Things to Do , Εκδηλώσεις

5 αστυνομικά μυθιστορήματα

Έχουν αγωνία και σασπένς, είναι τα πέντε αγαπημένα αστυνομικά μυθιστορήματα που θα διαβάσεις ξαπλωμένος στην ακροθαλασσιά.

Δημοσιεύτηκε στις 19 Αυγούστου 2013

1. Γιάννης Μαρή - Τα χέρια της Αφροδίτης (εκδόσεις Άγρα)

Ο αστυνόμος Μπέκας θα συνεργαστεί με τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ, κυνηγώντας εγκληματίες πολέμου (ναζί και δωσίλογους) οι οποίοι έχουν αποδυθεί στην αναζήτηση ενός χαμένου θησαυρού.

 

2. Χίλντα Παπαδημητρίου - Έχουνε όλοι κακούς σκοπούς (εκδόσεις Μεταίχμιο)

Τιτλοφορείται το δεύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα της γνωστής μεταφράστριας Χίλντας Παπαδημητρίου, στο οποίο ο αστυνόμος Χάρης Νικολόπουλος και η αδελφή του Τατιάνα (τους έχουμε δει να πρωταγωνιστούν και στο πρώτο της βιβλίο για μια Χούφτα Βινύλιο) αναζητούν τους υπαίτιους για τη δολοφονία ενός τραγουδιστή.

 

3. Patricia Cornwell- Κυνηγός οστών (εκδόσεις Μεταίχμιο)

Μια παλαιοντολόγος εξαφανίζεται στη διάρκεια ανασκαφών σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή του Καναδά. Τα λιγοστά στοιχεία που υπάρχουν για την υπόθεση φτάνουν στο inbox της ιατροδικαστίνας Κέι Σκαρπέτα, στη Βοστόνη.

 

4. Ίαν Ράνκιν -Στον τάφο κάποιου άλλου(εκδόσεις Μεταίχμιο)

Έχουν περάσει κάμποσα χρόνια από τότε που ο Ρέμπους υποχρεώθηκε να συνταξιοδοτηθεί. Τον ξαναβρίσκουμε να εργάζεται ως ιδιώτης σε μια μικρή μονάδα που αποτελείται από συνταξιούχους επιθεωρητές και ασχολείται με άλυτες υποθέσεις. Όταν νέα στοιχεία επαναφέρουν μια από αυτές τις υποθέσεις στο προσκήνιο, ο ήρωάς μας βρίσκει την ευκαιρία να αναλάβει ενεργό δράση.

 

5. Τζον Λε Καρέ- Μια μικρή γερμανική πόλη (εκδόσεις Καστανιώτη)

Τέλη της δεκαετίας του ’60. Ο Χάρτινγκ, υπάλληλος της Βρετανικής Πρεσβείας στη Βόννη, εξαφανίζεται και μαζί του εξαφανίζονται σαράντα πέντε άκρως απόρρητοι φάκελοι. Η στιγμή είναι κρίσιμη και ενδεχομένως διόλου τυχαία. Φοιτητές και νεοναζί διαδηλώνουν στους δρόμους, ενώ διαπραγματεύσεις ζωτικής σημασίας βρίσκονται σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες. Ο αξιωματικός ασφαλείας Άλαν Τέρνερ στέλνεται από το Λονδίνο στη Βόννη για να εντοπίσει τον αγνοούμενο και τους φακέλους.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close