Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το ζαχαρένιο σπιτάκι των Hans & Gretel, άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της πόλης

Ανοίγει σήμερα ένα μαγαζί όλο γλύκα που θα σε ξετρελάνει

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαρτίου 2019

Το πιο γλυκό και παραμυθένιο concept ανοίγει τις «ζαχαρωτές του πύλες», έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους στη Λάρνακα, η οποία αναμένεται να γεμίσει με μυρωδιές που θα μας… σπάσουν τη μύτη και με απίστευτες λιχουδιές που θα απογειώσουν την έννοια της γλυκιάς απόλαυσης.

Ο λόγος για το μοναδικό θεματικό κατάστημα της Ελλάδας, το Hans & Gretel, που απέκτησε μόλις ένα νέο κατάστημα στην Κύπρο!

Το πρώτο sweet & candy factory του νησιού βρίσκεται στην Δ.Ν. Δημητρίου 16-18, στη Στοά Q CIty Center, στη Λάρνακα και εκεί θα συναντήσετε ένα μοναδικά γλυκό κόσμο, που σίγουρα θα σας αιχμαλωτίσει.

Εμπνευσμένο από το παραμύθι των αδερφών Γκρίμ το μαγαζί "Hans and Gretel", ξεχωρίζει από όλα όσα έχεις δει μέχρι σήμερα.

Στο Hans & Gretel Λάρνακας μικρά και ... μεγάλα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο με όχημα τα πιο εντυπωσιακά γλυκίσματα και να ζήσουν το δικό τους παραμύθι.

Chimney cakes, παγωτό κάθε λογής, ζαχαρωτά, σοκολατένιες αμαρτίες, αφράτες βάφλες, γρανίτες, μαλλί της γριάς και δεκάδες άλλες ονειρεμένες επιλογές μαγειρεύονται στο «τσουκάλι» της μάγισσας, ικανοποιώντας κάθε ουρανίσκο!

Το Hans & Gretel μας συστήθηκε στον πεζόδρομο της Αδριανού, στο Μοναστηράκι, το 2017 και από τότε εξελίσσεται σταθερά και αναπτύσσει νέα σημεία franchise σε Ελλάδα και Κύπρο. Πρόκειται για το μοναδικό sweet & candy factory της Ελλάδας, που προσελκύει διαφορετικά κοινά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αυξάνοντας έτσι την επισκεψιμότητα και κατ’ επέκτασιν, το κέρδος κάθε καταστήματος της πιο γλυκιάς... αλυσίδας.

Πληρ. 24 650600.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close