου παρουσιάζει ξανά την επιτυχημένη θεατρική παραγωγή του κορυφαίου έργου της Ελληνικής Αναγέννησης «Ερωτόκριτου» του Βιτσέντζου Κορνάρου. Το έργο πρωτοανέβηκε to 2005 και είχε μιαν αξιόλογη διεθνή πορεία με παραστάσεις στην Ελλάδα, στη Γερμανία, στην Αγγλία, αλλά και στην Ιταλία όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και στα ιταλικά – δηλαδή στη γλώσσα των προγόνων του Βενετοκρητικού ποιητή, στην οποία γράφτηκαν πολλά από τα έργα της δυτικοευρωπαϊκής Αναγέννησης που ενέπνευσαν το αριστούργημα αυτό της Ελληνικής Λογοτεχνίας. Διασκευή, σκηνοθεσία: Μιχάλης Πιερής. Μουσική: Αντώνης Ξυλούρης-Ψαραντώνης. Χορικά, τραγούδια: Χρήστος Πήττας. Διεύθυνση παραγωγής, βοηθός σκηνοθέτις: Σταματία Λαουμτζή. Διδασκαλία τραγουδιών: Νικόλας Παπαγεωργίου.
>> Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, Αξιοθέα, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 22894531 - 22894532.

 
«Εν πκιερώνουμε..! Εν πκιερώνουμε..!» 
Η επίκαιρη, καυστική κωμωδία του Ανδρέα Νικολαΐδη «Εν πκιερώνουμε..! Εν πκιερώνουμε..!» εμπνευσμένη από το έργο του Ντάριο Φο «Δεν πληρώνω..» που ανεβάζει το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» συνεχίζει με επιτυχία την περιοδεία της. Η ιστορία δύο οικογενειών, εργατικών ανθρώπων, που αγωνίζονται με μοναδικό τους όπλο την ανυπακοή σαν πολίτες, κόντρα στην παράλογη σημερινή  κοινωνία… Η επανάσταση των απλών ανθρώπων, όταν οι τιμές των βασικών αγαθών έχουν φτάσει στο απροχώρητο, όταν μαζικές απολύσεις ή μειώσεις ωραρίου και αμοιβών έχουν γίνει καθημερινές, όταν κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους και η ζωή έχει γίνει δυσκολότερη από ποτέ. Ο ένας μετά τον άλλον, οι ήρωες υψώνουν τη φωνή διαμαρτυρίας τους. Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μελέκη και μουσική επιμέλεια Βαλεντίνου Βαλιαντή. Παίζουν: Ανδρέας Μελέκης, Ζωή Κυπριανού, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Χρυστάλλα Καλλένου, Λουκάς Λουκά και Φοίβος Γεωργιάδης.
>> Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, Λευκωσία, 20.00. Πληρ. 24652800/1 & 99490102.
 

Reservoir Dogs (1992) του Ταραντίνο στο Έρμα 
Έξι, άγνωστοι μεταξύ τους, κακοποιοί, που για παρατσούκλια χρησιμοποιούν ονόματα χρωμάτων, επιλέγονται από έναν μαφιόζο ώστε να «χτυπήσουν» ένα κοσμηματοπωλείο. Μετά από την επεισοδιακή ληστεία, η συμμορία συγκεντρώνεται σε μια αποθήκη για να μετρήσει τα κλοπιμαία αλλά και τις απώλειές της. Εκεί αρχίζουν και οι πιο βίαιες, αιματηρές συγκρούσεις. Το Reservoir Dogs κυκλοφόρησε το 1992 και ήταν η πρώτη ταινία που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Κουέιντιν Ταραντίνο. Ενώ δεν γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην αρχική έξοδό της στις αίθουσες, έγινε σύντομα κλασικό αντικείμενο λατρείας του εναλλακτικού κοινού στο βίντεο & DVD, για να πάρει θέση ως μια σημαντική cult ταινία, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται και ένα από τα κινηματογραφικά έργα που είχαν σημαντική επίδραση στη νεότερη γενιά σκηνοθετών.
>> Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, Βιβλιοπωλείο Καφεαναγνωστήριο το Έρμα, Λευκωσία, 19.45. Είσοδος ελεύθερη. Πληρ. 97901821, 99980574.

