Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιανουαρίου 2019
Με τρεις τελευταίες παραστάσεις, στις 11,12,13 Ιανουαρίου 2019, ολοκληρώνονται στην Λευκωσία οι παραστάσεις του έργου «ΕΥΡΥΔΙΚΗ» της Σάρα Ρούλ, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Μάριου Μεττή. Μία παράσταση θα δοθεί στο Θέατρο Ριάλτο στην Λεμεσό στις 16 Ιανουαρίου 2019 στις 8.30 μ.μ.
Αυτός σκέφτεται συνέχεια την μουσική και αυτή δεν έχει καθόλου αίσθηση του ρυθμού. Ο Ορφέας και η Ευρυδίκη μπορεί να μην είναι το πιο ταιριαστό ζευγάρι, αλλά είναι νέοι και τρελά ερωτευμένοι. Την ημέρα του γάμου τους εκείνη πεθαίνει και ο Ορφέας είναι αποφασισμένος να περάσει ακόμα και τις πύλες του Άδη για να την βρει.
Ηθοποιοί: Τζωρτζίνα Τάτση, Γιάννης Καραούλης, Βασίλης Βασιλάκης, Μάριος Μεττής, Ελεονώρα Βασιλείου, Πηνελόπη Βασιλείου, Θέμις Ππόλου.
Τακτικές παραστάσεις (Λευκωσία): Παρασκευή & Σάββατο στις 8.30 μ.μ. και Κυριακή στις 6.30 μ.μ. μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2019.
Κρατήσεις: 22818999 & 99621845
Λεμεσός: Θέατρο Ριάλτο στις 16 Ιανουαρίου 2019 στις 8.30 μ.μ.
Κρατήσεις: 2277777745
Εισιτήρια: 15 ευρώ/κανονικό, 12 ευρώ/ μειωμένο, 10 παιδικό
-
Θέατρο Διόνυσος
11 Ιανουαρίου - 13 Ιανουαρίου 2019
Σχετικά

Φοίνιξ- Οι άλλοι είσαι εσύ: 3 τελευταίες παραστάσεις για το έργο του Χριστόδουλου Ανδρέου
Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Wherehaus 612 στη Λευκωσία


«Τίνος είναι το μωρό»: Η νέα ξεκαρδιστική κυπριακή φαρσοκωμωδία
Η νέα παραγωγή από το Θέατρο Γέλιου

«Ντόκτορ Τσέχωφ», από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι - Θέατρο ΛΕΞΗ
Ένα σπονδυλωτό έργο με 9 μονόπρακτα/δραματοποιημένα διηγήματα



Ο “Βιολογικός Μετανάστης” του Αρκά ανεβαίνει στην Αγλαντζιά
Μία σπουδαία παράσταση με καυστικό χιούμορ, από τον Λαογραφικό Όμιλο Αγλαντζιάς



Θεατρική παράσταση στην Οικία Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου
Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων


Το θέατρο ΡΟΗ ανεβάζει το "Σμήνος" του Κώστα Μαννούρη
Η παράσταση θα ανέβει σε πανελλήνια πρώτη στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας