Δημοσιεύτηκε στις 15 Νοεμβρίου 2018
Η φαντασμαγορική παραγωγή του φημισμένου Ρωσικού Τσίρκου στον Πάγο, «Η Βασίλισσα του Χιονιού» έρχεται στην Κύπρο για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις. Στις 13 και 14 Δεκεμβρίου, στο Σατιρικό Θέατρο Λευκωσίας και στις 15 και 16 Δεκεμβρίου, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.

Καταξιωμένοι χορευτές και ακροβάτες του Russian Circus on Ice, θα χαρίσουν σε μικρούς και μεγάλους, ένα μαγικό υπερθέαμα καλλιτεχνικού πατινάζ, με εκπληκτικά ακροβατικά, ευφάνταστες χορογραφίες και υπέροχες μελωδίες από τα πιο διάσημα έργα της κλασικής μουσικής. Την υπέροχη παράσταση, συμπληρώνουν τα εντυπωσιακά σκηνικά, τα εκπληκτικά εφέ και τα θεαματικά κοστούμια.
Η Βασίλισσα του Χιονιού, βασίζεται σε ένα από τα πιο διάσημα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια του συγγραφέα Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και αφηγείται τη συγκινητική περιπέτεια δύο φίλων στο παγωμένο παλάτι της Βασίλισσας του Χιονιού. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ταξίδι, όπου με τη δύναμη της φιλίας και της αγάπης, οι πρωταγωνιστές της ιστορίας ξεπερνούν όλους τους κινδύνους και τα εμπόδια.
Η παράσταση που θα ζεστάνει τις καρδιές όσων είναι… και όσων παραμένουν παιδιά, θα ανέβει σε τρεις διαφορετικές γλώσσες:
13 Δεκεμβρίου, 20:00 - Σατιρικό / αγγλικά
14 Δεκεμβρίου, 20:00 - Σατιρικό / ελληνικά
15 Δεκεμβρίου, 20:00 Παττίχειο / ελληνικά
16 Δεκεμβρίου, 19:00 Παττίχειο / ρωσικά
Για πληροφορίες www.atriamusic.com, www.soldoutticketbox.com, www.pattihio.com.cy ή από το ταμείο του Παττιχείου 25377277.
-
Πολιτιστικό Κέντρο Βλαδίμηρος Καυκαρίδης (Σατιρικό Θέατρο)
13 Δεκεμβρίου - 14 Δεκεμβρίου 2018
-
Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού
15 Δεκεμβρίου - 16 Δεκεμβρίου 2018
Σχετικά
Οι sold out «Βλαβερές συνέπειες του καπνού» επιστρέφουν στο Θέατρο Δέντρο
Το ανατρεπτικό έργο της Λένας Κιτσοπούλου, σε σκηνοθεσία Κώστα Σιλβέστρου, ανεβαίνει ξανά στη Λευκωσία για οκτώ περιορισμένες παραστάσεις τον Σεπτέμβριο.
Τρεις επιπλέον παραστάσεις για το Αντικριστό του Φώτη Γεωργίδη
H κωμικοτραγική σάτιρα του Φώτη Γεωργίδη περιοδεύει
Η θρυλική Comédie-Française έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο με «Το γεγονός»
Η Françoise Gillard μεταφέρει στη σκηνή το συγκλονιστικό αυτοβιογραφικό έργο της Νομπελίστριας Annie Ernaux, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας.
Οι «Επτά επί Θήβας» επιστρέφουν στη Λευκωσία για μία επιπλέον παράσταση
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού, η σύγχρονη σκηνική ανάγνωση της Λέας Μαλένη παρουσιάζεται ξανά στις 2 Σεπτεμβρίου, στο Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ΄ της Σχολής Τυφλών.
«Η Αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα» της Άλκης Ζέη έρχεται από την Ελλάδα στην Κύπρο
Η Γιασεμί Κηλαηδόνη μεταφέρει στη σκηνή του Θεάτρου Ριάλτο το εμβληματικό μυθιστόρημα της Άλκης Ζέη, μέσα από έναν συγκλονιστικό μονόλογο σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή.
Άλκηστις του Ευριπίδη: Στην απότομη κατηφόρα της ζωής, ο Θάνατος κινεί τα νήματα
Είδαμε στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου τη φιλόδοξη και βαθιά αμφίσημη παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, που μετέτρεψε τη θυσία της ηρωίδας σε ένα σκοτεινό ερώτημα για τη ζωή, την εξουσία και τη θέση της γυναίκας
Ο «Κάτοικος Κηφισιάς» ταξιδεύει σε τέσσερα χωριά της Κύπρου
Μια σύγχρονη θεατρική παράσταση για την κοινωνική ανισότητα, την οικογένεια, την αξιοπρέπεια και τη δύναμη μιας γυναίκας να αρχίσει ξανά
Έφυγε ο ηθοποιός Φοίβος Γεωργιάδης
Η Κύπρος αποχαιρετά έναν αθόρυβο αλλά πολύτιμο εργάτη της σκηνής
Μία ακόμα (επιπλέον) παράσταση για το «PARTY της ζωής μου» με την Ελένη Ράντου
Η παράσταση που καθήλωσε το κοινό επιστρέφει για μία τελευταία εμφάνιση στην Κύπρο
Το πολυβραβευμένο «Goodbye, Lindita» του Μάριο Μπανούσι έρχεται στη Λευκωσία
Η παράσταση που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς σε όλο τον κόσμο παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.
Ίων του Ευριπίδη: Δύο τελευταίες παραστάσεις στην Κύπρο
Πρόκειται για ένα από το πιο αινιγματικά έργα του αρχαίου δράματος
H Ελένη Ράντου επιστρέφει στην Κύπρο με "το Πάρτυ της ζωής μου"
Η παράσταση που συγκίνησε χιλιάδες θεατές επιστρέφει για τελευταία φορά στην Κύπρο!