 

Οι Onirama επιστρέφουν
Η Προοδευτική Κίνηση Φοιτητών, για ακόμη μια χρονιά καλωσορίζει τους νεοεισερχόμενους φοιτητές, προσφέροντας μια μοναδική μουσική βραδιά με τους Onirama! Το πιο δυναμικό συγκρότημα που αγαπήθηκε και έχει αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια, οι ONIRAMA, έρχονται για μια και μοναδική εμφάνιση στην Κύπρο. Έχοντας μαζί τους τραγούδια από όλη τη δισκογραφία τους, αλλά και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών όπως μόνο αυτοί ξέρουν.
>> Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 20.30. Η τιμή προπώλησης των εισιτηρίων είναι 12 ευρώ και στην είσοδο 15 (πρώτο ποτό δωρεάν!). Πληροφορίες: 22377315.

 

Στους ρυθμούς του Ζεϊμπέκικου
Το Τεχνόπολις 20 παρουσιάζει τη μουσική βραδιά ‘Στους ρυθμούς του Ζεϊμπέκικου’, την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 8:30μμ στον κήπο του Τεχνόπολις 20, με τους Σωτήρη και Ευαγόρα Καραγιώργη και Στέλιο Κακογιάννη. Ειπώθηκε πως το ζεϊμπέκικο σβήνει. Ο αρχαϊκός χορός της Θράκης που τον μετέφεραν οι ζεϊμπέκηδες στη Μικρά Ασία και τον επανάφεραν στην Ελλάδα οι πρόσφυγες του 1922, σιγά σιγά δίνει το χώρο του σε άλλα είδη νεότερων χορών. Παραμένει όμως για πολλούς, ο κατ΄ εξοχήν ελληνικός χορός του 20ού αιώνα. Μέσα από τις πολυποίκιλες μορφές στο είδος του, το ζεϊμπέκικο έχει δώσει στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο το μοναδικό και ξεχωριστό του ήθος. Ένας μοναχικός χορός με πολλές παραλλαγές με τις οποίες έχουν ασχοληθεί και γράψει όλοι οι Έλληνες συνθέτες. Από τους παλιούς (Παπάζογλου, Τούντας, Μάρκος, Παπαϊωάννου, Τσιτσάνης, Χιώτης κ.ά.) μέχρι τους νεότερους (Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Ξαρχάκος, Σαββόπουλος, Μούτσης, Μικρούτσικος κ.ά.) έχουν γραφτεί ζεϊμπέκικα κλασικά, νεότερα ή μοντέρνα, Καμηλιέρικα, Αϊβαλιώτικα, Απτάλλικα κ.ά. τα οποία χαρακτήρισαν το ελληνικό τραγούδι του 20ού αιώνα και ιδιαίτερα, τις παραλλαγές του ζεϊμπέκικου.
>> Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, Τεχνόπολις 20, Πάφος, 20.30. Είσοδος: 10 ευρώ. Κρατήσεις απαραίτητες στο 70002420 (μόνο τηλεφωνικώς).

 

The Aristocrats
Το εντυπωσιακό fusion τρίο των Marco Minnemann, Bryan Beller και Guthrie Govan έρχεται στην Κύπρο για μια μοναδική εμφάνιση στο Downtown Live στην Λευκωσία στις 11 Σεπτεμβρίου, 2018. Η ένωση των τριών αυτών μουσικών, έγινε όταν ο Govan κλήθηκε την τελευταία στιγμή να αντικαταστήσει τον κιθαρίστα του Trio στο οποίο συμμετείχαν οι Beller και Minnemann (NAMM show – Καλιφόρνια, 2011). O Guthrie Govan, o Bryan Beller και ο Marco Minnemann, τρείς μουσικοί που θεωρούνται, ο καθένας ξεχωριστά, κορυφή στο είδος τους.
>> Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, Downtown Live, Λευκωσία, 20.30. Εισιτήρια: www.Tickethour.com.cy και ACS courier (77777040, 99912840).

 

 

Μαρινέλλα & Κώστας Μακεδόνας
Η Μαρινέλλα & Κώστας Μακεδόνας, μέχρι στιγμής "συναντήθηκαν" μόνο σε δισκογραφικό επίπεδο και σε κάποιες αφιερωματικές συναυλίες, όπου συμμετείχαν και οι δυο τους. Φαίνεται ωστόσο, ότι μάλλον ήρθε η ώρα να συναντηθούν και στη σκηνή, σε σταθερότερη βάση, αφού σκοπεύουν να συνεργαστούν τον φετινό χειμώνα στη Θεσσαλονίκη. Λίγες μέρες νωρίτερα, σκοπεύουν να συναντηθούν και στην Κύπρο σε δύο κοινές συναυλίες σε Λεμεσός και Λευκωσία. Η Μαρινέλλα, λοιπόν, η μεγάλη κυρία του Ελληνικού τραγουδιού, παρέα με τον αγαπημένο ερμηνευτή Κώστα Μακεδόνα έρχονται στην Κύπρο.
>> Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.00.
>> Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, Σχολή Τυφλών, Λευκωσία, 21.00. Προπώληση εισιτηρίων www.tickethour.com.cy. Πληροφορίες: 70000087.

