Δημοσιεύτηκε στις 15 Οκτωβρίου 2018
"Πάμε να δεις" είναι ο τίτλος ενός ανέκδοτου τραγουδιού του Δημήτρη Φανή, σε στίχους Κυριάκου Πισή και ταυτόχρονα ο τίτλος μιας βραδιάς αφιερώματος και περιπλάνησης στο καλό λαϊκό τραγούδι.
Η ανάγκη για αυτή την περιπλάνηση ήρθε μέσα από συναντήσεις που είχε ο Δημήτρης Φανής με αγαπημένους φίλους του καλλιτέχνες, φίλους παλιούς που έχουν μοιραστεί μαζί στα χρόνια έμπνευση, δημιουργία και χαρά, αλλά και με νεότερους στην παρέα, ήδη αγαπημένους, ταλαντούχους και αξιόλογους. Και κάπως έτσι, με σπιτική ζεστασιά, όμορφα ξενύχτια και απόλυτα φιλική διάθεση προέκυψε η απόφαση να ξαναπαίξουν μαζί μας την ιστορία του καλού λαϊκού τραγουδιού.
Αυτήν ακριβώς τη διάθεση θα μεταφέρουν ο Δημήτρης και η παρέα του στις 27 Οκτωβρίου στο Κοσμικό Κέντρο Αντωνάκης, επιδιώκοντας η ίδια ζεστασιά, η θαλπωρή και η χαρά της κοινής γιορτής να μεταφερθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους, αφού τα λαϊκά τραγούδια ξέρουν καλά το μυστικό που ενώνει σε μια αγκαλιά- παρέα ερμηνευτές κι ακροατήριο.
Το αποτέλεσμα θα είναι μια μαγική βραδιά. Μια βραδιά, που το τέλος της θα μας βρει όλους μια παρέα και θα αφήνει μία τόσο όμορφη και ζεστή αίσθηση όσο μία αξέχαστη συνάντηση με τους πιο αγαπημένους φίλους.
Μαζί με τον Δημήτρη Φανή επί σκηνής η Χριστιάνα Παύλου και ο Δημήτρης Μεσημέρης.
Παίζουν οι μουσικοί:
Πάμπος Δημητρίου, κρουστά
Ελεάνα Ανδρέου, κόντραμπασο,
Μάρα Φιλίππου, πιάνο
Βερόνικα Αλωνεύτου, σαντούρι
Νίκος Παπαλεοντίου, ακουστική κιθάρα
Γιώργος Δημητρίου, μπουζούκι-λαούτο
Φώτης Μουσουλίδης,
ακορντεόν-διεύθυνση ορχήστρας
Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 10:00μ.μ, Κοσμικό Κέντρο Αντωνάκης, Βασιλείου Βουλγαροκτόνου 17, 1010 Παλιά Λευκωσία.
Είσοδος: €10.
Κρατήσεις: 22664697
Πληροφορίες: @demetrisfanisofficial
-
Κοσμικόν Κέντρο Αντωνάκης
27 Οκτωβρίου 2018
Σχετικά


Στο εμβληματικό εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων, στο Κάβο Γκρέκο, θα συμβεί κάτι πολύ ξεχωριστό
Μουσική σε ένα σκηνικό όπου η φύση, η πίστη και η τέχνη συνυπάρχουν αρμονικά

Ετοιμάσου για μία μουσική διαδρομή στα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης
Πάμε να γιορτάσουμε μαζί αυτή τη μουσική γιορτή — με φίλους, οικογένεια ή απλώς ως λάτρεις της μουσικής και του καλοκαιριού.


Η προπώληση των εισιτηρίων για το Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ, μόλις ξεκίνησε
Το φεστιβάλ παρουσιάζει φέτος 12 μεγάλες συναυλίες

Έρχεται την Κυριακή το 2ο Pernera Street Music Festival
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μουσική σε εννέα διαφορετικές σκηνές που θα στηθούν στη μέση του δρόμου

Το Theama ανακοίνωσε την επόμενη μεγάλη συναυλία του!
Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή του

Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Το φεστιβάλ, που θα μετατρέψει το Minthis Resort στην Πάφο σε έναν ζωντανό χώρο μουσικής και τέχνης.

Έρχεται για άλλη μία καλοκαιρινή συναυλία ο Έλληνας ράπερ Wang, στη Λευκωσία
Μία βραδιά με τον πολυπλατινένιο καλλιτέχνη

νύχτα ΣτΑσου…: Κώστας Μακεδόνας & Χριστιάνα Γαλιάτσου στον Κάτω Δρυ
Μία βραδιά γεμάτη μουσική, φαγητό και κρασί!

Windcraft Music Fest: Πνευστά, τζαζ, παράδοση και ηλεκτρονικοί ήχοι σε μια ξεχωριστή μουσική γιορτή
Όλες οι συναυλίες που θα "παίξουν" στο φετινό φεστιβάλ

Το 2ο Pernera Street Music Festival θα γεμίσει τον Πρωταρά με μουσικούς!
Απόλαυσε μουσική σε 9 διαφορετικές σκηνές που θα στηθούν στη μέση του δρόμου