Cine News , Κινηματογράφος

Όλες οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Οι πρεμιέρες και οι νέες προβολές που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2019

Μια ταινία που δοκιμάζει τα όρια του λογικού και του παράλογου, του επίγειου και του μεταφυσικού κόσμου, ένα νορβηγικό φίλμ καταστροφής του John Andreas Andersen, "sequel" του "The Wave" και ένα animation με το αγαπημένο σκυλάκι της βασίλισσας Ελισάβετ να το σκάει από το παλάτι είναι οι τρεις πρεμιέρες που βγαίνουν σήμερα Πέμπτη στις κινηματογραφικές αίθουσες. 

The Prodigy
Η Taylor Schilling της δημοφιλούς σειράς 'Orange is the new black', κάνει άλμα στη μεγάλη οθόνη και πρωταγωνιστεί σε μία καλογυρισμένη ταινία τρόμου/επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία Nicholas McCarthy ('At the Devil’s Door') και σενάριο Jeff Buhler ('Pet Sematary'). Η Schilling υποδύεται την Sarah, μια μητέρα που παρατηρεί πως ο γιος της Miles (τον οποίο υποδύεται ο πιτσιρικάς Jackson Robert Scott που γνωρίσαμε στο 'It') ένα ευφυές και ιδιόρρυθμο αγόρι του οποίου η συμπεριφορά και η αντίληψη διαφέρει εξαιρετικά από εκείνη των συνομηλίκων του, εμφανίζει περίεργη συμπεριφορά, σαν να τον έχει καταλάβει μια υπερφυσική οντότητα με πολύ σκοτεινές και βίαιες προθέσεις για τον υπόλοιπο κόσμο. Έτσι αποφασίζει να απευθυνθεί σε έναν ειδικό ψυχοθεραπευτή, ξεκινώντας ένα μακρύ ταξίδι προς την αλήθεια, με την πραγματικότητα και τη φαντασία να συμφύρονται επικίνδυνα. Η ηρωίδα, ως μητέρα, καλείται να ζυγίσει την αγάπη για το παιδί της και από την άλλη, την ανησυχία της για την μακάβρια απόκοσμη μεταστροφή του μικρού... Μια ταινία που θα λατρέψουν οι λάτρεις του είδους, αφού δοκιμάζει τα όρια του λογικού και του παράλογου, του επίγειου και του μεταφυσικού κόσμου, με μοναδική μαεστρία από τον Nicholas McCarthy. 
K Cineplex (The Mall of Cyprus ) 19.45
K Cineplex (Λευκωσία) 19.45
K Cineplex (Λεμεσός ) 19.45
K Cineplex (Λάρνακα) 19.45
K Cineplex (Kings Avenue – Πάφος) 19.45, 22.15
RIO 19.45, 22.10

The Quake
Το 1904, ένας σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε το Όσλο. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στο "Ρήγμα του Όσλο" το οποίο εκτείνεται κάτω από την πρωτεύουσα της Νορβηγίας. Σεισμοί μικρότερου μεγέθους εξακολουθούν να συμβαίνουν στην περιοχή ακόμα και σήμερα. Οι γεωλόγοι δεν είναι απολύτως σίγουροι, αλλά υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι ένας εξαιρετικά ισχυρός σεισμός είναι πολύ πιθανό να συμβεί στο κοντινό μέλλον στο Όσλο. Το πότε θα συμβεί αυτό, κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει με σιγουριά. Ίσως σε 100 χρόνια, ίσως σε 10 χρόνια, ίσως αύριο... Νορβηγικό φίλμ καταστροφής του John Andreas Andersen. Το "The Quake", διαθέτει τους ίδιους σεναριογράφους, παραγωγούς και πρωταγωνιστές με την αξιόλογη ταινία "The Wave" που κυκλοφόρησε το 2015.
K Cineplex (The Mall of Cyprus ) 20.00, 22.15
K Cineplex (Λευκωσία) 20.00, 22.15
K Cineplex (Λεμεσός ) 20.00, 22.15
K Cineplex (Λάρνακα) 20.00, 22.15
K Cineplex (Kings Avenue – Πάφος) 20.00, 22.15
RIO 19.45, 22.00