 

Ηλίας Βρεττός
H φοιτητική παράταξη Αναγέννηση σας καλωσορίζει πίσω στο Πανεπιστήμιο με την πιο ανατρεπτική συναυλία! Πλατεία κοινωνικών δραστηριοτήτων, Πανεπιστημιούπολη, Πανεπιστημίου Κύπρου.
>> Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, Κτήριο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Λευκωσία, 22.00. Προπώληση: €10 & στην πόρτα €15. Tο εισιτήριο συμπεριλαμβάνει ένα ποτό, ή €5 στον τελικό λογαριασμό.

 

Χαιρετισμούς από τη Βιέννη
1823, κι ο Schubert γράφει τη μουσική για το θεατρικό έργο Ροζαμούνδη, η Πριγκίπισσα της Κύπρου, το οποίο σταμάτησε μετά από δύο μόνο παραστάσεις. Δεν ήταν μέχρι το 1868, όταν οι Grove και Sullivan ανακάλυψαν τις λησμονημένες παρτιτούρες του Schubert στη Βιέννη όπου ξανακούστηκε η μουσική με μεγάλη επιτυχία! Στα 1767 ο Mozart γράφει από το Mannheim στον πατέρα του σχετικά με μια παραγγελία τριών κοντσέρτων και τεσσάρων κουαρτέτων για φλάουτο που του είχε ανατεθεί: «Δεν αποτελεί έκπληξη το ότι δεν μπόρεσα να τα τελειώσω, μια και γνωρίζεις πολύ καλά ότι καθίσταμαι ανίκανος όταν αναγκάζομαι να γράψω για ένα όργανο το οποίο δεν αντέχω». Τελικά, όχι μόνο τα τελείωσε αλλά δεν υπάρχει κανένα ίχνος σε αυτά ότι αντιπαθούσε το φλάουτο! Στα 17 του μόλις χρόνια ο Schubert γράφει τη Δεύτερη τoυ Συμφωνία η οποία αποτελεί μια εντυπωσιακή προσπάθεια ενώ είναι αναμφίβολα μεγαλύτερη σε κλίμακα και ευρύτερη σε σύλληψη από την Πρώτη του Συμφωνία.
Σολίστ: Philipp Jundt (φλάουτο). Μαέστρος: Jens Georg Bachmann.
>> Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, Κινηματοθέατρο Παλλάς, παλιά Λευκωσία. Τιμές εισιτηρίων: €12, €7 (18-26 ετών, συνταξιούχοι), €5 (κάτω των 18). Πληροφορίες: 22 463144, www.cyso.org.cy4.
>> Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30​. Πληρ. 77777745.​​​​​​
>> Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο, Πάφος, 20:30.

 

 

Μόλις χώρισα
Η Pro Music παρουσιάζει μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων ετών στην Αθήνα και η οποία ταξιδεύει στην Kύπρο. Τι μπορεί να συμβεί όταν συμπέσουν ένα πάρτυ γενεθλίων κι ένας χωρισμός; Πόσο πολύπλοκα μπορούν να γίνουν τα πράγματα από ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή; Και τι ακολουθεί όταν λες τελικά «Μόλις χώρισα»; Το έργο του Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου που αγάπησαν το κοινό και οι κριτικοί με πρώτο ανέβασμα το 1998 και κινηματογραφική ταινία το 2008, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μυριανθόπουλου, σε μια νέα μοναδική εκδοχή! Το «Μόλις Χώρισα» επανέρχεται πιο δυναμικό από ποτέ στην επικαιρότητα του σήμερα για να μας παρασύρει με τη δυνατή μουσική του, τις σπαρταριστές ατάκες και τους ευρηματικούς χαρακτήρες του. Ένα ξέφρενο πάρτυ κι ένας χωρισμός θα σημαδέψουν το θεατρικό καλοκαίρι και οι θεατές θα συμμετάσχουν στο πιο in birthday party της φετινής σεζόν. Η Τζόυς Ευείδη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Κώστας Κάππας, η Θωμαϊς Ανδρούτσου, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Τριπόδης Χρήστος, η Ελίνα Μάλαμα, o Δημήτρης Ζωγραφάκης, ο Ανδρέας Βούλγαρης και ο Στρατής Νταλαγιώργος αποτελούν το τέλειο guest list για το πάρτυ της χρονιάς, με γνωστά τραγούδια, όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει και γενέθλια, όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί. Ηθοποιοί και θεατές τραγουδoύν, γελάνε και χορεύουν όλοι μαζί, αντιστέκονται στην καθημερινότητα που ζούμε και αποδεικνύουν ότι η ζωή έχει χρώμα και ο χωρισμός θέλει καλοπέραση. Μόλις Χώρισα, λοιπόν! Το πιο ωραίο πάρτυ του καλοκαιριού!
>> Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός, 20.30. Tιμή εισιτηρίου: για ενήλικες: είσοδος 15 ευρώ & παιδιά: είσοδος 10 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων στην ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy, καταστήματα ACS Courier και στο Κηποθέατρο Λεμεσού. Πληρ.: 96848493.

