Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Τα 15 καλύτερα πράγματα για να κάνεις το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα θα μας κάνουν να περάσουμε ακόμα πιο όμορφα το πρώτο weeken του Ιούνη

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2019

Επιλέγουμε τις καλύτερες εκδηλώσεις για το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιούνη στην Κύπρο. Τώρα μάλιστα που ο καιρός έφτιαξε για τα καλά, εμείς σου δίνουμε τις καλύτερες αφορμές για να βγεις, να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις! 

Διάβασε ακόμα: 8 παιδικά φεστιβάλ, με λιχουδιές, παιχνίδια και διασκέδαση!

Ο Μονόλογος του Τσάρου στην Λεβέντειο Πινακοθήκη
Η Alpha Square επιστρέφει στη Λεβέντειο Πινακοθήκη με το έργο «Ο Μονόλογος του Τσάρου». Ένα έργο πολιτικής σάτιρας, από τον πιο ευαίσθητο, πολιτικά και κοινωνικά, Αμερικανό συγγραφέα του 19ου αιώνα και των αρχών του 20ού. Στον «Μονόλογο του Τσάρου», ο Μαρκ Τουέιν ειρωνεύεται τον αδύναμο τσάρο της Ρωσίας Νικόλαο Β', ο οποίος, έχοντας μόλις πνίξει στο αίμα μια ειρηνική διαδήλωση έξω από τα Χειμερινά Ανάκτορα, νιώθει την εξουσία του να κλονίζεται και αναζητεί στήριγμα στα εμβλήματα του αξιώματός του...  Ερμηνεία: Φώτης Αποστολίδης. Σκηνοθεσία: Ανδρέας Αραούζος. Κοστούμι: Ρέα Ολυμπίου. Φωτισμοί: Νίκος Μυλωνάς. Βίντεο: Αιμίλιος Αβραάμ. Θα δοθούν μόνο 8 παραστάσεις εντός της Συλλογής Παρισιού της Λεβεντείου Πινακοθήκης, με περιορισμένο αριθμό θέσεων. Εισιτήρια: €12.
>> Πρεμιέρα Παρασκευή 31 Μαΐου, Λεβέντειος Πινακοθήκη, Λευκωσία, 20.30. Παραστάσεις: 1, 3, 7, 8  & 10 Ιουνίου 2019, στις 8.30 μ.μ. Δεύτερη παράσταση τα Σάββατα 1 & 8 Ιουνίου, στις 9.30 μ.μ. τηλ. 7000 1140, alpha@alphasquare.com.cy. 
 
Χορογραφία της Milena Ugren-Koulas 
Mετά από μια μακρά περίοδο σόλο και ντουέτων, η Milena Ugren-Koulas επιστρέφει με την χορογραφία “Have Nothing to Say” για εννέα χορευτές. Θέμα αναφοράς στην παράσταση της ένα ταξίδι στο οποίο δημιουργούνται κοινές αρχές και τα θεμέλια μιας κινησιολογικής γλώσσας, η οποία μπορεί είτε να συνδέει είτε να χωρίζει. Μαζί με μια ομάδα γνωστών μουσικών εξερευνούν πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε μέσω των διαφορών και των ομοιοτήτων μας χρησιμοποιώντας την κίνηση και τον ρυθμό. Στο έργο η Μιλένα θέτει τα ακόλουθα ερωτήματα: Πόσο απόμακροι είμαστε; Πόσο κοντά μπορούμε να είμαστε; Μπορεί ο ρυθμός να μας συνδέσει; Είμαστε μόνοι ή ανήκουμε κάπου; Μοναδικοί ή συνηθισμένοι; Συνδεδεμένοι ή αποκομμένοι; Αποδοχή ή απόρριψη; Εμείς, αυτοί, ή μαζί στην παρούσα στιγμή; H χορογραφία παρουσιάζεται σε  συνεργασία με τους χορευτές: Αριάνα Μαρκουλίδου, Κατερίνα Τυλληρίδου, Πάνος Μαλακτός, Ελένη Ο'Κeefe, Βίκυ Κάλλα, Ήβη Χατζηβασιλείου, Ράνια Γλυμίτσα, Φούλη Στυλιανίδου και  Έλενα Γαβριήλ. Μουσική: Γιώργος Κούλας σε συνεργασία με τους μουσικούς: Βίκυ Αναστασίου, Οδυσσέα Τουμάζου και Μάριο Τακούσιη. Καλλιτεχνικός Σύμβουλος: Sanja Maier-Hasagic, Σύμβουλος: Στέλλα Ευτυχίου
>> Παρασκευή 31 Μαΐου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Πληρ. 77 77 77 45.
 
Οι υγρότοποι της Κύπρου 
Η Βουλή των Αντιπροσώπων, σε συνεργασία με το Κυπριακό Ίδρυμα Προστασίας του Περιβάλλοντος “Τerra Cypria”, φιλοξενεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από κυπριακούς υγροτόπους, προϊόν της μακρόχρονης δράσης του Terra Cypria. Σκοπός της έκθεσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού, αλλά και των αρμοδίων, ώστε να προστατευθούν οι περιοχές “Natura” και οι ζώνες ειδικής προστασίας. Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες ενδεικτικές της ομορφιάς και της μοναδικότητας των υγροτόπων της Κύπρου, φυσικών και τεχνητών, απεικονίζοντας μάλιστα σπάνια και απειλούμενα με εξαφάνιση είδη χλωρίδας και πανίδας. Η έκθεση διανθίζεται ακόμη από φωτογραφίες των αλυκών της Λάρνακας και της Λεμεσού, που έχουν κηρυχθεί περιοχές Ραμσάρ, δηλαδή διεθνούς σημασίας. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Συλλούρης. Ομιλία θα απευθύνει ο κ. Λεύκιος Σεργίδης, MSc Βιολόγος-Περιβαλλοντολόγος και Εκτελεστικός Διευθυντής του Terra Cypria.
>> Παρασκευή 31 Μαΐου, Αίθριο Βουλής Αντιπροσώπων, Λευκωσία, 13.00. Μέχρι 14/6 

Ματωμένος γάμος στο Cine Studio
Την Ισπανική ταινία «Ματωμένος γάμος» προβάλλει απόψε o Όμιλος Φίλων Κινηματογράφου. Δύο άνδρες, μια γυναίκα, ένας έρωτας, ένα πάθος ισχυρότερο από την αγάπη και την άγρια φύση του κόσμου γύρω τους. Ο Λεονάρντο, η Νύφη και ο Γαμπρός είναι αχώριστη ομάδα από μικρά παιδιά, αλλά ανάμεσα στον Λεονάρντο και τη Νύφη υπάρχει ένας αόρατος, άγριος, άθραυστος δεσμός... Τα χρόνια περνούν, κι εκείνη, ανήσυχη και δυστυχισμένη, ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Γαμπρό, στη μέση της Λευκής Ερήμου, όπου ζει με τον πατέρα της. Την ημέρα πριν την τελετή, στην πόρτα της εμφανίζεται μια ηλικιωμένη Ζητιάνα, που της προσφέρει ένα δώρο και μια συμβουλή: «Μην τον παντρευτείς, αν δεν τον αγαπάς», ενώ παράλληλα της δίνει δυο γυάλινα στιλέτα. Ένα ρίγος διαπερνά την ψυχή και το σώμα της Νύφης.
>> Παρασκευή 31 Μαΐου, Cine Studio, Λευκωσία, 21.00, τηλ. 96420491.

Διάβασε ακόμα: Κέρδισε ένα ταξίδι αξίας €5.500 στον Μαυρίκιο από το Check In Cyprus
 
Ανοιξιάτικη συναυλία από την «Αρμονία» 
Οι "Φίλοι της Αρμονίας" παρουσιάζουν τη Μεγάλη Ανοιξιάτικη Συναυλία της Ορχήστρας Συναυλιών Λευκωσίας και του Χορωδιακού Συνόλου "Αρμονία" υπό τη Διεύθυνση του Σταύρου Παπαντωνίου. Σολίστ: Σωτήρης Κασπαρίδης (κιθάρα), Έλλη Κουτσούλη (σοπράνο), Μαρίζα Αναστασιάδου (σοπράνο), Μάριος Ανδρέου (τενόρος). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα: Μότσαρτ, Στράους, Μπιζέ, Σμέτανα, Ροδρίγο, Γαρδέλ, Σαρτόρι, Τσαϊκόφσκι, Ροσσίνι, Σιούμπερτ, Βέρντι, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζηδάκι, Σ. Μιχαηλίδη και άλλων. Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη. Είσοδος ελεύθερη.
>> Παρασκευή 31 Μαΐου, Παλλάς, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 99467346.

Ελένη Τσαλιγοπούλου & Boğaz Musique
H Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique ταξιδεύουν σε Ελλάδα και Κύπρο και μας προσκαλούν σε μία σειρά συναρπαστικών συναυλιών! Την Παρασκευή 31 Μαΐου εμφανίζονται στο ανακαινισμένο «Χάνι του Ιμπραήμ» στην Πάφο της Κύπρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα εγκαίνιά του, που θα τελέσει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Με την αυθεντική ατμόσφαιρα και τη μαγεία ενός post μικρασιάτικου πάλκου, προσαρμοσμένου στα ηχητικά δεδομένα και τις προκλήσεις της νέας εποχής, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique στήνουν μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, τις μεγάλες επιτυχίες της αλλά και καινούργια τραγούδια της Ελένης και των Boğaz που ήδη έχουν προκαλέσει αίσθηση, από το νέο τους album “Των φίλων τα σπίτια”, με τη συμμετοχή σημαντικών συντελεστών.
>> Παρασκευή 31 Μαΐου, Χάνι του Ιμπραήμ, Πάφος, 19.30. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι Παίκτες
Το ρωσικό κλασικό θεατρικό έργο "Οι παίκτες" στην Κύπρο από το Θέατρο Κωμωδίας Ακίμοβ της Αγίας Πετρούπολης. Καλλιτέχνες ενός από τα καλύτερα θέατρα στη Ρωσία - το Θέατρο Κωμωδίας Ακίμοβ (Αγία Πετρούπολη) θα παρουσιάσει το έργο "Οι Παίκτες" του Νικολάι Γκόγκολ. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Σεζόν Ρωσικού Θεάτρου στην Κύπρο» και του φεστιβάλ αδελφοποιημένων πόλεων Κύπρου- Ρωσίας «Λευκές Νύχτες στην Κύπρο». Το έργο του λαμπρού ρωσικού θεατρικού συγγραφέα, συγγραφέα αθάνατων μυθιστορημάτων, Νικολάι Γκόγκολ "Οι παίκτες" κατέχει μια αξιέπαινη θέση ανάμεσα στο πιο γνωστό και αγαπημένο ρεπερτόριο της ρωσικής λογοτεχνίας. Η ντετέκτιβ ιστορία του έργου κερδίζει ακόμα και τον εξειδικευμένο λάτρη του στυλ. Σε ένα επαρχιακό ξενοδοχείο μαζεύονται χαρτοπαίκτες με υψηλά προσόντα. Συνεργάζονται για να σπάσουν το μεγάλο σκορ κερδίζοντας τον τοπικό γαιοκτήμονα με σημαδεμένα χαρτιά. Ποιος θα πάρει το παιχνίδι και θα είναι τυχερός - είναι άγνωστο. Μετά από όλα, το παιχνίδι είναι ένα ύπουλο πράγμα: σήμερα είσαι τυχερος, και αύριο χάνεις τα πάντα δέκα λεπτά. Ο πρωταγωνιστής, Ιχαριόβ, σε αντίθεση με τους "συντρόφους" του, δεν είναι απλώς ένας τυχοδιώκτης και απατεώνας · είναι ένας ιδεώδης άνθρωπος, μια ιδιοφυΐα της τέχνης του. Για αυτόν, το παιχνίδι είναι ποίηση.... Η παράσταση θα δοθεί στα ρωσικά με αγγλικούς υπότιτλους.
>> Παρασκευή 31 Μαΐου, Δημοτικό θέατρο "Παττίχειο", Λεμεσό, 20.00. Πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια (15/10 ευρώ) διατίθενται στη διεύθυνση www.soldoutticketbox.com/, καθώς και στο τηλέφωνο 22 761 607 και στο e-mail roscentcyprus@gmail.com.

Διάβασε ακόμα: Πάμε για brunch στα καλύτερα στέκια της Λεμεσού

Ρίτα Αντωνοπούλου
Η Ρίτα Αντωνοπούλου στο Alot Live την Παρασκευή 31/05/2019. Μαζί της στην κιθάρα ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης. Η Ρίτα Αντωνοπούλου, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση για μια φωνή και μια κιθάρα, με δυνατές στιγμές από το προσωπικό της ρεπερτόριο και επιλογές από όλα αυτά που αγάπησε στη μουσική της διαδρομή, όπως συνθέσεις των: Θάνου Μικρούτσικου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, μελοποιημένη ποίηση Μάνου Ελευθερίου κ.ά. Μαζί της ο εξαιρετικός συνθέτης και σολίστ Μανόλης Ανδρουλιδάκης, ένας από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες της κιθάρας στην Ελλάδα. 
>> Παρασκευή 31 Μαΐου, Alot Live, Αγία Νάπα. Πληρ. 99637831.

Μέρα Κερασιού στις Τρεις Ελιές
Μία γιορτή αφιερωμένη στο κεράσι θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Τρεις Ελιές της επαρχίας Λεμεσού, το Σάββατο 1η Ιουνίου από τις 16.00-23.00. Η "ημέρα αφιερωμένη στα κεράζια" διοργανώνεται από το Κοινοτικό Συμβούλιο Τριών Ελιών και που υπόσχεται ότι η γιορτή του κΚεραζιού στις Τρεις Ελιές φέτος έρχεται απολαυστικότερη! Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 16.00 και μετά: Υπαίθρια Αγορά, με Κεράσια Τριών Ελιών και Ευρύτερης Μαραθάσας, προϊόντα βιοκαλλιεργητών Τριών Ελιών, παραδοσιακά προΪόντα, χειροτεχνίες και άλλες δημιουργίες. 16.30: Παρουσιάσεις και γευσιγνωσία με κεράσια από τα προγράμματα Eπισιτικών Tεχνών του Intercollege, 17.00: Κινητικό Εργαστήρι "Cherry Safari" για μικρούς και μεγάλους, με τη χοροπαιδαγωγό Ελευθερία Σωκράτους, 18.30: Παραδοσιακή Μουσική και Χορός με το Λαογραφικό Όμιλο Λεμεσού, Μουσική Βραδιά 20.00: Μουσική Φλαμένκο, 21.00: Αρχή Δια του Ρεμπέτικου.
>> Σάββατο 1 Ιουνίου, Τρεις Ελιές, επ. Λεμεσού. 

NaughtyCa
Το φετινό καλοκαίρι ξεκινά με Haze party... τo Σάββατο 1η Ιουνίου στο ανανεωμένο NAVA Seaside! To επιτυχημένο summer event “NaughtyCa” επιστρέφει με “naughty” καλοκαιρινές διαθέσεις ανεβάζοντας την ανυπομονησία των Hazers στα ύψη!  Το event θα ξεκινήσει στις 16:00 με τον Dj Pat Siaz να παίζει μουσική σε house καλοκαιρινούς ρυθμούς! To main set θα αναλάβει ο Dj Iacovos Hadji με EDM, RnB και ξένες Mainstream επιλογές μέχρι τις 22:00. Η Haze Team, πιστή στη φιλοσοφία του “Quality Matters”, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στο απαιτητικό της κοινό. Live performances, καλοκαιρινά accessories και ένα εντυπωσιακό fireworks show, είναι μόνο μερικά από τα elements τα οποία ετοιμάζονται από τους διοργανωτές!
Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ.
>> Σάββατο 1 Ιουνίου, Nava seaside, Πρωταράς. Πληρ. 22777744 .

