Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το Παντοπωλείο κάνει σήμερα επίσημο opening στο νέο του χώρο

Μπήκαμε και φωτογραφίσαμε τον ολοκαίνουργιο χώρο του

Δημοσιεύτηκε στις 05 Οκτωβρίου 2018

Μετά από δέκα χρόνια λειτουργίας, τρία Eating Awards και πολλές όμορφες νύχτες στο λευκό χαλίκι με παγωμένο λικέρ μαστίχα, το "Παντοπωλείο" έκανε το επόμενο βήμα και μετακινήθηκε σε νέο χώρο.

Συγκεκριμένα, το Παντοπωλείο Καλή Όρεξη από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου θα υποδέχεται το κοινό του σε ένα ολοκαίνουργιο και πολύ εντυπωσιακό χώρο, στην οδό Μετοχίου 38 (κοντά στο Υπ. Υγείας).

Όπως ήδη σας μεταφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας, το δημοφιλές εστιατόριο αλλάζει χώρο και όχι φιλοσοφία. Δηλαδή θα εξακολουθήσει να προσφέρει πιάτα από την ελληνική κουζίνα με επιρροές από όλη τη Μεσόγειο, με βάση τις πρώτες ύλες και σε απόλυτα λογικές τιμές.

"Θα ανανεώσουμε το μενού μας, όχι γιατί αλλάζουμε χώρο, αλλά γιατί αλλάζει η σεζόν. Θα κρατήσουμε ασφαλώς τα πιάτα-σημαίες του 'Παντοπωλείου', τις γεύσεις που αγαπήθηκαν διαχρονικά και θα προσθέσουμε νέα πιάτα εμπνευσμένα από τη Μεσογειακή κουζίνα, με τις δικές μας όπως πάντα, δημιουργικές πινελιές. Επιπλέον θα συνεχίσουμε καθημερινά να προσφέρουμε πιάτα ημέρας φτιαγμένα από υλικά της κάθε εποχής".

Εμείς, τρυπώσαμε στο χώρο, τη διακόσμηση του οποίου έχει αναλάβει η πολύ δημιουργική ομάδα του M.O.B. Design Studio, και σου τον παρουσιάζουμε:

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close