Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε για brunch στην πιο γραφική αυλή της πόλης

Εδώ σερβίρουν πολύ καλό brunch τα πρωινά του σαββατοκύριακου

Δημοσιεύτηκε στις 01 Φεβρουαρίου 2019

Ένα υπέροχο αρχοντικό του 18ου αιώνα στη Λεμεσό (γωνία οδών Ιφιγενείας και Αγίου Ανδρέου), αναπαλαιώθηκε, διακοσμήθηκε κομψά και εντυπωσιακά και μεταμορφώθηκε σε ένα νέο ξενοδοχείο, το  Sir Paul Hotel. Το νέο στολίδι της παλιάς πόλης, πέρα από τα 22 ευρύχωρα δωμάτιά του, με την επιβλητική αρχιτεκτονική, διαθέτει και μία υπέροχη εσωτερική αυλή, η οποία φιλοξενεί ένα café-restaurant, που προσφέρεται για ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης με την παρέα και το οποίο είναι ανοικτό και για μη ένοικους του ξενοδοχείου. 

Ο χώρος μάλιστα πέρα από ροφήματα και σνακ, κοκτέιλ και ποτά, προσφέρει και πολύ καλό brunch τα πρωινά του σαββατοκύριακου από τις 11.00-14.00. 

Άλλωστε, ο σεφ του, Παντελής Ηρακλέους (που σπούδασε στην Ελβετία και μαθήτευσε και εργάστηκε σε εστιατόρια και ξενοδοχεία δίπλα σε βραβευμένους με Michelin stars σεφ), διαφοροποιεί κάθε εβδομάδα το μενού του brunch, προσθέτοντας πιάτα φτιαγμένα με εποχιακά υλικά. Στο Sir Paul λοιπόν θα επιλέξεις ανάμεσα 16 διαφορετικά πιάτα (πέρα από τα εποχικά που προστίθενται), ανάμεσά τους κάποια με αβγά (Florentine, Benedict κ.ά.), pancakes, ακόμα και healthy πιάτα, όπως γιαούρτια, ξηρούς καρπούς κ.ά.

Ξεχωρίζουν επίσης τα brioche που είναι όλα φτιαγμένα της στιγμής και σπιτικά, όπως και η σάλτσα Hollandaise, η ομελέτα με μαύρη τρούφα, χαμ και τυρί, καθώς και το pancakes με κομπόστα φράουλας και κόκκινο κρασί. 
Σημείωσε ότι αυτό το σαββατοκύριακο στο μενού με τα εποχικά θα περιλαμβάνεται και πιάτο με κυπριακές μολόσιες, poached eggs και λευκή τρούφα. Αν ωστόσο το μενού περιλαμβάνει το Brioche με αβοκάντο και Chimichurri σος, αυτό να πάρεις! Και υγιεινό και χορταστικό! 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close