Δημοσιεύτηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2018
Tα μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου, διοργανώνουν το Peloponnese Wine Festival για δεύτερη φορά στη Λεμεσό, δίνοντας ραντεβού με τους επαγγελματίες και τους οινόφιλους, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στην αίθουσα Ceronia Hall των Carob Mill Restaurants στην καρδιά της Λεμεσού.
22 κορυφαίοι οινοποιοί του Πελοποννησιακού αμπελώνα, θα σας υποδεχτούν για να δοκιμάσετε τα κρασιά τους, να τους γνωρίσετε από κοντά και να συζητήσετε μαζί τους. Πρόκειται για μια θαυμάσια ευκαιρία να ανακαλύψετε τον πλούτο και τη ποικιλομορφία της μεγαλύτερης και σημαντικότερης αμπελουργικής περιοχής της Ελλάδας.
Περισσότερα από 200 μοναδικά κρασιά από δημοφιλείς αλλά και σπάνιες γηγενείς ποικιλίες ανάμεσα τους Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Μαυροδάφνη, Μοσχάτο, Κυδωνίτσα, Μαύρο Καλαβρυτινό, Σιδερίτης, αλλά και από διεθνείς όπως Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Viognier, Gewurtzraminer θα αναδείξουν την αυθεντικότητα, την ποικιλία και τη μοναδικότητα των κρασιών της Πελοποννήσου.
Παράλληλα ο Γιάννης Καρακάσης MW θα πραγματοποιήσει ένα μοναδικό Masterclass στον πρώτο όροφο του Ceronia Hall στη Queen Eleanor Suite, αναδεικνύοντας σημαντικούς οινικούς θησαυρούς του Πελοποννησιακού αμπελώνα που θα απευθύνεται στους επαγγελματίες του οίνου.
Το Peloponnese Wine Festival θα ανοίξει τις πόρτες του στις 12:00 για τους επαγγελματίες του οινικού κλάδου και στις 15:00 για τους οινόφιλους και θα κλείσουν στις 20:00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στην πανέμορφη αίθουσα Ceronia Hall του Carob Mill Restaurants. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι για να ενημερώνεστε για τις δράσεις του Peloponnese Wine Festival αλλά ακολουθήστε μας και στην σελίδα μας στο facebook.
Το hashtag (#) της εκδήλωσης είναι #pwfcyprus2019.
-
Richard and Berengaria Ballrooms
27 Ιανουαρίου 2019
Σχετικά

Το Ιστορικόν: Το ταβερνείο-σταθμός του Αγίου Δομετίου ανοίγει και Δευτέρα βράδυ
Βραβευμένο, αυθεντικό και πάντα μερακλίδικο, το Ιστορικόν προσαρμόζει το ωράριό του για το καλοκαίρι, παραμένοντας κλειστό Κυριακή μεσημέρι – μέχρι τον Οκτώβριο.

Το πολυαναμενόμενο εστιατόριο με την υπογραφή Αθηναγόρα Κωστάκου και The Clumsies στην Κύπρο
Το βραβευμένο αθηναϊκό μπαρ και ο ταλαντούχος σεφ Αθηναγόρα Κωστάκο ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ‘ORIS Fire Kitchen & Bar’

Εσύ δοκίμασες κούπες με γέμιση οφτό, κυπριακό λουκάνικο-χαλλούμι, σοκολάτα ή πιστάτσιο;
Αν όχι ήρθε η στιγμή να το πράξεις και να βιώσεις μια αλλιώτικη γαστρονομική εμπειρία και να φας την κούπα αλλιώς

5 εστιατόρια για τα οποία ίσως αξίζει να ταξιδέψεις στην Ευρώπη φέτος
Παλιά και νέα γαστρονομικά ινστιτούτα και γευστικά σποτ σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, που αποτελούν από μόνα τους αφορμές για ταξίδι

H viral λάβα φιστικιού και το gelli van επιστρέφουν στην Κύπρο για λαχταριστές-ξανά-στιγμές
Ο διάσημος ΤικΤικερ και ιδιοκτήτης του Gellissimo Biscoto ετοιμάζει ξανά βαλίτσες για το νησί μαζί με το διάσημο γλυκό του

Αυτό είναι το νέο cookie spot στο νησί για εκπληκτικά μπισκότα
Τα διάσημα My Cookie Dough μόλις άνοιξαν το νέο τους κατάστημα

Κάτω από έναν αιωνόβιο τρέμιθο κρύβεται ο "παράδεισος" του κρεατοφάγου
Αν είσαι από αυτούς που πιστεύουν πως η απόλαυση κρύβεται στα απλά, τότε βάλε στο GPS σου αυτόν τον προορισμό και φύγαμε

Μία νέα ταβέρνα έρχεται για να ανεβάσει τον Καλοπαναγιώτη σε άλλα επίπεδα
Ένας νέος χώρος στο βουνό για κυπριακή κουζίνα με όμορφη θέα

Στον διάσημο Σουκρή θα πας για το θρυλικό του σουβλάκι, τη μοναδική του πανσέτα και άλλες νοστιμιές
Ο Σουκρής σε περιμένει καθημερινά στο Παραλίμνι αλλά και στον Πρωταρα

Ένα στέκι με αυλή στη Λευκωσία για μεζέ και οφτό, που πρέπει να ξέρεις
Εδώ θα απολαύσεις καθημερινά μεζεδάκια και οφτό, κρασί και φιλοξενία

Το Rocas Experience επιστρέφει στον Πρωταρά με νέες γεύσεις, νέο look και ισχυρό line-up για το καλοκαίρι 2025
Το Rocas Experience ξεκίνησε και επίσημα την τρίτη του καλοκαιρινή σεζόν με ανανεωμένο μενού, νέα αισθητική και δυναμικό πρόγραμμα διασκέδασης.

Kohili Beach Bar: Το απόλυτο καλοκαιρινό spot στον Πρωταρά με brunch που κλέβει την παράσταση
Brunch με θέα το απέραντο γαλάζιο: Το Kohili Beach Bar στον Πρωταρά σε καλεί να ζήσεις το απόλυτο καλοκαιρινό πρωινό