Corgi: Το Σκυλάκι της Βασίλισσας
Η συναρπαστική περιπέτεια του Ρεξ, του αγαπημένου σκύλου της βασίλισσας, που το σκάει από το παλάτι και βρίσκεται αβοήθητος σε ένα καταφύγιο σκύλων στο Λονδίνο. Εκεί θα μπλέξει σε ένα κλαμπ κυνομαχιών γεμάτο άγρια αδέσποτα και θα μάθει πως για να γίνει ο πρώτος σκύλος θα πρέπει να το κερδίσει με την αξία του. Κατά τη διάρκεια του επικού ταξιδιού του για να βρει τη βασίλισσα, ο Ρεξ θα ερωτευτεί, θα ενηλικιωθεί και θα ανακαλύψει τον αληθινό του εαυτό.Από τον πρωτοπόρο του 3D animation Ben Stassen, σκηνοθέτη των επιτυχημένων animation "Ροβινσώνας Κρούσος", "Το Μαγικό Σπίτι" και "Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα", έρχεται ένα corgi που θα αγαπήσουν όλοι! H ταινία "The Queen's Corgi" ("Corgi: Το Σκυλάκι της Βασίλισσας") θα προβληθεί μόνο μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.  Ακούγονται: Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Ντίνος Σούτης, Φώτης Πετρίδης, Λίλα Μουτσοπούλου, Γιάννης Στεφόπουλος, Γιάννης Υφαντής, Σοφία Παναηλίδου, Βασίλης Μήλιος, Στεφανία Φιλιάδη, Δημήτρης Παπαδάτος.
(GR)
K Cineplex (The Mall of Cyprus ) 17.15 μόνο σ/κ 11.15, 13.15, 15.15
K Cineplex (Λευκωσία) 17.15 σ/κ επίσης 15.15
K Cineplex (Λεμεσός )17.15 σ/κ επίσης 15.15
K Cineplex (Λάρνακα) 17.15 σ/κ επίσης 15.15
K Cineplex (Kings Avenue – Πάφος) 17.15 μόνο σ/κ 11.15, 13.15, 15.15
RIO μόνο σ/κ 15.30, 17.30

ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ 

Το "Abril Despedaçado" στο Σινεμά ΡΙΟ 3
Μια εξαιρετική και βαθιά ανθρώπινη ταινία του Βραζιλιάνου σκηνοθέτη Walter Salles ("The Motorcycle Diaries"), βασισμένη στο μυθιστόρημα του μεγάλου Αλβανού συγγραφέα Ismail Kadare.  Στις μαγευτικές πεδιάδες της Βορειοανατολικής Βραζιλίας, ο Τόνιο, πρωτότοκος γιός της οικογένειας Μπρέβες, είναι αποφασισμένος να λάβει τα ηνία στην βεντέτα που εξελίσσεται εδώ και χρόνια με την γειτονική οικογένεια Φερέϊρα. Η απρόσμενη έλευση ενός περιοδεύοντος τσίρκου και ο έρωτας που εκτυλίσσεται ανάμεσα στον Τόνιο και την γοητευτική Κλάρα, θα δώσει μια νέα πνοή στην μέχρι τώρα ταραχώδη ζωή του. Με την ενθάρυνση του Πάκου, του μικρότερου αλλά υπερπροστατευτικού αδελφού του, ο Τόνιο θα τολμήσει να κοιτάξει πέρα από τους φραγμούς που ορίζουν τα αυστηρά ήθη και το χρόνιο μίσος, και θα αντικρύσει το μέλλον με διαφορετικό βλέμμα. Ένας φόρος τιμής στην αδελφική αγάπη και τον έρωτα. Μια άσβεστη οικογενειακή βεντέτα, ένας αδίστακτος κόσμος, ένα παγιδευμένο αγόρι με προκαθορισμένη μοίρα. Ένα περιοδεύον τσίρκο φέρνει την σωτηρία. Ο λατινοαμερικάνικος μαγικός ρεαλισμός αναγεννιέται...

Η ταινία  "Abril Despedaçado" έρχεται στο Σινεμά ΡΙΟ 3 στη Λεμεσό από την Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στις 20.15. 

Las Herederas (Οι Κληρονόμοι) στο Cine Studio
Η Chela και η Chiquita, δύο γυναίκες που προέρχονται από ευκατάστατες οικογένειες, συμβιώνουν για δεκαετίες. Τα χρέη, τις αναγκάζουν να πουλήσουν κάποια από τα αντικείμενα που έχουν κληρονομήσει, αλλά η τράπεζα τις κατηγορεί για απάτη, στέλνοντας την Chiquita στη φυλακή. Η ταινία κέρδισε 3 βραβεία στο φετινό φεστιβάλ του Βερολίνου και αποτελεί την επίσημη πρόταση της Παραγουάης για το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας 2019.

Το "Las Herederas" (Οι Κληρονόμοι) του Παραγουανού σκηνοθέτη Marcelo Martinessi θα προβληθεί την Παρασκευή 22 και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Cine Studio στη Λευκωσία. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close