"Οι Μαννοί" έρχονται στο Θέατρο Σκάλα
Την επίκαιρη και εξαιρετική κωμωδία «Οι Μαννοί» (Οι Ηλίθιοι) του Neil Simon σε διασκευή/ μετάφραση στην κυπριακή διάλεκτο Μιχάλη Ττερλικκά προτείνει για την καλοκαιρινή και φθινοπωρινή περίοδο το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» με την οποία θα δώσει επίσημη πρεμιέρα το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019 – Ώρα 8.30μ.μ. στο Παττίχειο Θέατρο «ΣΚΑΛΑ». Μετάφραση/Διασκευή στην Κυπριακή Διάλεκτο: Μιχάλης Ττερλικκάς. Σκηνοθεσία : Ανδρέας Μελέκης, Σκηνικά/Κοστούμια : Λάκης Γενεθλής.Ένα ευφυές θεατρικό παραμύθι, γραμμένο με παιγνιώδη και παρωδιακή διάθεση, μια έξυπνη φάρσα πάνω στην ανθρώπινη βλακεία, μία σύγχρονη παραβολή, που μιλάει με άκρως ανάλαφρο και χιουμοριστικό τρόπο για τον φόβο, την υποταγή, τις προκαταλήψεις, την άγνοια, τις δεισιδαιμονίες και την χειραγώγηση της γνώσης και της μόρφωσης. 
>> Πρεμιέρα Σάββατο 1 Ιουνίου, Παττίχειο Θέατρο «ΣΚΑΛΑ», Λάρνακα, 20.30. 

Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού με Μάριο Φραγκούλη
Ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος Funraising  πραγματοποιεί για ακόμα μια χρονιά το Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού αφιερωμένο αποκλειστικά στα παιδιά επιδιώκοντας να τους χαρίσει μοναδικές στιγμές. Μιας και άρχισε λοιπόν να μυρίζει καλοκαίρι στο όμορφο νησί μας αφιερώνουμε το 8ο Παιδικο Φεστιβάλ Πολιτισμού σε αυτό το Απέραντο Γαλάζιο που μας περιβάλει, τη ΘΑΛΑΣΣΑ... δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να μάθουν τους μύθους και τις παραδόσεις για τη μάνα του Ουρανού που καλύπτει το 74% του πλανήτη μας. Η θάλασσα ειναι παντού. Κρύβει θησαυρούς, θρύλους και θεωρίες που την κάνει μαγική και γι' αυτό πρέπει κάθε παιδί να τη γνωρίσει, να την αγαπήσει, να τη σεβαστεί. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε μέσα από τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ την 31η Μαΐου μέχρι 2 Ιούνιου 2019.Η είσοδος όπως κάθε χρονιά θα είναι ελεύθερη δίδοντας έτσι την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα οικονομικής ευχέρειας, να συμμετέχουν στο τριήμερο αυτό.
>> Παρασκευή 31 Μαΐου-Κυριακή 2 Ιουνίου, Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, Μαρίνα Λεμεσού.

