Things to Do , Εκδηλώσεις

Σύντομη σειρά εξειδικευμένων μαθημάτων...

... Από την Σχολή Καλών Εφαρμοσμένων Τεχνών Αιγαία κατά τον μήνα Ιούλιο!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου 2013

Η Σχολή κατά τη διάρκεια του χρόνου προσφέρει σύντομες σειρές εξειδικευμένων μαθημάτων, εξετάσεις και μαθήματα τέχνης και θεάτρου, για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα, καθώς και καλοκαιρινή σχολή 5 εβδομάδων. Τα σεμινάρια διδάσκονται από καθηγητές των προγραμμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της σχολής καλών και εφαρμοσμένων τεχνών Αιγαία. Στα δίδακτρα των σεμιναρίων συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα εξειδικευμένα εργαλεία και υλικά που θα χρειαστούν οι μαθητές. Στο τέλος των σεμιναρίων θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σύντομης σειράς εξειδικευμένων μαθημάτων και η δουλειά των μαθητών θα παρουσιαστεί σε έκθεση στους χώρους της σχολής.

AΝΙΜΑΤΙΟΝ & FILM PRODUCTION
Το σεμινάριο προορίζεται για άτομα που ενδιαφέρονται να μάθουν την διαδικασία δημιουργίας και παραγωγής Animation & Film όχι μόνο θεωρητικά αλλά μέσα από μια πρακτική προσέγγιση και να αναπτύξουν τις βασικές δεξιότητες και γνώσεις στην δημιουργία και παραγωγή Animation & ταινιών. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις δικές τους ταινίες μικρού μήκους από την ιδέα μέχρι την ολοκλήρωση καθοδηγείται μέσα από όλα τα στάδια της παραγωγής. Τα σεμινάρια θα καλύψουν, επίσης, μια βασική εισαγωγή στα προγράμματα που χρησιμοποιούνται στην επαγγελματική παραγωγή Animation & Film.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΟΔΑΣ (FASHION DESIGN)
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να αναπτύξουν γνώσεις και τεχνικές στο σχεδιασμό μόδας. Μέσα από τη διαδικασία του project οι μαθητές θα αναπτύξουν μια σειρά ενδυμάτων ακολουθώντας την πορεία της έρευνας, του σχεδιασμού και της κατασκευής. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι μαθητές θα κάνουν εισαγωγή στην ιστορία της μόδας και θα γνωρίσουν τη δουλειά σύγχρονων σχεδιαστών. Επίσης θα αναπτύξουν τις τεχνικές τους στην εικονογράφηση μόδας (fashion illustration), θα πειραματιστούν με σύγχρονες και δημιουργικές μεθόδους κατασκευής πατρόν και θα δημιουργήσουν από την αρχή ρούχα χρησιμοποιώντας ραπτομηχανές. Μετά την κατασκευή των ρούχων θα ακολουθήσει styling και φωτογράφιση των ρούχων για τη δημιουργία πορτφόλιο της συλλογής (look book) και η δουλειά τους θα παρουσιαστεί σε fashion show.

ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ (PRINTMAKING)
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε άτομα τα οποία  ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να αναπτύξουν γνώσεις και τεχνικές της χαρακτικής. H γενικ¬¬ή ιδέα του σεμιναρίου είναι οι μαθητές να γνωρίσουν τις τρεις τεχνικές κολλαγραφία, λινόλιουμ και μεταξοτυπία και μετά από πειραματισμό να τυπώσουν ένα edition 20 χαρακτικών έργων με μικτή τεχνική, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές που διδάχθηκαν.

Info: 22445757.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close