Things to do με το παιδί , Things to Do

Εξόρμηση σε ένα θεματικό πάρκο που θα λατρέψουν τα παιδιά

Τις Κυριακές πάμε για ξεχωριστές δραστηριότητες σε ένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό θεματικόπάρκο της Κύπρου που θα αγαπήσουντα παιδιά

Δημοσιεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου 2018

Πρόκειται για το Αγρόκτημα Άγιος Γεώργιος, που βρίσκεται στο χωριό Σκαρίνου της επαρχίας Λάρνακας και είναι ιδανικό για να ζήσεις με την οικογένεια μια ξεχωριστή, καταπράσινη εμπειρία.

Θα το βρεις σε μία μεγάλη και καταπράσινη φάρμα, η οποία φιλοξενεί ζώα και πτηνά, όπως γαϊδουράκια, άλογα και πόνυ, με τα οποία μπορείς να βολτάρεις στη γύρω περοχή, αλλά και κατσίκες, γουρούνια, κότες, παγώνια και χήνες, για να γνωρίσεις και να θαυμάσεις.

Ακόμα ο χώρος διαθέτει κι έναν μεγάλο παιχνιδότοπο ιδανικό για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης για τους μικρούς μας φίλους. Στο αγρόκτημα Άγιος Γεώργιος στη Σκαρίνου, υπάρχει επίσης ένα παραδοσιακό σπίτι με παραδοσιακές ενδυμασίες και εργαλεία, όπως και εκκλησίες σε μικρογραφία (το Ρώσικο Μοναστήρι της Γεννήσεως, τον Άγιο Λάζαρο, την Παναγία της Λύσης, την Παναγία της Τήνου).

Το αγρόκτημα είναι ανοικτό καθημερινά για επισκέψειςς, από το πρωί μέχρι το απόγευμα, καλού κακού όμως πάρε ένα τηλέφωνο για να το επιβεβαιώσεις, καθώς στο χώρο πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες διάφορες εργασίες.

Μάλιστα αξίζει να το επισκεφθείς τις Κυριακές, οπότε το μεσημέρι λειτουργεί η ταβέρνα στο Αγρόκτημα Άγιος Γεώργιος, η οποία προσφέρει παραδοσιακό μενού με εκλεκτούς μεζέδες, κυπριακό κρασί κάθως και ζωντανή μουσική σε πολύ λογικές τιμές! Για προκρατήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 99968483 - 99695386.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close