Cyprus Pride Day 2019 
Η φετινή πορεία υπερηφάνειας Κύπρου είναι αφιερωμένη στην εξάλειψη κάθε μορφής διάκρισης και bullying κατά των ΛΟΑΤΙ ατόμων! Περπατάμε με αίτημα προς το κράτος για σωστή ενημέρωση και στήριξη των ΛΟΑΤΙ νέων, για την εξάλειψη της ομοφοβικής παραπληροφόρησης που στιγματίζει την ΛΟΑΤΙ κοινότητα. Περπατάμε για το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να ζει και να εκφράζετε ελεύθερα. Περπατάμε για την ελευθερία, την ισότητα, την αγάπη για όλους! Η εξάλειψη του Bullying και των διακρίσεων αποτελούν μέρος του διαχρονικού αγώνα της Accept για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΙ ατόμων στη χώρα μας.
>> Σάββατο 1 Ιουνίου, Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας. Περισσότερες πληροφορίες: www.acceptcy.org/el/pride19.

"Ο Μονόλογος του Τσάρου" του Μαρκ Τουέιν στη Λεβέντειο Πινακοθήκη
Ένα έργο πολιτικής σάτιρας, από τον πιο ευαίσθητο, πολιτικά και κοινωνικά, Αμερικανό συγγραφέα του 19ου αιώνα και των αρχών του 20ού, τον συγγραφέα των έργων «Οι Περιπέτειες του Τομ Σόγερ» και «Οι Περιπέτειες του Χάκλμπερι Φιν», ο οποίος καθιερώθηκε ως ο μεγαλύτερος σατιριστής του καιρού του. Στον «Μονόλογο του Τσάρου», ο Μαρκ Τουέιν ειρωνεύεται τον αδύναμο τσάρο της Ρωσίας Νικόλαο Β', ο οποίος, έχοντας μόλις πνίξει στο αίμα μια ειρηνική διαδήλωση έξω από τα Χειμερινά Ανάκτορα, νιώθει την εξουσία του να κλονίζεται και αναζητεί στήριγμα στα εμβλήματα του αξιώματός του... Θα δοθούν μόνο 8 παραστάσεις εντός της Συλλογής Παρισιού της Λεβεντείου Πινακοθήκης, με περιορισμένο αριθμό θέσεων. 
>> Πρεμιέρα: 31 Μαΐου 2019, στις 8.30 μμ, Εντός Συλλογής Παρισιού,  Λεβέντειος Πινακοθήκη, Λευκωσία. Μόνο 8 παραστάσεις: 1, 3, 7, 8  & 10 Ιουνίου 2019, στις 8.30 μμ. Δεύτερη παράσταση τα Σάββατα 1 & 8 Ιουνίου, στις 9.30 μμ. Εισιτήρια: €12 
Κρατήσεις: 7000 1140 | alpha@alphasquare.com.cy.

Κωστής Μαραβέγιας
Μια συναυλία ρεφενέ. Πού τι σημαίνει ρεφενέ; Ότι ο καθένας φέρνει ό,τι έχει. Φέρνεις τα μικροπράγματα σου. Φέρνεις τη χαρά σου, το χαμόγελό σου. Φέρνεις τον φίλο σου. Φέρνεις την παρέα σου. Φέρνεις το αμόρε σου. Φέρνεις το θέμα σου, την ιστορία σου. Και την λύπη σου φέρε αν έτσι νιώθεις. Φέρε και το μαγιό σου, ποτέ δεν ξέρεις. Φέρε όλα τα μικρά σου και καθημερινά. Πολλά μικρά και καθημερινά κάνουν κάτι μεγάλο. Σε αυτό το "μεγάλο", ο Κωστής θα βάλει τη μουσική, θα βάλει τις λέξεις και τις νότες, θα βάλει τα τραγούδια του που αγαπάμε, θα βάλει το αίσθημα και το συναίσθημα, θα βάλει το soundtrack της βραδιάς. Την μουσική της χαράς. Ε κι η νύχτα θα βάλει φεγγάρι κι αστέρια. Και πολλά πολλά "Μικροπράγματα" θα κάνουν ένα μεγάλο πράγμα από αυτά που μοιραζόμαστε όλοι. Μια συναυλία ρεφενέ δηλαδή. Από αυτές που ζεις μία φορά.
>> Κυριακή 2 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00. 

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close