Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

So Nice Boutique Suites

Είναι στ’ αλήθεια τόσο ωραίες αυτές οι σουίτες.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2013

Αντικατοπτρίζουν την παραδοσιακή πολυτέλεια και την ελληνική κουλτούρα μέσα από το λευκό και το γαλάζιο. Θεωρούνται από τα ομορφότερα και πιο σικάτα συγκροτήματα στην περιοχή της Αγίας Νάπας, αφού διαθέτει μόνο superior και beach block σουίτες με ιδιωτικές πισίνες, jacuzzi και roof garden βεράντα. Η lagoon πισίνα του, στη μέση του συγκροτήματος δίνει μια ιδιαίτερη γραφικότητα στο χώρο, ενώ οι καταπράσινοι κήποι, που καταλήγουν στην ξανθή αμμουδιά της καταγάλανης, βραβευμένης με Γαλάζια Σημαία, παραλίας Λάντα, δημιουργούν ένα εξωτικό τοπίο με σμαραγδένια αξία. Κάθε σουίτα έχει τη δική της ταυτότητα, υπέροχη θέα στους κήπους, τη lagoon πισίνα και/ή τη θάλασσα. Αν και είναι διακοσμημένες με μοντέρνα έπιπλα, εντούτοις ο νησιωτικός χαρακτήρας από το τιρκουάζ, το πορτοκαλί, το kiwi και το λευκό είναι διάχυτος διακριτικά και εύστοχα. Γιατί αποτελούν όλα ένα μείγμα αποχρώσεων που παραπέμπει στα φωτεινά χρώματα του μεσογειακού ήλιου και της θάλασσας. Το πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο εστιατόριο ‘Blu Pool Restaurant’, πρώην ‘El Greco’, προσφέρει φαγητό, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και μια μεγάλη γκάμα ντόπιας και διεθνούς κουζίνας με καθημερινό πρόγευμα, live cooking show, a la carte menu και μπουφέ δίπλα στην πισίνα. Το ολοκαίνουργιο, ντιζαϊνάτο ‘Chill Out Lounge’ σερβίρει, δίπλα στους καταπράσινους κήπους και τη θάλασσα, διάφορα platters, finger food, sushi και ναργιλέ. Οι λάτρεις της υγιεινής διατροφής θα αναζωογονηθούν, με φρέσκους χυμούς, low fat yogurts, παγωτά και healthy σάντουιτς στο ‘Healthy Beach Bar’. Όσο για τις γαμήλιες εκδηλώσεις το ‘Beach Front Wedding Venue’, του συγκροτήματος, αποτελεί έναν από τους πιο ονειρικούς προορισμούς, προσφέροντας με γενναιοδωρία ό,τι ζητήσει η ψυχή σου.

ΔΙΑΜΟΝΗ
6 beach σουίτες με ιδιωτικές πισίνες, jacuzzi και roof garden βεράντες, 54 studios και σουίτες ενός υπνοδωματίου με θέα τους τροπικούς κήπους, την πισίνα και τη θάλασσα.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Δορυφορική LCD τηλεόραση, ηλεκτρονική θυρίδα ασφαλείας, τηλέφωνο με απευθείας σύνδεση, δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο, πλήρως επιπλωμένη ιταλική κουζίνα, ψυγείο, σίδερο ατμού, λουτρό (en suite bathroom) και αιθέρια έλαια, restabetic ντιβάνια, μπαλκονόπορτες με ηχομονωτικά τζάμια, κλιματισμός, ενδοδαπέδια θέρμανση, μπουρνούζια και παντόφλες μπάνιου και πετσέτες παραλίας.

ΠΑΡΟΧΕΣ
3 εστιατόρια, 1 beach bar, 1 lounge, 1 πισίνα, room service, porter service, concierge, σύνδεση internet, παιχνιδότοπος, beach volley, mini football, water sports centre, supermarket και beach front wedding venue.

ΤΙΜΕΣ
Από €178 η junior garden view σουίτα, για δύο άτομα με πρόγευμα.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Διάφορα water sports στην παραλία Λάντα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close