 

Martha Graham Dance Company
Η Μάρθα Γκράχαμ (1894–1991) έχει αναγνωριστεί ως μια από τις σημαντικότερες καλλιτεχνικές δυνάμεις του 20ου αιώνα. Το 1998 το περιοδικό TIME την χαρακτήρισε «Χορεύτρια του αιώνα» και το περιοδικό People την συμπεριέλαβε στις κορυφαίες «Εμβληματικές Γυναικείες Προσωπικότητες του 20ου Αιώνα». Συνέθεσε εκατόν ογδόντα μία (181) χορογραφίες και δημιούργησε μια τεχνική χορού που το μέγεθος και το εύρος της συγκρίνεται με εκείνο του κλασικού μπαλέτου. Η προσέγγισή της στο χορό και το θέατρο αποτέλεσε μια πραγματική επανάσταση για αυτήν την τέχνη και το πρωτοποριακό «λεξιλόγιο» που επινόησε για τη σωματική κίνηση επηρέασε για πάντα το χορό σε διεθνές επίπεδο. Από την ίδρυσή της το 1926, η MARTHA GRAHAM DANCE COMPANY βρίσκεται στην παγκόσμια πρωτοπορία όσον αφορά στην εξέλιξη του σύγχρονου χορού. Σήμερα, η Ομάδα Χορού έχει υιοθετήσει ένα νέο όραμα στον καλλιτεχνικό της προγραμματισμό ο οποίος, παράλληλα με τα κλασικά αριστουργήματα της Γκράχαμ παρουσιάζει και νέες δημιουργίες σύγχρονων, καταξιωμένων χορογράφων. Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κύπρια 2018. 
>> Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Εισιτήρια: €10, €5 (μειωμένα: μαθητές, φοιτητές, εθνοφρουροί, συνταξιούχοι). Πληρ. www.soldouttickets.com.cy. 
 

 

Duo Synéchisi: Ένα ρεσιτάλ για φλάουτο και βιολί
Το ‘Duo Synéchisi’, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Τεχνόπολις 20 στην Πάφο, πριν από περίπου τρία χρόνια, επιστρέφει για ακόμη μια συναυλία, την Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 8μμ. Το ντουέτο, η Μαρία Αβραάμ στο φλάουτο και ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου στο βιολί, θα παρουσιάσουν έργα των Boismortier, Penderecki, Telemann, Hoffmeister και Poulenc.
>> Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, Τεχνόπολις 20, Πάφος, 20.00. Είσοδος: 10 ευρώ. Κρατήσεις απαραίτητες στο 70002420.

 

Nicosia Beer Fest
Το Nicosia Beer Fest θέλοντας να παραμένει το μοναδικό αυθεντικό "Φεστιβάλ ΜΠΙΡΑΣ" στην Κύπρο αναβαθμίζεται δίνοντας περισσότερη έμφαση στους παράγοντες ΜΠΙΡΑ και Φαγητό. Διαφοροποιηθήκαμε από οποιοδήποτε άλλο μουσικό φεστιβάλ ή συναυλία και φέτος παρουσιάζουν τα καταξιωμένα μουσικά σχήματα από Κύπρο που θα σας κρατήσουν συντροφιά κατά το τριήμερο.“Prospectus, Περιπλανώμενοι, Minus One, On tour. 
Θα σας διασκεδάσουν με την υπέροχη μουσική τους. Τα συγκροτήματα θα πλαισιώσουν έμπειροι DJ’s.
>> Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, Τάφρος Πύλης Αμμοχώστου, Λευκωσία. Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close