Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Από σήμερα η Λευκωσία θα τρώει στον "Πρόεδρο"

Το Check In εξασφάλισε τις πρώτες εικόνες και έχει όλες τις λαχταριστές λεπτομέρειες για τη νέα άφιξη της πρωτεύουσας ‘Ο Πρόεδρος’

Δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2018

Μία ελληνική αλυσίδα εστιατορίων που ειδικεύεται στο σουβλάκι, το κεμπάπ και τις ανατολίτικες γεύσεις ανοίγει σήμερα το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο, το ένατο της αλυσίδας και συγκεκριμένα στη Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία.

Το Check In εξασφάλισε τις πρώτες εικόνες και έχει όλες τις λαχταριστές λεπτομέρειες για τη νέα άφιξη της πρωτεύουσας 'Ο Πρόεδρος'.

Εάν θέλεις να συνδυάσεις καλό φαγητό, γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση σε ένα μαγευτικό περιβάλλον θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς τον 'Πρόεδρο'. Τι να πρωτοπεριγράψει κανείς για αυτή την καινοτομία στο κέντρο της Λευκωσίας; Ένας χώρος έτοιμος να φιλοξενήσει εσένα και τους αγαπημένους σου φίλους, βρίσκεται καθημερινά στη διάθεσή σου, προετοιμάζοντας ένα απολαυστικό γευστικό ταξίδι, από εκείνα που θα αξιοποιήσουν την επιλογή σου στο έπακρο.

Αναμενόμενη η επιτυχία
Το προσωπικό, η πολυετής εμπειρία, ο ιδανικός χώρος, τα γουστόζικα τραπεζάκια, η φυσική διακόσμηση, η ευγένεια και το καθημερινό μεράκι συνθέτουν τον ρεαλιστικό πίνακα της προεδρικής εκδοχής με τον καλύτερο τρόπο.

Τι θα φας εκεί
Άριστες ανατολίτικες γεύσεις, όπως καβουρμάς, λαχματζούν, σουτζούκι - παστουρμάς, παραδοσιακό φαλάφελ, κασερλί κεμπάπ , κεπμπάπ κοτόπουλο, γιαουρτλού κεμπάπ, σις μοσχάρι γάλακτος, μοσχαρίσια Ταλιάτα, θα εκπλήξουν και τους πιο απαιτητικούς. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις στον Πρόεδρο αυτό που θέλεις. Πάρε το ρίσκο, δοκίμασε νέες γεύσεις και φυσικά μην ξεχάσεις να απολαύσεις σουτζούκι και παστουρμά μιας και κόβονται μπροστά στα μάτια σου, δίνοντας άλλη χάρη.

Τα γλυκά
Ως τελική απόλαυση, δοκίμασε την μπουγάτσα με κρέμα, σοκολατόπιτα, κιουνεφέ που είναι μόνο μερικές από τις γλυκές αξεπέραστες επιλογές που θα έχεις ώστε να ολοκληρώσεις αυτό το γευστικό ταξίδι.

Το εστιατόριο θα είναι ανοικτό καθημερινά 12.00-00.30, Θεμιστοκλή Δέρβη Λευκωσία. Πληροφορίες: 70088070.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close