Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Elias Beach Hotel

Υπέροχες στιγμές … δίπλα στη θάλασσα!

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2013

To ‘Elias Beach Hotel’ στη Λεμεσό, μέλος των ‘Kanika Hotels’, είναι η καλύτερη επιλογή για πλουσιοπάροχες κοινωνικές εκδηλώσεις που αποπνέουν μια ζεστή ατμόσφαιρα κι ένα φιλικό χαρακτήρα, διατηρώντας άψογη ποιότητα και εξυπηρέτηση. Τα 175 δωμάτια και οι διάφοροι άλλοι κοινόχρηστοι χώροι χαρίζουν πλέον στους επισκέπτες έναν αέρα καινοτομίας και περισσότερης άνεσης. Αυτή η ανανεωμένη ξενοδοχειακή μονάδα προσφέρει μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και πολλούς χώρους ψυχαγωγίας. Από το ανακαινισμένο ‘Serenity Health Club & Spa’, απαραίτητος πυρήνας για να χαλαρώσεις με προϊόντα marine based spa, μέχρι τα δωμάτια, τις αίθουσες και τα εστιατόρια. Η πρόσφατα ανακαινισμένη αίθουσα ‘Europa Hall’ αποτελεί την ιδανική λύση τόσο για επιχειρηματικά συνέδρια, σεμινάρια και συνεστιάσεις όσο και για άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Τα επαγγελματικά συστήματα φωτισμού και ήχου  της αίθουσας μετατρέπουν το χώρο ανάλογα με τις ανάγκες σου. Η αίθουσα ‘Havana’ είναι ένας πολυδύναμος χώρος εκδηλώσεων που βρίσκεται στο επίπεδο της πισίνας και δημιουργήθηκε με σκοπό να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς φιλοξενούμενους. Η λειτουργικότητά της σε συνδυασμό με την απαράμιλλη αισθητική της, την έχουν καθιερώσει ως την πρώτη επιλογή, είτε πρόκειται για κοινωνικές είτε για επαγγελματικές εκδηλώσεις. Η αίθουσα ‘Havana’ είναι, επίσης, κατάλληλη για παιδικά γενέθλια, δεξιώσεις ή πάρτι με ποτό και καναπεδάκια, επίσημα δείπνα ή μπαρ-πάρτι και μικρά συνέδρια. Ο υψηλών προδιαγραφών χώρος σε συνδυασμό με τις προτάσεις του εξειδικευμένου προσωπικού του ξενοδοχείου, υπόσχονται πλήρη επιτυχία. Είναι ένα από τα μοναδικά ξενοδοχεία στην Κύπρο με αποβάθρα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ονειρεμένες εκδηλώσεις, σ’ ένα μαγευτικό μεσογειακό περιβάλλον, με θέα τη θάλασσας, μέσα στον ήχο των κυμάτων και κάτω από τη δροσιά της θερινής νύχτας. Η γαστρονομία εδώ είναι επίσης αρκετά ψηλή. Το πρόσφατα ανανεωμένο ‘Flavors Restaurant’ λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με διεθνή κουζίνα, πλούσιο μπουφέ και live cooking.Το ‘Amadeus’ συνδυάζει γκουρμέ γεύσεις και μια μεγάλη ποικιλία κρασιών, ενώ το παραθαλάσσιο ‘Blue Paradise Beach Bar & Restaurant’ σε καλεί να απολαύσεις μεσογειακές γεύσεις δίπλα στο κύμα. Μπορείς να πιεις τον καφέ σου στο ‘Mokka Café’ παρέα με μουσική πιάνου, δοκιμάζοντας λαχταριστά γλυκά και σνακ και το ποτό σου, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, στο ‘Zodiac Cocktail Bar’.

ΔΙΑΜΟΝΗ
119 standard δωμάτια, 23 superior sea view δωμάτια, 13 junior σουίτες, 17 kids sea view σουίτες, 1 executive σουίτα, 1 σουίτα νεόνυμφων.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Βεράντα ή μπαλκόνι, κλιματισμός, σεσουάρ μαλλιών, wireless internet, χρηματοκιβώτιο, δορυφορική TV, ραδιόφωνο, mini bar. 

ΠΑΡΟΧΕΣ
3 εστιατόρια, 3 μπαρ, δωμάτια μη καπνιστών, health club και spa, γυμναστήριο, souvenir shop, κομμωτήριο, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, γήπεδο τένις και squash, επιτραπέζια αντισφαίριση, acqua aerobics, θαλάσσια σπορ, beach volley, θαλάσσιο πόλο, acqua fun, δωμάτιο με ηλεκτρονικά παιχνίδια, kids club, εκκλησάκι και αποβάθρα.

ΤΙΜΕΣ
Από €58 το άτομο με πρόγευμα.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Μαθήματα τοξοβολίας.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close