Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

7 νέες αφίξεις έκαναν την εμφάνισή τους στην Θεμιστοκλή Δέρβη

Μία από τις πολυσύχναστες λεωφόρους της Λευκωσίας υποδέχεται επτά νέα καταστήματα για φαγητό και όχι μόνο

Δημοσιεύτηκε στις 14 Νοεμβρίου 2018

Η καρδιά της Λευκωσίας χτυπάει στην πολυσύχναστη λεωφόρο Θεμιστοκλή Δέρβη που τα τελευταία χρόνια έκαναν την εμφάνισή τους εκεί αρκετοί χώροι εστίασης.

Η Θεμιστοκλή Δέρβη μάλιστα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών νέων επιχειρήσεων που αποφάσισαν να ανοίξουν εκεί τις επιχειρήσεις τους. Το τελευταίο διάστημα επτά νεά μαγαζιά, μικρότερα και μεγαλύτερα έκαναν εκεί την εμφάνισή τους φέρνοντας μας νέες επιλογές για έξοδο και φαγητό σε μία κεντρική λεωφόρο της πρωτεύουσας.

Μία ενδιαφέρουσα νέα άφιξη της Θεμιστοκλή Δέρβη είναι "Ο Πρόεδρος". Μία ελληνική αλυσίδα εστιατορίων που ειδικεύεται στο σουβλάκι, το κεμπάπ και τις ανατολίτικες γεύσεις άνοιξε πρόσφατα το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο, το ένατο της αλυσίδας και συγκεκριμένα στη Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία. Εάν θέλεις να συνδυάσεις καλό φαγητό, γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση σε ένα μαγευτικό περιβάλλον θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς τον 'Πρόεδρο'. Εδώ θα φας άριστες ανατολίτικες γεύσεις, όπως καβουρμάς, λαχματζούν, σουτζούκι - παστουρμάς, παραδοσιακό φαλάφελ, κασερλί κεμπάπ , κεπμπάπ κοτόπουλο, γιαουρτλού κεμπάπ, σις μοσχάρι γάλακτος, μοσχαρίσια Ταλιάτα ακόμα και ελληνικό σουβλάκι στην πίτα. Μία καλή επιλογή για μεσημεριανό φαγητό στο κέντρο της πόλης.
(70088070) Θεμιστοκλή Δέρβη 9 & Στασικράτους γωνία 1, Λευκωσία. Δ-Κ 12.00-00.30.

Για τους φίλους της ασιατικής κουζίνας, της κινέζικη και των σούσι στην αρχή περίπου της λεωφόρου θα βρεις το γνωστό σου από τη Λεμεσό Xie Xie που προσφέρει Take Away και Delivey (77777943, D-K 11.00-23.00). Σύντομα ένα ακόμη μικρό μαγαζάκι για τους φίλους των σούσι ανοίγει στη Θεμιστοκλή Δέρβη. Λέγεται Sushi Time και θα προσφέρει απόκλειστικά Take Away-Delivery.

Αν πάλι αγαπάς τα μεγειρευτά και μαμαδίστικα πιάτα ημέρας μάθε πως μόλις πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του στην περιοχή της Θεμιστοκλή Δέρβη και πιο συγκεκριμένα στη Διαγόρου 4 το Μαγειρείο της Ευφροσύνης (22322344, Δ-Παρ 12.00-16.00). Καθημερινά το μενού αναπροσαρμόζεται ανάλογα με τα πιάτα της ημέρας. Εδώ θα βρεις από όσπρια, ψάρι μέχρι πιάτα με κρέας και μαγειρευτά.

Σε μία άλλη πάροδο της Θεμιστοκλή Δέρβη, στην οδό Φλωρίνης 7 θα βρεις ένα μικρό, γουστόζικο καταστηματάκι για τους υποστηριχτές της υγιεινής διατροφής, των προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και αξίας. Πρόκειται για το Beologie Deli (Δ-Σ 8.00-20.00 & Κ 09.00-16.00) ένα κατάστημα με βιολογικά προϊόντα το οποίο σερβίρει ταυτόχρονα healthy σνακ, βιολογικό καφέ και φρέσκους χυμούς.

Η γνωστή μας καφετέρια Brew Story που βρίσκεται στον Στρόβολο απέκτησε πρόσφατα το δεύτερό της κατάστημα στη Λευκωσία και πιο συγκεκριμένα στη Θεμιστοκλή Δέρβη 21. Προσεγμένος χώρος για καφέ μέχρι το απόγευμα με ξεχωριστό χαρμάνι, ποιοτικά τσάγια και σνακ.

Τέλος, μία γλυκιά νέα άφιξη ήρθε να φέρει κάτι διαφορετικό στην περιοχή της λεωφόρου στην οδό Διαγόρου 15Β. Πρόκειται για το μικρό ζαχαροπλαστείο Mamma Lou Jars and Pastry (22003416, Δ-Παρ 8.30-18.00 & Σ 09.00-13.00). Ένας χώρος που θυμίζει γαλλικό πιο πολύ ζαχαροπλαστείο, παρά κάτι άλλο, γεμάτος ζεστασιά και όμορφες μυρωδιές. Ένας χώρος που μπορείς να βρεις από ζεστά αλμυρά για πρωινό όπως ζεστές φρεσκοψημένες quiches , αφράτα muffins με 3 τυριά και πράσο καθώς και muffins με μήλο και μπανάνα. Μην παραλείψετε να δοκιμάζετε τη ζεστή μπουγάτσα και τυρόπιτα Θεσσαλονίκης, αλλά και τη fusion ταχινόπιτα της Λουίζας με αμύγδαλα σε σχήμα κρουασάν. Εδώ θα βρεις πρωτότυπα cheesecakes, τάρτες ganache σοκολάτας, από μιλ φείγ, σοκολατογκοφρέτες και Paris on ice στο ποτήρι, δούκισσα με άσπρη σοκολάτα και rasberries. Από κουραμπιέδες και τρούφες βαλμένες σε όμορφα βαζάκια αλλά και υπέροχα Gluten and Sugar free προϊόντα. Από μπισκότα ξεχωρίζουν τα Venitian, συνταγή που συναντάς μόνο στο συγκεκριμένο χώρο.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close