Nightlife & Music , Bars & Clubs

Φάρμα Projekt: Basement Freaks Live Soundsystem

Μπορεί να μην πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία φορά που τους υποδεχθήκαμε, εντούτοις οι ίδιοι επιστρέφουν έχοντας πολλά να μας πουν και κυρίως, πολλά να μας παίξουν.

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου 2013

Η απίστευτη ανταπόκριση του κόσμου στο προηγούμενο gig τους, έδωσε μάλιστα την ώθηση και δημιούργησε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να παρουσιάσουν εδώ τη νέα τους δουλειά, το Σάββατο, 13 Ιουλίου στις 22.00! Τι τιμή! Ο λόγος για το "Funk from the Trunk" που βρίσκεται στα digital ράφια εδώ και λίγες μέρες και απολαμβάνει εξαιρετικά reviews, τόσο από εγχώριους κριτικούς όσο και από ξένα sites. Μια επίσκεψη στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook θα σε πείσει για του λόγου το αληθές. Έχει ήδη γυριστεί μάλιστα και το πρώτο βιντεοκλίπ από το άλμπουμ, το "Soul Intoxication", ενώ από την ιστοσελίδα τους μπορείς να κατεβάσεις και το promomix του άλμπουμ, "Funk me am a freak"! Ο Γιώργος Φωτιάδης είναι ο ιθύνων νους που βρίσκεται πίσω από τους Basement αλλά και το "The Spank!", το nickname με το οποίο εμφανίζεται ο ίδιος στα DJ sets και που θα απολαύσουμε επίσης ζωντανά! Το καλύτερο όμως, σ' το άφησα για το τέλος, μαζί με τους "Basement Freaks" θα βρίσκεται και ο τραγουδιστής τους, εξ ου και το "Live Soundsystem"!

Info: Περισσότερες πληροφορίες στο facebook στη σελίδα Φάρμα Projekt. Για τον χώρο, ακολουθήστε τις πιο κάτω οδηγίες:

Που την Αγλαντζιά:
Το λοιποοόοον... Που το ραουνταμπαουτ των εστιων του πανεπιστημίου Κυπρου στην Αγλαντζιά, προχωρούμεν προς Γέρι. Πάμεν ολόισια ολόισια ολόισια ωσπου να τελιώσει ο δρόμος (3χλμ. Περίπου). Στο τέλος του δρόμου εσιει μιαν εκκλησσιάν. Που τζιαμέ πάμε αριστερά,μετα το πρώτο δεξιά, τζιαι μετά το πρώτο αριστερά τζιαι μετά ολόισια εννα φτάσουμεν στην φάρμα. Οι πινακίδες στον δρόμο μετά την εκκλησία εννα έχουν κορδέλλες για να κάμουν πιο εύκολη την διαδρομή!

Που χάιγουει Λευκωσίας - Λεμεσού:
Πιάνουμεν την έξοδο που λαλεί "Τσέρι, Δάλι,Ποταμιά". Που τα φώτα πάμεν αριστερά. Που τα επόμενα φώτα πάμεν δεξιά. Συνεχίζουμεν ίσια για περίπου 1.5 χλμ., ως το τέλος του δρόμου. Μετά πάμεν αριστερά τζιαι πάμεν ολόισια ολόισια ώσπου να δούμεν στα αριστερά μας την πινακίδα με τες κορδέλλες που μας πέμπει στην Φάρμα!

Που χάιγουει Λεμεσού - Λευκωσίας:
Πιάνουμεν την έξοδο που λαλεί "Τσέρι, Δάλι,Ποταμιά". Που το πρώτο στρίψιμον πάμε δεξιά. Μετα ίσια τζιαι που τα φώτα πάλε ισια για περίπου 1.5 χλμ., ως το τέλος του δρόμου. Μετά πάμεν αριστερά τζιαι πάμεν ολόισια ολόισια ώσπου να δούμεν στα αριστερά μας την πινακίδα με τες κορδέλλες που μας πέμπει στην Φάρμα!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close