Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουνίου 2019
Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, η οποία υποχωρεί σταδιακά από την Πέµπτη.
 
Σήµερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και από το µεσηµέρι και µετά, παροδικά τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και παροδικά τοπικά στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά τοπικά στα δυτικά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, στα βόρεια και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
 
Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο αναµένεται µικρή άνοδος, παραµένοντας πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Σχετικά
            
        
            
        Αίθριος και ζεστός καιρός με αραιή σκόνη – Πότε αναμένονται βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
            
        «Hotel Hopping»: Η νέα ταξιδιωτική τάση στη διαμονή που κερδίζει συνεχώς έδαφος
Τι σημαίνει πρακτικά;
            
        Οι διαφορετικές εκδοχές της Black Friday - Πότε «πέφτει» φέτος
Η προέλευσή της συνδέεται με διαφορετικές εκδοχές, που φωτίζουν την εξέλιξη του όρου μέσα στον χρόνο.
            
        «Φεγγάρι του Κάστορα»: Πότε θα φωτίσει τον νυχτερινό ουρανό η πανσέληνος Νοεμβρίου
Μάλιστα, για περίπου 15 με 20 λεπτά, το φεγγάρι προβλέπεται να λάμψει σε πορτοκαλί απόχρωση, διασχίζοντας το πυκνότερο στρώμα της γήινης ατμόσφαιρας
            
        Η Lidl παρουσιάζει τη Χριστουγεννιάτικη καμπάνια «Γιατί όλα τα υπέροχα αξίζουν κάθε μέρα»
Η Lidl λανσάρει διεθνή χριστουγεννιάτικη καμπάνια, καλώντας μας να μεταφέρουμε αυτές τις μικρές χειρονομίες εκτίμησης και φροντίδας στην καθημερινότητά μας
5 ντοκιμαντέρ στο Netflix που δεν πρέπει να χάσεις
Από καθηλωτικές ιστορίες εγκλημάτων μέχρι θέματα που αγγίζουν την ψυχή
            
        Η Αριάνα Γκράντε στην 13η σεζόν του «American Horror Story»
Η 13η σεζόν του «American Horror Story» αναμένεται να είναι μία από τις σημαντικότερες της σειράς
            
        Το «The Voice of Greece» παραμένει στην κορυφή
Κατέκτησε μία ακόμη –διπλή– πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης
            
        
            
        Μπεχντάτ Μπαρόνι: Η εκπομπή «24 Ώρες Μαζί» παρουσιάζει τη συναρπαστική ιστορία ενός ανθρώπου που πάλεψε κυριολεκτικά και μεταφορικά
Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, στις 18:50