Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαΐου 2019
Η αντίστροφη μέτρηση για τον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον έχει ήδη αρχίσει αφού μας χωρίζουν μόλις λίγες μέρες για τη μεγάλη μουσική διοργάνωση της Ευρώπης. Το Τελ Αβίβ, η πόλη που διοργανώνει φέτος τον διαγωνισμό έχει ήδη ξεκινήσει να υποδέχεται τις πρώτες αποστολές ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Κύπρος.
Η κυπριακή αποστολή ήταν από τις πρώτες που έφτασαν εκεί, δεδομένου ότι η συμμετοχή της χώρας μας είναι και αυτή που θα ανοίξει όχι μόνο το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς του Πρώτου Ημιτελικού την Τρίτη 14 Μαΐου αλλά και την αυλαία των πρώτων τεχνικών προβών για φέτος.
Η εκπρόσωπος του νησιού μας Τάμτα, μαζί με την ομάδα της από την Minos EMI και την Erodios Live κατέφθασαν νωρίτερα σήμερα στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπως μας ενημερώνει το επίσημο site του OGAE Greece προκειμένου να ταξιδέψουν στο Τελ Αβίβ, όπου θα συναντήσουν τα υπόλοιπα μέλη της κυπριακής αποστολής πριν ετοιμαστούν όλοι μαζί πυρετωδώς για την αυριανή, πρώτη τους πρόβα στις 10.00 το πρωί.
Ιδιαίτερα χαμογελαστή και ευδιάθετη, η τραγουδίστρια του «Replay» έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο σχετικά με το ταξίδι της αλλά και τα συναισθήματά της εν όψει του διαγωνισμού.
Δεν νιώθω καθόλου αγχωμένη
Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, η Τάμτα δεν νιώθει καθόλου αγχωμένη αλλά αντιθέτως ενθουσιασμένη για το ταξίδι που πρόκειται να ζήσει ενώ αποκάλυψε ότι κουβαλάει μαζί της οχτώ (!) βαλίτσες. Μεταξύ άλλων, στο Τελ Αβίβ θα βρίσκονται η μητέρα της αλλά και η κόρη της Άννυ, γεγονός που της προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη χαρά. Σχετικά με τα προγνωστικά και τα στοιχήματα, ξεκαθάρισε ότι δεν τα παρακολουθεί καθόλου καθώς θεωρεί πως όλα αυτά είναι ένα κομμάτι με το οποίο ασχολούνται περισσότερο οι υπόλοιποι (δημοσιογράφοι, αποστολές, fans) και όχι οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν το θέμα της Eurovision κάπως πιο συναισθηματικά! Άλλωστε, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, έχουμε δει πάρα πολλές φορές, να αλλάζουν οι θέσεις και οι αποδόσεις των στοιχημάτων τη περίοδο των προβών, προτρέποντας έτσι τον κόσμο να μη δίνει μεγάλη βαρύτητα σε αυτά.
Μεταξύ άλλων, η Τάμτα έδειξε να είναι αρκετά αισιόδοξη και καθόλου στρεσαρισμένη σχετικά με την εμφάνισή της στη πρώτη θέση του Ημιτελικού, θεωρώντας όλη αυτή τη κατάσταση ως ακόμη μία πρόκληση στη ζωή της που της δίνει δύναμη και την πωρώνει! Κλείνοντας τις δηλώσεις της, η αγαπημένη στον κόσμο τραγουδίστρια και performer δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά την Ελλάδα και το Ελληνικό κοινό που της έδωσαν την ευκαιρία αλλά και τις βάσεις για να φτάσει στο σημείο που η ίδια έχει καταφέρει να φτάσει καλλιτεχνικά σήμερα.
Δείτε τις δηλώσεις της στο σχετικό video.
Σχετικά

Minthis Music Festival 2025: 5 αξέχαστες νύχτες μουσικής, σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό
Μια Συμφωνία Κομψότητας και Πολιτισμού

Οι Μέλιsses έρχονται Κύπρο, για το πιο hot πάρτι!
Το κορυφαίο beach bar της Λάρνακας γιορτάζει με το κορυφαίο ελληνικό συγκρότημα

Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή ετοιμάζουν το απόλυτο πάρτι στην Κύπρο
Θα είναι αυτή η συναυλία της χρονιάς;

Οι Πυξ Λαξ σε καλοκαιρινή περιοδεία: Δύο στάσεις στην Κύπρο
Δύο αξέχαστες συναυλίες και να εκφράζουν όλα όσα θέλουμε να πούμε για παλιές και νέες αγάπες.

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου ταξιδεύει στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην Μικρή Άρκτο
Αυτή τη φορά με το solo project το οποίο κατά καιρούς παρουσιάζεΙ
Άλλη μια μεγάλη επιτυχία της Ακαδημίας της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου
Φτάνοντας κοντά στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους, η Ακαδημία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου, μαζεύει τις επιτυχίες της χρονιάς

Eurovision 2025: Το The Model ένα προηγμένο σύστημα προβλέψεων προβλέπει τον φετινό νικητή
Οριακά στον τελικό η Ελλάδα, λίγο καλύτερα η Κύπρος

Μάθαμε ποιος καλλιτέχνης θα τραγουδήσει στο Φεστιβάλ Γάλακτος
Ένα μεγάλο όνομα θα ανέβει και φέτος στη σκηνή


Συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα και το Μουσικό Σχολείο Λάρνακας
Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι

PSY: Η ζωή του μετά το παγκόσμιο φαινόμενο Gangnam Style
Ήταν 2012 όταν ο άγνωστος στον περισσότερο κόσμο PSY έκανε όλο τον πλανήτη να χορεύει Gangnam Style. Πού είναι και τι κάνει σήμερα;

Στον Μόλο Λεμεσού στήνεται το πιο καυτό πάρτι με Afro και Latin ρυθμούς
Ένα sunset session γεμάτο καλοκαιρινή διάθεση και ατέλειωτη διασκέδαση