Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2019
O Πρώτος Μουσικός Σταθμός σας δίνει ραντεβού και φέτος στο γνωστό σημείο, τη Μουσική Σκηνή RED, την Τετάρτη 6 Μαρτίου, και σας προσκαλεί να γιορτάσουμε παρέα, με το διάσημο REVUE SHOW των θρυλικών BONEY M και τον δημοφιλή STAN ANTIΠΑΡΙΩΤΗ με την ορχήστρα του.
SUPER 21st BIRTHDAY PARTY με καρναβαλική διάθεση για μασκαρεμένους ή μη. Η είσοδος στο πάρτι θα είναι μόνο με VIP ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ που οι ακροατές του SUPER FM μπορούν να διεκδικήσουν με απλό τρόπο. Κάνοντας ΑDD τον VIBER AΡΙΘΜΟ ΤΟΥ SUPER FM 99 104 8 88 και στέλνοντας μήνυμα τη λέξη ‘PARTY’ διεκδικείς κι εσύ διπλή πρόσκληση.
Οι BONEY M ΤΗΕ REVUE SHOW είναι συνεχιστές του θρυλικού συγκροτήματος που μεσουράνησε στα τέλη της δεκαετίας του 70 με τις τεράστιες disco επιτυχίες του. Οι τραγουδίστριες του THE REVUE SHOW ήταν στο γκρουπ που σχημάτισε ο αδικοχαμένος frontman των ΒΟΝΕΥ Μ, Bobby Farrell, που είναι ο μεγάλος απών από την ανανεωμένη σύνθεση του γκρουπ. Στο σόου που θα απολαύσουμε στο RED θα ακουστούν αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια τους, όπως τα “Daddy Cool”, “Rasputin”, “Rivers of Babylon”, “Ma Baker” “Brown Girl In The Ring” και άλλα.
Μετά την εμφάνιση των BONEY M THE REVUE SHOW αναλαμβάνει να συνεχίσει τη διασκέδαση ο STAN ANTIΠΑΡΙΩΤΗΣ. Το δημοφιλές «παράξενο παιδί» θα μας ξεσηκώσει με επιτυχίες του όπως το «Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει», το «Χτύπα» το «Τώρα Λείπω» και το πρόσφατο single του «Τετράγωνα» αλλά και με ένα άκρως ανεβαστικό λαϊκό πρόγραμμα, μαζί με την ορχήστρα του.
Στείλτε μήνυμα, κερδίστε προσκλήσεις και γιορτάστε μαζί με τον SUPER σε ένα ξέφρενο πάρτι.
Έναρξη προγράμματος: 21:00
Υποστηρικτές: PANSTROMASEW & ΒΟΜΒΑΥ SAMPPHIRE
-
Μουσική Σκηνή Red
06 Μαρτίου 2019
Σχετικά


Στο εμβληματικό εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων, στο Κάβο Γκρέκο, θα συμβεί κάτι πολύ ξεχωριστό
Μουσική σε ένα σκηνικό όπου η φύση, η πίστη και η τέχνη συνυπάρχουν αρμονικά

Ετοιμάσου για μία μουσική διαδρομή στα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης
Πάμε να γιορτάσουμε μαζί αυτή τη μουσική γιορτή — με φίλους, οικογένεια ή απλώς ως λάτρεις της μουσικής και του καλοκαιριού.


Η προπώληση των εισιτηρίων για το Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ, μόλις ξεκίνησε
Το φεστιβάλ παρουσιάζει φέτος 12 μεγάλες συναυλίες

Έρχεται την Κυριακή το 2ο Pernera Street Music Festival
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μουσική σε εννέα διαφορετικές σκηνές που θα στηθούν στη μέση του δρόμου

Το Theama ανακοίνωσε την επόμενη μεγάλη συναυλία του!
Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή του

Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Το φεστιβάλ, που θα μετατρέψει το Minthis Resort στην Πάφο σε έναν ζωντανό χώρο μουσικής και τέχνης.

Έρχεται για άλλη μία καλοκαιρινή συναυλία ο Έλληνας ράπερ Wang, στη Λευκωσία
Μία βραδιά με τον πολυπλατινένιο καλλιτέχνη

νύχτα ΣτΑσου…: Κώστας Μακεδόνας & Χριστιάνα Γαλιάτσου στον Κάτω Δρυ
Μία βραδιά γεμάτη μουσική, φαγητό και κρασί!

Windcraft Music Fest: Πνευστά, τζαζ, παράδοση και ηλεκτρονικοί ήχοι σε μια ξεχωριστή μουσική γιορτή
Όλες οι συναυλίες που θα "παίξουν" στο φετινό φεστιβάλ

Το 2ο Pernera Street Music Festival θα γεμίσει τον Πρωταρά με μουσικούς!
Απόλαυσε μουσική σε 9 διαφορετικές σκηνές που θα στηθούν στη μέση του δρόμου