Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Μαμαδίστικες γλυκές δημιουργίες στο νέο ζαχαροπλαστείο της Λευκωσίας

Ένας χώρος που θυμίζει γαλλικόζαχαροπλαστείο,γεμάτος ζεστασιά και όμορφες μυρωδιές

Δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ένας καινούργιος "γλυκός και όχι μόνο" χώρος έκανε την εμφάνιση του στο κέντρο της Λευκωσίας. Ένας χώρος φτιαγμένος με πολλή αγάπη αφού η ιδιοκτήτρια του έχει ως μότο: "Όταν φτιάχνεις κάτι με αγάπη, δεν μπορεί να είναι λάθος".

Ένα όνειρο ζωής είναι αυτός ο χώρος για την ίδια αφού μετά τη συγγραφή των 3 της βιβλίων ήθελε να βάλει και σε πράξη τα όσα έγραφε σε αυτά.

Ένας χώρος που θυμίζει γαλλικό πιο πολύ ζαχαροπλαστείο, παρά κάτι άλλο, γεμάτος ζεστασιά και όμορφες μυρωδιές. Ένας χώρος που μπορείς να βρεις από ζεστά αλμυρά για πρωινό όπως ζεστές φρεσκοψημένες quiches , αφράτα muffins με 3 τυριά και πράσο καθώς και muffins με μήλο και μπανάνα. Μην παραλείψετε να δοκιμάζετε τη ζεστή μπουγάτσα και τυρόπιτα Θεσσαλονίκης, αλλά και τη fusion ταχινόπιτα της Λουίζας με αμύγδαλα σε σχήμα κρουασάν.

Από γλυκά τι ναι και τι όχι; Από πρωτότυπα cheesecakes, τάρτες ganache σοκολάτας, από μιλ φείγ, σοκολατογκοφρέτες και Paris on ice στο ποτήρι, δούκισσα με άσπρη σοκολάτα και rasberries. Από κουραμπιέδες και τρούφες βαλμένες σε όμορφα βαζάκια αλλά και υπέροχα Gluten and Sugar free προϊόντα.

Από μπισκότα ξεχωρίζουν τα Venitian, συνταγή που συναντάς μόνο στο συγκεκριμένο χώρο. Μια συνταγή που συνάντησε τέλεια το χώρο της μιας και το Mamma Lou βρίσκεται πολύ κοντά στα Ενετική Τείχη της Παλιάς Λευκωσίας!

Το Mamma Lou πως προέκυψε; Το Mamma από τις φίλες της και τα παιδιά της που δοκιμάζουν όλη μέρα τις δημιουργίες της και λένε ότι είναι "Μαμμαδίστικες"... και από το ΛΟΥ που την φωνάζουν εν συντομία. Απλές και μαμμαδίστικες δημιουργίες φτιαγμένες με τα πιο αγνά και τα καλύτερα υλικά.

Mamma Lou Jars and Pastry (22003416) Διαγόρου 15Β, Λευκωσία. Δ-Παρ 8.30-18.00 & Σ 09.00-13.00.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close