Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2019
Το πρώτο Wolfgang’s Steakhouse by Wolfgang Zwiener στην Ευρώπη ετοιμάζεται να υποδεχθεί το γαστρονομικό κοινό της Κύπρου και τους απανταχού λάτρεις του κόκκινου κρέατος τον Ιούνιο, στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, με το σήμα - κατατεθέν του: το άριστης ποιότητας βοδινό κρέας USDA Prime Black Angus.
Το ξακουστό αμερικάνικο steakhouse και αγαπημένο στέκι διασήμων ιδρύθηκε από τον Wolfgang Zwiener, τον γιο του, Peter, και τους συνεργάτες τους πριν από 15 χρόνια, με το άνοιγμα του πρώτου Wolfgang’s Steakhouse στο Park Avenue της Νέας Υόρκης. Μετά τη μεγάλη επιτυχία στο Μανχάταν, τα εστιατόρια εξαπλώθηκαν στην Αμερική (Νέα Υόρκη, Μπέβερλι Χιλς, Γουαικίκι, Μαϊάμι, Σόμερβιλ, NJ) και την Ασία (Τόκιο, Οσάκα, Φουκουόκα, Σεούλ, Μανίλα, Πεκίνο, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη).


Το πασίγνωστο εστιατόριο, που υπερηφανεύεται για το σίτεμα ξηρής ωρίμανσης του βοδινού κρέατος για τουλάχιστον 28 μέρες σε ειδικούς χώρους εντός του εστιατορίου, θα προσφέρει στο κοινό της Κύπρου τη χαρακτηριστική γευστική εμπειρία του με το πιο αυθεντικό και εύγευστο steak ξηρής ωρίμανσης χρησιμοποιώντας μόνο USDA Prime beef. Το κρέας, αφού περάσει τη διαδικασία ωρίμανσης, κόβεται σε γενναιόδωρες φέτες, μαγειρεύεται στο γκριλ σε πάνω από 800 βαθμούς Κελσίου και σερβίρεται σε καυτό πιάτο για να διατηρεί τα αρώματα και τη γεύση του. Τα αγαπημένα του μενού περιλαμβάνουν το Porterhouse, το Bone-in Sirloin, το Rib Eye και το Filet Mignon, διαχρονικά πιάτα που υπερέχουν χάρη στη ζουμερή και χυμώδη γεύση τους.
«Η Λεμεσός αποτελεί ένα πολυπολιτισμικό και επιχειρηματικό κέντρο με μια ταχέως αναπτυσσόμενη γαστρονομική σκηνή που προσελκύει λάτρεις του καλού φαγητού», αναφέρει ο Peter Zwiener. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα εμπλουτίσουμε και θα αναδείξουμε ακόμη περισσότερο τη γευστική εμπειρία σε αυτή την κοσμοπολίτικη πόλη, παρουσιάζοντας μια νέα, ποιοτική επιλογή εστίασης στην Κύπρο με εξαιρετικό service από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό».
Η εσωτερική διακόσμηση του εστιατορίου θα αποτελεί φόρο τιμής στο αυθεντικό νεοϋορκέζικο Wolfgang’s Steakhouse και θα διαθέτει το χαρακτηριστικό δάπεδο καρυδιάς, ιταλικούς πολυελαίους, πλούσια στοιχεία από ξύλο και ένα κλασικό νεοϋορκέζικο μπαρ, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους μετά το γεύμα. Η νεοκλασική διακόσμηση θα περιλαμβάνει επίσης μοναδικά ψηφιδωτά στην οροφή και suede ταπετσαρία στους τοίχους, δημιουργώντας μια μοναδική και κομψή ατμόσφαιρα στον χώρο.
Μπορεί το τρυφερό κρέας να κλέβει αδιαμφισβήτητα την παράσταση στο Wolfgang’s Steakhouse, αλλά το μενού περιλαμβάνει επίσης διάφορα ορεκτικά, φρέσκα θαλασσινά και συνοδευτικά πιάτα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απογειώσουν την παλέτα τους δοκιμάζοντας ορεκτικά όπως το λαχταριστό Crab Cake του Wolfgang – γενναιόδωρες, ελαφρώς παναρισμένες μερίδες καβουρόψιχας – ή το εντυπωσιακό και ολόφρεσκο πιάτο θαλασσινών που είναι ιδανικό για να το μοιραστεί μια παρέα.
