Cine News , Κινηματογράφος

Οι καλύτερες κινηματογραφικές ταινίες που θα δούμε το 2019

Η νέα χρονιά παρουσιάζει ενδιαφέρουσες ταινίες με το βλέμμα μας να πέφτει στα τρία παραμύθια που θα αναβιώσει η Disney

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιανουαρίου 2019

H Disney αναβιώνει τρία από τα διασημότερά της παραμύθια σε live action, η παρέα του ‘It’ έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τον φρικιαστικό Pennywise, ο Daniel Craig υποδύεται για πέμπτη φορά το ρόλο του James Bond και ο Quentin Tarantino συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ στη νέα του ταινία. 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 


Alita: Battle Angel 
Σε παραγωγή/σενάριο James Cameron και σκηνοθεσία Robert Rodriguez, έρχεται μια επική περιπέτεια για την ελπίδα και τη δύναμη. Στη live-action μεταφορά του ομότιτλου ιαπωνικού manga πρωταγωνιστούν οι Rosa Salazar, Michelle Rodriguez, Jennifer Connelly και Christoph Waltz. 

ΜΑΡΤΙΟΣ 


Captain Marvel 
Τοποθετημένο στη δεκαετία του 1990, η ‘Captain Marvel’ είναι μια ολοκαίνουργια περιπέτεια από μια περίοδο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά μέχρι τώρα. Η βραβευμένη με Όσκαρ Brie Larson υποδύεται την Carol Danvers, τη στιγμή που γίνεται μια από τις δυναμικές ηρωίδες του σύμπαντος, όταν ο πλανήτης Γη βρίσκεται ανάμεσα σε μια διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ δύο εξωγήινων φυλών. 


Dumbo 
Από την Disney και τον οραματιστή σκηνοθέτη Tim Burton, έρχεται η νέα, περιπετειώδης, live-action ταινία 'Dumbo’. Ένας νεογέννητος ελέφαντας έχει υπερμεγέθη αφτιά που τον κάνουν περίγελο του τσίρκου. Όταν όμως ανακαλύπτουν πως ο Dumbo μπορεί να πετάξει, επιδιώκουν να τον κάνουν σταρ του τσίρκου. Πρωταγωνιστούν οι Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton και Danny DeVito. 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 


Pet Sematary
Remake της δημοφιλούς ταινίας τρόμου του 1993, βασισμένο στο περίφημο μυθιστόρημα τρόμου του Stephen King, το 'Pet Sematary' ακολουθεί τον Δρ. Louis Creed (Jason Clarke), ο οποίος μετά τη μετακόμισή του με τη σύζυγό του και τα δύο μικρά παιδιά τους από τη Βοστώνη στο Μέιν, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδη τόπο ταφής κρυμμένο βαθιά μέσα στο δάσος που βρίσκεται δίπλα στο νέο σπίτι της οικογένειας. 

ΜΑΪΟΣ 


Aladdin 
Η Disney παρουσιάζει το live-action της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων 'Aladdin' με τον Will Smith να αναλαμβάνει τον ρόλο του Τζίνι. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Guy Ritchie και θα βασίζεται στο κεφάλαιο 'Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι του' από το βιβλίο 'Χίλιες και μία νύχτες'. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα ενσαρκώσουν οι Mena Massoud ως Αλαντίν και Naomi Scott ως Πριγκίπισσα Γιασμίν. 

ΙΟΥΛΙΟΣ 


Once Upon a Time in Hollywood 
Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Kurt Russell και Al Pacino είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που πρωταγωνιστούν στο λαμπερό cast του πολυαναμενόμενου νέου φιλμ του Quentin Tarantino, ‘Once Upon a time in Hollywood’. Η υπόθεση μάς μεταφέρει στην Καλιφόρνια του 1969, όταν συνέβη μια σειρά φρικιαστικών ανθρωποκτονιών από τον κατά συρροή δολοφόνο Charles Manson. 


The Lion King 
Η θρυλική ταινία κινουμένων σχεδίων του 1994 επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη από τη Walt Disney, με τον Jon Favreau ('Iron Man') να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία. Στο sequel θα ακούσουμε μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ να δανείζουν τις φωνές τους στους αγαπημένους μας ήρωες. Η Beyonce δίνει τη φωνή της στη Nala, ο Donald Glover στον Simba, ο James Earl Jones είναι ο Mufasa, ο Seth Rogan είναι ο Pumbaa και ο Chiwetel Ejiofor ο (κακός) Scar. Ο Hans Zimmer υπογράφει και αυτή τη φορά τη μουσική. 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 


It: Chapter Two 
Τον Σεπτέμβριο του 2017, το remake της μίνι τηλεοπτικής σειράς τρόμου του 1990, ‘It’, βασισμένης στο μυθιστόρημα του Stephen King, σημείωσε τεράστια επιτυχία στο παγκόσμιο box office. Δύο χρόνια μετά, έρχεται το δεύτερο και τελευταίο μέρος της ταινίας, όπου η παρέα, η οποία έχει πλέον ενηλικιωθεί, επιστρέφει στο Μέιν για να αποτελειώσει τον φρικιαστικό Pennywise. 

Charlie’s Angels 
Οι ‘Άγγελοι του Τσάρλι’ επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία Elizabeth Banks και τρεις νέες ηθοποιοί παίρνουν τη σκυτάλη από τις Drew Barrymore, Cameron Diaz και Lucy Liu. Ο λόγος για τις Kristen Stewart, Naomi Scott και Ella Balinska, οι οποίες θα ενσαρκώσουν τις διάσημες πράκτορες που είδαμε για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη τη δεκαετία του ’70. 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 

Fonzo 
Ο Tom Hardy ενσαρκώνει έναν από τους πιο σημαντικούς και απαιτητικούς ρόλους στην καριέρα του, αυτόν του Al Capone, στο 'Fonzo' του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Josh Trank ('Fantastic Four'). Ο Βρετανός σταρ είναι εντελώς αγνώριστος στο φιλμ, αφού έχει μεταμορφωθεί πλήρως για τις ανάγκες του ρόλου του. 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

 Bond 25 
Μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του Danny Boyle από τη σκηνοθεσία του ‘Bond 25’, τη σκυτάλη πήρε ο Cary Fukunaga, σεναριογράφος του 'It' και δημιουργός του 'True Detective'! Ο Daniel Craig θα ενσαρκώνει τον ρόλο του James Bond για πέμπτη φορά στην καριέρα του, ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή του John Hodge. Naomie Harris και Ben Whishaw αναμένεται να επιστρέψουν στους ρόλους των Moneypenny και Q αντίστοιχα. 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 

Death on the Nile 
Μετά το ‘Murder on the Orient Express’, η Fox αναβιώνει ένα ακόμα περίφημο μυθιστόρημα της Agatha Christie στη μεγάλη οθόνη, το ‘Death on the Nile’. Ο Kenneth Branagh αναλαμβάνει για ακόμα μια φορά τη σκηνοθεσία, αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού θα υποδυθεί για δεύτερη φορά τον διάσημο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρώ. 

Cats 
Ένα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ όλων των εποχών, το 'Cats' του Andrew Lloyd Webber, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από τον Tom Hooper. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της γάτας Grizabella θα ενσαρκώσει η Jennifer Hudson, ενώ στο cast έχουν προστεθεί και άλλα λαμπερά ονόματα όπως Idris Elba, Judi Dench, Ian McKellen, Rebel Wilson και Taylor Swift. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close