Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2018
Την περασμένη Πέμπτη (29/11), η Κυπριακή Δημόσια Ραδιοτηλεόραση έκανε μία ανάρτηση στα social media για τη συμμετοχή της Κύπρου στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, αφήνοντας αρκετά ερωτηματικά.
Στο πρώτο quiz, το ΡΙΚ προχώρησε στην αποκάλυψη του δημιουργού και ενός μέλους της συνθετικής ομάδας του τραγουδιού, το οποίο θα αποτελέσει τη συμμετοχή της Κύπρου στο Τελ Αβίβ. Πιο συγκεκριμένα, στο quiz που απευθυνόταν προς τους χρήστες του διαδικτύου, το ΡΙΚ καλούσε να μαντέψουν ποια η σύνδεση του τραγουδιού της Τζένιφερ Λόπεζ και του Pitbull «On the floor» με την Κυπριακή συμμετοχή της Eurovision 2019.
Ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Παρασκευής μέσα από τη "Φωλιά των ΚουΚου" ανέφερε ότι: «το ΡΙΚ έχει έρθει σε επαφή με τον διάσημο παραγωγό Red One, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την επιτυχία της Τζένιφερ Λόπεζ, On the Floor, αλλά και άλλες επιτυχίες, όπως το Paparazzi της Lady Gaga. Ανάμεσα στα τρία τραγούδια που θα επιλέξουν θα βρίσκεται και ένα τραγούδι του συγκεκριμένου παραγωγού. Το συγκεκριμένο τραγούδι δεν θα έχει έθνικ στοιχεία, αλλά θα είναι σε dance και pop ρυθμούς».
Δεν άργησε ωστόσο να μας έρθει και το δεύτερο quiz... Σε αυτό ζητάει να βρούμε πως συνδέεται με το τραγούδι της Κύπρου μια ακόμα μεγάλη επιτυχία, το “High on life” των Martin Garixx και Bonn.
Αναζητώντας, στη συνθετική ομάδα του συγκεκριμένου τραγουδιού, βλέπουμε μεγάλα ονόματα τραγουδοποιών και παραγωγών, όπως ο Albin Nedler και ο Kristofer Fogelmark (γνωστός ως Bonn). Ο Alex P, εκτός από τον Teddy Sky όπως ανακοινώθηκε, αλλά και τον Viktor Svensson με τον οποίο είναι μόνιμοι συνεργάτες τα τελευταία χρόνια, έχει φαίνεται μαζί του στη συνθετική ομάδα και τους παραπάνω δύο τραγουδοποιούς.
Πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα που προμηνύει, αν μη τι άλλο, ένα δυνατό τραγούδι!
O Albin Nedler και ο Kristofer Fogelmark έχουν συμβάλει στη δημιουργία πολύ μεγάλων επιτυχιών γνωστών καλλιτεχνών, όπως Avicii, DNCE, Demi Lovato, One Direction, Rod Stuart, Martin Garixx, κ.ά.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι έχουν, επίσης, συμμετάσχει μαζί με τον Alex P και τον Viktor Svensson και στη δημιουργία του “Unloved” με την Τάμτα, το οποίο στο παρά πέντε δεν πήγε στη Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας, το 2015!
Τα πρώτα στοιχεία για την Κυπριακή συμμετοχή αποκαλύφθηκαν και αναμένονται ακόμα περισσότερα μέσα από τις αναρτήσεις του ΡΙΚ τις προσεχείς μέρες…
Πηγή: OGAE Greece
Σχετικά
Oι Onirama διαλύθηκαν μετά από 25 χρόνια
Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε ότι το group πλέον δεν υφίσταται και θα πορευθεί μόνος του.
Η Conchita Wurst ανακοινώνει την αποχώρησή της από οτιδήποτε σχετίζεται με τη Eurovision
Θεωρείται πλέον δεδομένο ότι δεν θα δούμε την Conchita Wurst στη Βιέννη σε οποιαδήποτε επίσημη δραστηριότητα
Eurovision 2026: Ξεκινά σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων
Η σημερινή διάθεση αφορά το πρώτο «κύμα» εισιτηρίων
12+2 μουσικά live που δεν θα χάσουμε μέσα στις επόμενες μέρες
Ονόματα που ανυπομονούμε να δούμε ζωντανά το επόμενο διάστημα στην Κύπρο
Eurovision 2026: Σε ποιο ημιτελικό θα διαγωνιστούν Κύπρος και Ελλάδα
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους δύο ημιτελικούς της διοργάνωσης
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο για τρεις συναυλίες.
Μαζί του επί σκηνής, τέσσερις Κύπριοι μουσικοί
Eurovision 2026: Πότε θα γίνει η πρώτη μετάδοση των 28 υποψήφιων τραγουδιών
Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση των 28 τραγουδιών που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2026, έχει ξεκινήσει.
Νωρίς την Κυριακή διασκεδάζουμε
Το "Νωρίς την Κυριακή..." συνεχίζει στο hotspot της Λευκωσίας, κάθε Κυριακή από τις 18/1, με τον ταλαντούχο Στέφανο Χατζηγιώρκα και την παρέα του
Ο βραβευμένος πιανίστας Vitaly Pisarenko στην Κύπρο
Ο ουκρανικής καταγωγής πιανίστας έχει εμφανισθεί για ρεσιτάλ σε περίβλεπτες αίθουσες συναυλιών του κόσμου
Οι Gipsy Kings επιστρέφουν το 2026 στην Κύπρο
Στο πλαίσιο της World Tour 2026, θα εμφανιστούν ζωντανά στη Λεμεσό
Eurovision Ελλάδα 2026: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για τον φετινό εκπρόσωπο της χώρας στη Βιέννη
Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο δείχνουν τα προγνωστικά
Η εκρηκτική Λένα Ζευγαρά επιστρέφει Κύπρο για ένα ξεχωριστό live
Μία ξεχωριστή φιλανθρωπική βραδιά!