Eating News , Εστιατόρια

Δημοφιλής πιτσαρία της Κύπρου, αποκτά το τέταρτό της κατάστημα

H αντίστροφη μέτρηση για το νέο κατάστημα της Pizza Mia έφτασε στο τέλος της!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2019

Η Pizza Mia, μια από τις πιο παλιές πιτσαρίες του νησιού, μόλις άνοιξε ένα ακόμα μαγαζί και έρχεται ακόμη πιο κοντά μας με λαχταριστές πίτσες, μακαρονάδες, σαλάτες και πολλά άλλα!

Πρόκειται για ένα Take Away & Delivery μαγαζί που θα βρεις στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 77, πλησίον πυροσβεστικής. Πρόκειται για τρίτο μαγαζί στην πόλη και το δεύτερο για take away/delivery παραγγελίες αποκλειστικά.

Για παραγγελίες 25 326 999.

Η ιστορία της πιτσαρίας
Η Pizza Mia δημιουργήθηκε το 1990 στη Λεμεσό. Το πρώτο εστιατόριο άνοιξε στη Λεωφόρο Κολωνακίου, πριν από 25 χρόνια, και το πρώτο κατάστημα take away-delivery ακολούθησε το 1991.

Το Σεπτέμβριο του 2011 άνοιξε στη Λεμεσό το dine in εστιατόριο, με ένα ανανεωμένο και καλαίσθητο concept. Στο ισόγειο του εστιατορίου, το οποίο εκτείνεται σε 600 τετραγωνικά μέτρα, λειτουργεί η σάλα, ενώ στο υπόγειο λειτουργεί παιδότοπος, όπου το εκπαιδευμένο προσωπικό του εστιατορίου αναλαμβάνει τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, οι γονείς των οποίων έχουν τη δυνατότητα να τα παρακολουθούν από την τηλεόραση που βρίσκεται στη σάλα.

Επίσης, στον παιδότοπο παρέχεται η δυνατότητα διοργάνωσης παιδικών party γενεθλίων, χωρίς ενοίκιο χρήσης του χώρου, ενώ παρέχουμε το catering των γενεθλίων. Με το concept αυτό, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους, την ίδια ώρα που τα παιδιά τους διασκεδάζουν στον παιδότοπο. Ανά πάσα στιγμή και χωρίς να σηκωθούν από τη θέση τους, οι γονείς παρακολουθούν τα παιδιά τους από την τηλεόραση.

Toν Μάρτιο, τέλος, του 2017 ανοίγει τις πόρτες της και στη Λευκωσία. Το κατάστημα βρίσκεται στην Έγκωμη και συγκεκριμένα στην οδό Ηλία Παπακυριακού 16.

Υψηλή ποιότητα, φρέσκα προϊόντα, φιλική εξυπηρέτηση, οικονομικές τιμές και καλαίσθητο περιβάλλον είναι οι αδιαπραγμάτευτες αξίες πάνω στις οποίες στηρίχθηκε η πολύχρονη εμπιστοσύνη από τους πιστούς μας πελάτες.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close