Το μενού περιλαμβάνει μια σειρά λαχταριστών συνοδευτικών για το στέικ, όπως Creamed Spinach, γερμανικές πατάτες ή κρεμμύδια σωτέ, ενώ όσοι επιθυμούν να αποφύγουν το κόκκινο κρέας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια ποικιλία φρέσκων θαλασσινών όπως αστακό, φιλέτο τόνου ή τρυφερό σολομό στο γκριλ. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με μια πληθώρα επιλογών από αυθεντικά αμερικάνικα επιδόρπια, όπως το σπιτικό New York Cheesecake, το λαχταριστό Pecan Pie ή το εκρηκτικό Lime Pie, και μια πλούσια λίστα κρασιών που πλαισιώνεται από μια εντυπωσιακή συλλογή από διεθνή ουίσκι και άλλα οινοπνευματώδη ποτά.
Σχετικά
1+1 δωρεάν στα Starbucks (μόνο για σήμερα)
Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας με τον πιο λαχταριστό τρόπο!
Το απόλυτο dinner guide: 10 κομψές επιλογές σε όλο το νησί
Επιλογές που συνδυάζουν ατμόσφαιρα, ποιότητα και εμπειρία, που σίγουρα αξίζει να ζήσεις
Το 1ο οινοποιείο στην Ελλάδα με Πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας
Οι πρακτικές του οινοποιείου συμβάλλουν δημιουργία ενός πιο υπεύθυνου και βιώσιμου μέλλοντος για το ελληνικό κρασί.
Ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια για φαγητό στις όμορφες Πλάτρες, ετοιμάζεται να επιστρέψει
Πάμε ξανά για πέστροφα και σούβλα, κάτω από το ψηλό δέντρο των Πλατρών
Τα 10 πιο αυθεντικά απάχικα της Λευκωσίας
Εκεί που το παλιό στέκι συναντά το καλό μεζέ, την αυθεντική παρέα, μπίρα και κρασί
Πήγαμε στο Spin, το νέο pizza spot της Λευκωσίας
Πήγαμε μια βόλτα μέχρι το κέντρο και μπήκαμε στο νέο pizza & vinyl spot, για το οποίο θα ακούσεις να μιλάνε όλοι στην πόλη
Lunch, Βrunch και Swings: Μια διαφορετική έξοδος στη Λεμεσό
Το νέο all-day σημείο συνάντησης της πόλης, βρίσκεται σε ένα ήρεμο περιβάλλον με θέα το πράσινο
Μοναδικές παραδοσιακές πασχαλινές νοστιμιές από τα χέρια της κυρία Κίκας
Με αφορμή το Πάσχα ο παραδοσιακός ξυλόφουρος της γεμίζει τσουρέκια, ψωμιά κολοκύθας και άλλες νομστιμιές
Έρχονται αλλαγές στη λειτουργία των κέντρων εστίασης και διασκέδασης
Μεταξύ άλλων, στο νομοσχέδιο προβλέπονται αλλαγές στην κατηγοριοποίηση των χώρων εστίασης και αναψυχής, στη λειτουργία και αδειοδότησή τους, καθώς και στα ωράρια λειτουργίας τους
Το πάσχα φέτος, το Legouter σας ψήνει την γουρουνιά!
Επιλέξτε από τον κατάλογό του Legouter τα πιάτα που επιθυμείτε και θα σας τα παραδώσουν στο σπίτι σας, παρουσιασμένα σε εκλεπτυσμένες. πιατέλες, ώστε να τα απολαύσετε με άνεση και στυλ.
7 κυπριακά εστιατόρια που φτιάχνουν τον περίφημο μπακαλιάρο για την 25η Μαρτίου
Πού θα φας τον μπακαλιάρο-σκορδαλιά την 25η Μαρτίου