Θέατρο , News

Θέατρο Ριάλτο: Γιορτάζει 20 χρόνια ζωής και σε καλεί να συμμετέχεις στις εκδηλώσεις

Πρόσκληση υποβολής δήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχήστιςεκδηλώσεις για τα 20 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του Θεάτρου Ριάλτο

Δημοσιεύτηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2018

Το Θέατρο Ριάλτο κλείνει σε λίγους μήνες 20 χρόνια μετά την εκτενή αποκατάσταση του ιστορικού κινηματογράφου από το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού.

Έχοντας επαναλειτουργήσει το Μάιο του 1999, το Θέατρο Ριάλτο διοργάνωσε χιλιάδες γεγονότα από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών  μέχρι σήμερα, τα οποία  συγκέντρω-σαν  πέραν του 1,5 εκατομμυρίου θεατές. Στα χρόνια που πέρασαν, το Θέατρο Ριάλτο καθιερώθηκε ως σύγχρονη Στέγη και ως ένας από τους σημαντικότερους Πολιτιστικούς Οργανισμούς της Κύπρου, διαχρονικός εταίρος του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού σε σημαντικές   κρατικές διοργανώσεις και φορέας πολιτιστικής ανάπτυξης  του τόπου μας.

Επιθυμώντας να γιορτάσει αυτή τη λαμπρή  πορεία, αλλά και να τιμήσει δημιουργούς, φορείς και πολιτιστικούς οργανισμούς που ενεργοποιούνται στην παραγωγή πολιτισμού, το Θέατρο Ριάλτο διοργανώνει  τον Μάιο του 2019 σειρά εκδηλώσεων, αφιερωμένων στα 20 χρόνια  πολιτιστικής προσφοράς του.

Στόχος είναι να παρουσιασθεί στο πλαίσιο των εορτασμών, μια σφαιρική εικόνα της σύγχρονης κυπριακής αλλά και διεθνούς δημιουργίας.  Για το σκοπό αυτό καλούνται ενδιαφερόμενοι φορείς, καλλιτέχνες και σχήματα όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν τη Δήλωση Ενδιαφέροντος  μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@rialto.com.cy. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τη Δήλωση Ενδιαφέροντος από την ιστοσελίδα του θεάτρου Ριάλτο (www.rialto.com.cy)

Τρόποι συμμετοχής

1.       Θα δοθεί προτεραιότητα σε Φορείς, Οργανισμούς και Δημιουργούς που παράγουν πρωτότυπη δουλειά.

2.       Η ένταξη στις εκδηλώσεις μπορεί να υλοποιηθεί με διαφορετικούς τρόπους: κάλυψη ή συνεισφορά στο  κόστος παραγωγής ή παράστασης, παραχώρηση θεάτρου, τεχνική ή άλλη κάλυψη.  Δεν καλύπτονται έξοδα μετακίνησης και διαμονής.

            3.       Ο αριθμός των επιλεχθέντων εκδηλώσεων θα κυμανθεί ανάλογα με τις οικονομικές απαιτήσεις των συνεργατών και τα διαθέσιμα κονδύλια. 

            4.       Το ενδιαφέρον συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθεί με το σχετικό έντυπο στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, περιλαμβάνοντας  περιγραφή εκδήλωσης, συντελεστές και προτεινόμενη περίοδο. 

            5.       Οι εκδηλώσεις  πιθανόν να μαγνητοσκοπούνται και φωτογραφίζονται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Θεάτρου Ριάλτο και θα παραμένουν στο αρχείο του Οργανισμού

Οι Δηλώσεις Ενδιαφέροντος θα αξιολογηθούν από τους Διοργανωτές μέχρι τις 20/12/2018. Όσες επιλεγούν θα κληθούν σε συνάντηση για να καθοριστούν τα επόμενα στάδια.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close