Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαΐου 2019
Ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για φέτος, η Ρωσία, πραγματοποίησσε σήμερα την πρώτη της τεχνική πρόβα. Ο Sergey Lazarev, παλιός γνώρισε του διαγωνισμού επέστρεψε στη Γιουροβίζιον διεκδικώντας τη νίκη με το τραγούδι "Scream".

Στην σκηνή έχει τοποθετηθεί μία κατασκευή από 9 πλαίσια ορθογώνια. Ο τραγουδιστής είναι ντυμένος στα λευκά (πουκάμισο, παντελόνι, παπούτσια όλα λευκά) όπως και το δάπεδο είναι φωτισμένο με λευκό χρώμα. Στο πίσω φόντο της σκηνής επικρατεί βροχή, κεραυνοί και σκούρο μπλε χρώμα. Στην αρχή ο Sergey βρίσκεται στα δεξιά της σκηνής και έξω από την κατασκευή και ξεκινάει να τραγουδάει. Μετά ανεβαίνει πάνω στην κατασκευή και καθώς προχωράει στο κέντρο αντικατοπτρίζεται ο ευατός του σαν να καθρεφτίζεται. Πίσω στα γραφικά παρατηρούμε πολύ γρήγορες εναλλαγές αστερισμών σαν να είναι στο διάστημα.
Ο τραγουδιστής όταν ανεβαίνει στην κατασκευή και σταματάει στον πρώτο καθρέφτη-πλαίσιο κοιτάζει τον ευατό του μέσα, μετά γυρνάει και κοιτάζει το κοινό. Στη συνέχεια παρατηρούμε τον ίδιο στους υπόλοιπους 8 καθρέφτες (8 είδωλα). Μετά το πρώτο ρεφρέν τα 8 είδωλα δρουν αυτόνομα, ενώ ο τραγουδιστής βρίσκεται στο κεντρικό μπροστά. Αφού τελειώσει και το δεύτερο κουπλέ, φωτίζεται έντονα το κεντρικό πλαίσιο, τα άλλα 8 είδωλα χάνονται και φαίνονται σκοτεινά τα πλαίσια και εμφανίζεται μόνο βροχή και στον καθρέφτη και πίσω στα γραφικά. Και αυτό συνεχίζεται μέχρι το δεύτερο ρεφρέν…όπου εμφανίζονται ξανά τα 8 είδωλα, τα οποία βρέχονται από τη βροχή.

Στη γέφυρα του κομματικού (όπου ακούγονται τα τύμπανα) εξαφανίζονται όλα και έχουμε μόνο τον Sergey στη μέση και τα είδωλα αναπαριστούν τις αληθινές κινήσεις του πλέον. Προχωράει στο κέντρο, σβήνουν σιγά σιγά οι αντικατοπτρισμοί και στη τελική κορώνα σαν να σπάει ένας καθρέφτης.
Φωνητικά στην πρώτη πρόβα ήταν αρκετά καλός, στις επόμενες δύο βελτιώθηκε περισσότερο. Γενικώς άργησε πάρα πολύ η όλη πρόβα του καθώς τους πήρε περίπου 20 λεπτά να στήσουν τα σκηνικά. Προφανώς τους ενδιέφερε το οπτικό κομμάτι να τεστάρουν περισσότερο συγκριτικά με το φωνητικό.
Πηγή: ogaegreece.com
Σχετικά
Πέθανε η εμβληματική τραγουδίστρια Μαρινέλα
Η κορυφαία τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της, ολοκληρώνοντας μια πορεία δεκαετιών στο ελληνικό τραγούδι.
ZAZZA Music Theater: Η εκρηκτική Ελληνίδα τραγουδίστρια που θα μας διασκεδάσει το Πάσχα
Ένα δυναμικό live πρόγραμμα με αγαπημένες επιτυχίες, έντονο ρυθμό και αληθινή διασκέδαση κάνει πρεμιέρα το Πάσχα και υπόσχεται αξέχαστες βραδιές
Άννα Βίσση: Μεγάλο φινάλε για μια δεκαετία στο Hotel Ερμού
Στις 4 Απριλίου η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ρίχνει αυλαία σε δέκα χρόνια ανεπανάληπτων εμφανίσεων, σε μια βραδιά που αναμένεται γεμάτη ένταση, συγκίνηση και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.
Η Άννα Βίσση εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία της, παρουσιάζοντας τη Vission Music
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο της label σε συνεργασία με τη Δήμητρα Κούστα
Μια βραδιά γεμάτη retro, disco, funk και rock επιτυχίες στη Λάρνακα
Oι Time Surfers Party Band επιστρέφουν για μια βραδιά γεμάτη non-stop επιτυχίες από τις δεκαετίες του ’70, ’80, ’90 και ’00
Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος (και) στη Λάρνακα
Ανακοινώθηκε και δεύτερο "Μέτρημα" στην Κύπρο
Πασχαλινές συναυλίες από τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου με το «Requiem» του Τζον Ράτερ
Το «Requiem» του Ράτερ ξεδιπλώνεται σε επτά μέρη
The Model: Αυτή η χώρα θα νικήσει στη Eurovision 2026 – Ποιες θα βρεθούν στην πρώτη 5άδα
Οι προβλέψεις που προκαλούν μια μικρή ανησυχία...
Η Κατερίνα Στανίση στην Κύπρο για ένα βράδυ
Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια σε ένα live που δεν πρέπει να χάσεις
Ο Σωκράτης Σινόπουλος στο 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας
Ο μουσικοσυνθέτης θα είναι καλεσμένος σε δύο δράσεις οι οποίες είναι ανοικτές τόσο για επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς όσο και για το ευρύ κοινό