Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Louis Althea Kalamies Luxury Villas

Αίσθηση οικειότητας και σύγχρονης πολυτέλειας.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2013

Καταπληκτικό έργο με πολυτελέστατες βίλες, επιμελημένο διακοσμητικά από το γνωστό και ταλαντούχο designer Περικλή Λιάτσο. Κάθε επισκέπτης θα παρατηρήσει πως το ντεκόρ ταλαντεύεται ανάμεσα στις ίδιες ατίθασες τάσεις. Γήινοι χρωματισμοί που παντρεύονται με το παιχνιδιάρικο γαλάζιο και λευκές αποχρώσεις που τονίζονται με πινελιές από φυσικά χρώματα. Η επίπλωση είναι ιδιαίτερη, σύγχρονη, εμπλουτισμένη με νεοκλασικά στοιχεία και διανθισμένη με μοντέρνα και φυσικά συστατικά, όπως κορμοί δέντρων και βαμβακερά κλινοσκεπάσματα. Όλες οι επαύλεις είναι τριών ή τεσσάρων υπνοδωματίων, διαθέτουν τις απαραίτητες ανέσεις και δική τους ιδιωτική πισίνα και μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 μέχρι 8 άτομα. Βρίσκονται στην καρδιά του Πρωταρά, σε μία παραλία με χρυσή αμμουδιά, και σε μια περιοχή όπου η μορφολογία του εδάφους έχει τη δική της άγρια ομορφιά. Μπορείς να χαλαρώσεις στις υπερπολυτελείς μπανιέρες τους,  χωρίς να χρειαστεί να πάρεις πετσέτες από το σπίτι. Διαθέτουν επίσης ρόμπες και παντόφλες μπάνιου. Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει πρόγευμα. Γι’ αυτό οδηγήσου στο διπλανό εστιατόριο ‘Lydia’ του ‘Althea Beach’ για πρόγευμα, γεύμα ή δείπνο ή στη γνωστή ψαροταβέρνα ‘Καλαμιές’ για φρέσκο ψάρι. Αν, ωστόσο, θες να μαγειρέψεις κάτι στην έπαυλη, υπάρχει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις παροχές.

ΔΙΑΜΟΝΗ
18 επαύλεις τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Flat TV, DVD player, χρηματοκιβώτιο, κλιματισμός, πισίνα, εξωτερική ντουσιέρα για την πισίνα, ηλεκτρική τσαγέρα, μηχανή παρασκευής καφέ, τοστιέρα, μηχανή σιδερώματος και σιδερώστρα, σεσουάρ μαλλιών, τηλέφωνο, ρόμπες και παντόφλες μπάνιου.

ΠΑΡΟΧΕΣ
Αλλαγή ξένου συναλλάγματος, ταξί, ενοικίαση αυτοκινήτου, γιατρός κατόπιν τηλεφωνήματος, supermarket, δωρεάν σύνδεση wi-fi, ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

ΤΙΜΕΣ
Από €250 η βίλα τριών υπνοδωματίων, χωρίς πρόγευμα.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Να επισκεφτείς το ‘Protaras Ocean Aquarium’.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close